354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar yarın ygs ye gireceğim hepinizden dua istiyorum benim için çok önemli umarım iyi haberlerle gelirim yarın

Çoook teşekkür ederim ay aklımda bin tane fikir ya biri altını çizerse odaklanamazsam ya tuvaletim gelirse ya ya ya zaten sorular verilmeyecekmiş GÜVENde ne kadar var ösymye tatışılır uyuyamadım

Benim girdiğim sene türkçede 40 sorudan 33 tanesi paragraftı ve sorusu olumsuzlukla bitiyordu.Hangisi olamaz hangisi olmamalı yazar burda neden bahsetmemiş beynim sulanmıştı 20 dakikada çözen ben 30 dakikanın üstünde çözmüştüm millet 1.5 saatte çözmüş
Umarım bu yıl böyle bir saçmalık olmaz.
Senin ilk girişin değil sonuçta tecrübelisin gönlünü feraah tut sen
Hangi okulun hangi bölümünü bıraktın merak ettim

Çoook teşekkür ederim ay aklımda bin tane fikir ya biri altını çizerse odaklanamazsam ya tuvaletim gelirse ya ya ya zaten sorular verilmeyecekmiş GÜVENde ne kadar var ösymye tatışılır uyuyamadım

sakın ol ve herşeyi oluruna bırak heyecanlandığın zaman ise içinden 1001 1002 1003 ..... 1010 a kadar say ve tekrar başla. eski bir dershane öğretmeni olarak sana bunu söyleyebilirim.bütün öğrencilerim bunun işe yaradığını söylerdi. ösym yi fazla kafana takma her zaman böyle durumlar vardı sadece artık herşey ön plana çıktı sen çalıştıysan gerisi boş

Benimki dün konuştuğumuzda dedi ki akşam boyunca birşeyler patlattılar(havaifişek dedi galiba) (pkkdan bahsediyor) Barış süreci falan yalan dağda şerefsizlerin hepsi dedi
Onların çok yakınında olduğunu bilmek Allah bilir neler geçiriyorlardır içlerinden hepsi nasıl kötü oluyordur of of .O psikoloji çok kötüdür
Allah tüm askerlerimizi korusun.Amiin

selam kızlar benim nişanlımı dün teslim ettik manisa alaşehire acemi birliğini yapmak için gitti varmı orada sevgilisi, nişanlısı olan?

Hiç bir şeyy yapmıyorum boş boş oturuyorum sen napıyorsunn

sınavı bitirdim, çay içiyorum artıkınn

:26::26: Rabbim kourusun hepsiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…