Oyyy kıyamam
Kızlar yarın ygs ye gireceğim hepinizden dua istiyorum benim için çok önemli umarım iyi haberlerle gelirim yarın
Kızlar yarın ygs ye gireceğim hepinizden dua istiyorum benim için çok önemli umarım iyi haberlerle gelirim yarın
Aaaaaaay inşallah canım :26:
şimdiden başarılar cnm umarım çok iyi geçer sınavn
Çoook teşekkür ederim ay aklımda bin tane fikir ya biri altını çizerse odaklanamazsam ya tuvaletim gelirse ya ya ya zaten sorular verilmeyecekmiş GÜVENde ne kadar var ösymye tatışılır uyuyamadım
Çoook teşekkür ederim ay aklımda bin tane fikir ya biri altını çizerse odaklanamazsam ya tuvaletim gelirse ya ya ya zaten sorular verilmeyecekmiş GÜVENde ne kadar var ösymye tatışılır uyuyamadım
nabıyon kızzz
EVLEN ÖYLE BEKLEaskerlik bitiyo nasılsa
Hiç bir şeyy yapmıyorum boş boş oturuyorum sen napıyorsunn
Benimki dün konuştuğumuzda dedi ki akşam boyunca birşeyler patlattılar(havaifişek dedi galiba) (pkkdan bahsediyor) Barış süreci falan yalan dağda şerefsizlerin hepsi dedi
Onların çok yakınında olduğunu bilmek Allah bilir neler geçiriyorlardır içlerinden hepsi nasıl kötü oluyordur of of .O psikoloji çok kötüdür
Allah tüm askerlerimizi korusun.Amiin
selam kızlar benim nişanlımı dün teslim ettik manisa alaşehire acemi birliğini yapmak için gitti varmı orada sevgilisi, nişanlısı olan?
Daha yeni mi bitirdin sabahtan beri ne yavaşmışsın kaç yüz tane soru hazırladın çocuklara yazık besınavı bitirdim, çay içiyorum artıkınn
:26::26: Rabbim kourusun hepsiniii
sizinki nerede yapıyor. kaç günü kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?