354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Gelirsin gelirsin sinreyle gelin tanışalım gezelim hem sonra da ben gelirim bende eskişehiri merak ediyorum

buyrun gelin valla bi hafta sonu nolcak yaniiiiiiiiiiiii
Sen eskişehire gel direkt ahahaha

senin ne güzel bi sürü ayın doluymuş, bende o da yokkk şükret kendine

Senin her ayın dolu öğretmensin sen öğrenciler sınavlar toplantılar falan boş değilsinki sen

tabi evli ve ayrı olmak en zoru her zaman yanında oluyo ama biz nişanlıyken aksamları yada hafta sonları beraberdik.Çok kez kavga ettik keşke nısanlanmadan gitseydin askere diyorum...

valla ne dersen de ayrı şehirlerde çok az görüşmüş olsak bile bana çok koydu gidişi, ben konyadayım o ankarada orda olduğunu her haftasonu gidebilecek olmamı bilmek bile yetiyomuş meğer askerlik olunca başka sevgili olsanda nişanlı evli olsan da zor ama evli daha da zor

Mevlana'dan eşine mektup:

Benim Gülüm'e...

Zaman geçer...
İnsan geçer...
Dünyada her şey geçer;
zaman öyle bir zaman olur ki
sevda da zamana ayak uyduramaz..
Gönül sevdada geçer,gönüle yar geçer..
Çok değil,sadece birazcık mevsim geçer.
Sıcak gelir,
Kış gelir;bahar geçer...
Taşın yanında ağır olduğunu,
ateşin ancak düştüğü yeri yaktığını yeni öğrendim..
Aşk da ateş mi demektir?
Hani her _düştüğü_ gönlü yakar ya..
Mevsimlerden gözyaşı değil henüz,
Mevsim Aşk mevsimi..
Ey sevdamın Gül Hatun'u,beşinci mevsimim sensin.
Sen sadece sen değilsin,
Bensin;
Bendesin
Benimsin...

Kurum kişi kötüleme : )

Son düzenleyen: Moderatör:
kıyamam üzülme ya böyle heyecanı herkez yasayamaz...Şimdi nişanlım 'askerligini yapmayana niye kız vermediklerini anladım' diyo yani daha degerli yasıyosun aşkı sevgiyi...

Evett farkındayım daha çok bağlıyor özlem insanı birbirine 12 ay biterrr miiii..

ıyyy ne sinir bozucu başbaşa olmak istiyor insan sonuçta o başka zaman gideydi

tabi evli ve ayrı olmak en zoru her zaman yanında oluyo ama biz nişanlıyken aksamları yada hafta sonları beraberdik.Çok kez kavga ettik keşke nısanlanmadan gitseydin askere diyorum...

neden canım askerlik sürecindemi oldu kavgalarınız ayy zor ben pişman değilim ya zaten 6 yıldır hayatımda 2.5 yıldır da evliyiz birdaha olsun yine aynı kararı veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…