Sen eskişehire gel direkt ahahahaGelirsin gelirsin sinreyle gelin tanışalım gezelim hemsonra da ben gelirim bende eskişehiri merak ediyorum
buyrun gelin valla bi hafta sonu nolcak yaniiiiiiiiiiiii
senin ne güzel bi sürü ayın doluymuş, bende o da yokkkşükret kendine
Ben eskişehirliyim her türlü yardımcı olurum :)
tabi evli ve ayrı olmak en zoru her zaman yanında oluyo ama biz nişanlıyken aksamları yada hafta sonları beraberdik.Çok kez kavga ettik keşke nısanlanmadan gitseydin askere diyorum...
Sen eskişehire gel direkt ahahaha
ben gelirim de sizde gelin mayıs boş geçmesin
Bak bak bak bahaneye bak
aaaaaaaa üstüme iyilik sağlık seni düşünüyorum yine de yaranamıyorum hıh
Ahahah dimi ya çok sağol
2 hafta önce yanıma gelen arkadaşım Yalovada okuyor bi ihtimal onun yanına giderim belki paramı ayarlayabilirsem
hadi bakalım öyle olsunnnnnnnnn
kıyamam üzülme ya böyle heyecanı herkez yasayamaz...Şimdi nişanlım 'askerligini yapmayana niye kız vermediklerini anladım' diyo yani daha degerli yasıyosun aşkı sevgiyi...
Bende iki kez gittim sabah 5te uyandım 6 da bindim otobüse hızlı trene yetiştim aksam 8 de daha yollardaydım o zor oldu yoksa onu görmek çok güzel bişey tabi ilk gidişimde ablasıyla gitmiştik ablası her lafa atladıgı için konuşamamıştık...
heee evet evli çocuklu olan ulaşırım ben ona ama o girmiyor uzun zamandır evetBirisi daha vardı eskişehirli ama o kayıplara karıştı ne zamandır uğramıyor yada ben denk gelmiyorum
tabi evli ve ayrı olmak en zoru her zaman yanında oluyo ama biz nişanlıyken aksamları yada hafta sonları beraberdik.Çok kez kavga ettik keşke nısanlanmadan gitseydin askere diyorum...
heee evet evli çocuklu olan ulaşırım ben ona ama o girmiyor uzun zamandır evet
oooyyyyyyyyyy biran içime özlem oturdu koccamansesini duyasım geldiiiiiiiiiii uyuzumun
Sen eskişehire gelmeden haber et
ahhh ahhhhhhbenim de tek planım Geliboluya gidebilmek nolurdu sanki benimki de istanbulda olsaydı
Nolurdu benimkide istanbulda olsaydı
böyle an an anormal geliyor demiii o an koşup gidip sarılmak istiyosun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?