354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

oooyyyyyyyyyy biran içime özlem oturdu koccaman sesini duyasım geldiiiiiiiiiii uyuzumun

benim de duyasım geldi, aradımm, ama nöbete gitmiş

telefonu açanlar da artık direk "yenge" diyolar bana, o kadar çok arıyorum demek ki

ıyyy ne sinir bozucu başbaşa olmak istiyor insan sonuçta o başka zaman gideydi

Evet bizi 5 dk bile yalnız bırakmadı hava soguktu tek gidecegimiz yer cafeydi ama burun kıvırıyodu
alışveriş yapmak istiyomuş sonra nişanlım götürdü avm ye bu kezde bos bos gezince canı sıkıldı
sonra olmadık lokantaya soktu yemekler berbat ve pahalıydı....
ne sarılabıldım ne özledigimi doya doya söyleyebildim konu açıyoruz hemen araya giriyor konuşmayı cok sever yani onu dinledik
sonraki ay tek gittim kafamıza göre gezdik oturduk saatlerce anlattık çok mutlu olmuştum farkı anladı bidaha gelirsen tek gel dedi :)

neden canım askerlik sürecindemi oldu kavgalarınız ayy zor ben pişman değilim ya zaten 6 yıldır hayatımda 2.5 yıldır da evliyiz birdaha olsun yine aynı kararı veririm

Çok yanlış anlıyo herseyi ordakı baskıyı moral bozuklugunu bana yansıtıyo o yüzden konu falan acmıyorum ...Tabiki onunla evlenmek mutlu olmak istiyorum ama cok hassas oluyo bende üzülüyorum o da...

iyi bari en azından nişanlınında bu farkı görmesi çok iyi ne sinir bozucu yaaa geldin bari yalnız bırak sen git alışverişmi yapcan napcan yap sonra gene buluşun alla alla

Ahh benim öyle bir Şansım yok maalesef

Ara ara sorun olmuyorsa

yok canım sorun olmuyor şükür

bizimkiler sayıca az olduğu için artık herkes tanımış birbirini zaten, bi de benim asker aralarında en büyükleri olunca saygıda kusur etmiyolarmış ona pek

Çok yanlış anlıyo herseyi ordakı baskıyı moral bozuklugunu bana yansıtıyo o yüzden konu falan acmıyorum ...Tabiki onunla evlenmek mutlu olmak istiyorum ama cok hassas oluyo bende üzülüyorum o da...

mecburen sanada daha sabırlı daha anlayışlı olmak düşüyor tabi ama bu süreç geçici öyle bakmamız lazım ve hakikatten orda çok zor onların durumu bu arada hangi ildesin kaç yaşındasın okuyomusun çalışıyomusun :))

kızlaaar, bizimkilere de böyle mi yapıyolardır acaabaaa

Benimki aradı konuştuk baktım sesi iyi değil ne oldu dedim sıkıldım dedi neden dedim bilmiyorum dedi poooooof

hımmm anladım canımmmmmm hııııııııı abini görme şansın yok mu başka?

Hallettik bi şekilde canım şimdi geldimmmmm yarın yine birlikteyiz ay ben çok mutluyummmmmmmmmmmm :)
Haaay ben onu donsunde kistirtayim mi tenhada mekanida belli zaten ahahahah

hahaha hallet erescim sen aksilik üstüne aksilik oldu bugun ama olsun çok güzeldi :)

Hallettik bi şekilde canım şimdi geldimmmmm yarın yine birlikteyiz ay ben çok mutluyummmmmmmmmmmm :)

hahaha hallet erescim sen aksilik üstüne aksilik oldu bugun ama olsun çok güzeldi :)

neler yaptınız bakalım nerelere gittiniz

neler yaptınız bakalım nerelere gittiniz

yaaa bir sürü eşya getirmiş yıkansın diye eşyamız vardı iki bavul eşek ölüsü gibi oturduk bir yerde ayy saçtan herkes asker oldugunu anlıyo kafeye girdik asker misin diyorlar bir yere gidemedik bugun yarın sınavımda aksilik çıkmazsa mihrabat korusu varmış oraya gideceğiz bakalımm :) darısı başına canım en kısa zamanda :) kavuşma anı diye bir gerçek varmış gözlerim doldu

ayyyy ben de sabırsızlıkla bekliyorum kendisini

Ay iyi bariiiiii
Yarın ki sınavında başarılar heyecanlanma sakın güzel güzel yap çık çocuğum
Bu sınav ikinci üniversite için mi peki

Ay iyi bariiiiii
Yarın ki sınavında başarılar heyecanlanma sakın güzel güzel yap çık çocuğum
Bu sınav ikinci üniversite için mi peki

Sağol canım iyi dileklerinizi eksik etmeyin Yok be canım heyecan pek yok ama kaygı sanırım ya olmazsa korkusu birini bitirebilirsem eğer elimi attığım üni. kurutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…