- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
oooyyyyyyyyyy biran içime özlem oturdu koccamansesini duyasım geldiiiiiiiiiii uyuzumun
ıyyy ne sinir bozucu başbaşa olmak istiyor insan sonuçta o başka zaman gideydi
benim de duyasım geldi, aradımm, ama nöbete gitmiş
telefonu açanlar da artık direk "yenge" diyolar bana, o kadar çok arıyorum demek ki
Çocuğuyla ilgilenmekten zaman bulamıyordur belki de :)
neden canım askerlik sürecindemi oldu kavgalarınızayy zor ben pişman değilim ya zaten 6 yıldır hayatımda 2.5 yıldır da evliyiz birdaha olsun yine aynı kararı veririm
Evet bizi 5 dk bile yalnız bırakmadı hava soguktu tek gidecegimiz yer cafeydi ama burun kıvırıyodu
alışveriş yapmak istiyomuş sonra nişanlım götürdü avm ye bu kezde bos bos gezince canı sıkıldı
sonra olmadık lokantaya soktu yemekler berbat ve pahalıydı....
ne sarılabıldım ne özledigimi doya doya söyleyebildim konu açıyoruz hemen araya giriyor konuşmayı cok sever yani onu dinledik
sonraki ay tek gittim kafamıza göre gezdik oturduk saatlerce anlattık çok mutlu olmuştum farkı anladı bidaha gelirsen tek gel dedi :)
Ahh benim öyle bir Şansım yok maalesef
Ara ara sorun olmuyorsa
Çok yanlış anlıyo herseyi ordakı baskıyı moral bozuklugunu bana yansıtıyo o yüzden konu falan acmıyorum ...Tabiki onunla evlenmek mutlu olmak istiyorum ama cok hassas oluyo bende üzülüyorum o da...
hımmm anladım canımmmmmmhııııııııı abini görme şansın yok mu başka?
Haaay ben onu donsunde kistirtayim mi tenhada mekanida belli zaten ahahahah
Hallettik bi şekilde canım şimdi geldimmmmm yarın yine birlikteyiz ay ben çok mutluyummmmmmmmmmmm :)
hahaha hallet erescim senaksilik üstüne aksilik oldu bugun ama olsun çok güzeldi :)
neler yaptınız bakalım nerelere gittiniz
yaaa bir sürü eşya getirmiş yıkansın diye eşyamız vardı iki bavul eşek ölüsü gibioturduk bir yerde ayy saçtan herkes asker oldugunu anlıyo kafeye girdik asker misin diyorlar bir yere gidemedik bugun yarın sınavımda aksilik çıkmazsa mihrabat korusu varmış oraya gideceğiz bakalımm :) darısı başına canım en kısa zamanda :) kavuşma anı diye bir gerçek varmış gözlerim doldu
Hallettik bi şekilde canım şimdi geldimmmmm yarın yine birlikteyiz ay ben çok mutluyummmmmmmmmmmm :)
hahaha hallet erescim senaksilik üstüne aksilik oldu bugun ama olsun çok güzeldi :)
ayyyyben de sabırsızlıkla bekliyorum kendisini
Ay iyi bariiiiii
Yarın ki sınavında başarılar heyecanlanma sakın güzel güzel yap çık çocuğum
Bu sınav ikinci üniversite için mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?