354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Nasılsınız canlar?
Akşam 8'den beri askerimle konuşmuyorum çok merak ediyorum neler yapıyor...
Bu arada 21 Mart'ı görür görmez atağa kalkan alerjilerim yine sağolsunlar boş geçmediler. Gribimi de oldum güzelce
Bi de kulağımın arkasındaki lenf bezim şişmiş ve çok sert, yarın doktora gidiyorum dua edin bana

nerdesin kız seeeen? askerine mi gittin yoksaaaa
yok canım öyle sıkıldım biraz :)
Neeeeerdesiiiin beee
burdayım be bunalıma girdim :)

geçmiş olsun canım Allah şifa versin:) iyidir merak etme

Gecmis olsun canım... askerin ilk günler çok sık arayamayabilir sorun olduğu icin degil vakit olmadığından yada çook kalabalik olduğu için

günaydınnn

ahhh keşke benimki olsaydı kocaelide

Seninkisi nerede yapıyor ki canımm :26:

Şırnakta benimki
168 le başlayınca böyle oldu 3 şubatta başladık saymaya

Üzülme canım Şırnak diye doğuda daha kolay diyorlar hep inşallah sağ salim gidip gelir :) Usta birliğine hemen hemen yeni geçti sizinkiler sanırım ilk zamanlar çok zor ama alışıyoruz kimisinin ki çok kolay arayıp görüşebiliyor kimisinin ki arayamıyor geçecek bu zamanlarda sabredin

Günaydınn
Hayırlı tezkereler...

Teşekkür ederimmm

Son düzenleme:

benimkisi Gelibolu'da

Yakın mı sana? Seninkisi de güzel yerde yapıyor bence inşallah sıkıntılı geçmiyordur Allah kavuştursun :)

kocaeli olsaydı ya da istanbul ya da yalova falan süper olacaktı

gebzedeyim ben, çok uzak değil, ama günübirlik gidebileceğim kadar yakın da değil

kocaeli olsaydı ya da istanbul ya da yalova falan süper olacaktı

gebzedeyim ben, çok uzak değil, ama günübirlik gidebileceğim kadar yakın da değil

Olsun yine de yakınsın canım daha kötü olanlar var benim gibi ben Erzurumdayım erkek arkadaşımla ne kadar uzağız, 6 aydır görmüyordum geçen hafta izin aldı görüştük bi 6 ay daha hiç görebilme şansım yok onu malesef :)

uvvvvvvvvvv

biçok kişiye göre şanslıyız evet

Son düzenleme:
Ya kızlar pazar günü aramaması için ne sebep olabilir yaa?
Dün akşam 8'den beri aramıyor çok merak ediyorum

canım benim erkek arkadaşımda usta birliğine ilk gittiğinde arayamıyordu hafta sonu olmasına rağmen. İlk gittiklerinde öyle oluyor iş falan yaptırıyorlardır merak etme.

canım benim erkek arkadaşımda usta birliğine ilk gittiğinde arayamıyordu hafta sonu olmasına rağmen. İlk gittiklerinde öyle oluyor iş falan yaptırıyorlardır merak etme.

benimki de ilk zamanlar böle saatlerce aramadığı olmuştu bi kere, haftasonu olduğu halde, akşam aradığında sormuştum neden aramadın diye, bütün gün mıntıka temizliği yaptık demişti acemi oldukları için, üst devreler işleri onlara yıkıyorlar çünküüü

gamzeli bildiğin iyi bir gramer konu anlatımı sitesi var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…