- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
.selamlar efenim
.selamlar efenim
yok canım öyle sıkıldım biraz :)nerdesin kız seeeen? askerine mi gittin yoksaaaa
burdayım be bunalıma girdim :)Neeeeerdesiiiin beee
Nasılsınız canlar?
Akşam 8'den beri askerimle konuşmuyorum çok merak ediyorum neler yapıyor...
Bu arada 21 Mart'ı görür görmez atağa kalkan alerjilerim yine sağolsunlar boş geçmediler. Gribimi de oldum güzelce
Bi de kulağımın arkasındaki lenf bezim şişmiş ve çok sert, yarın doktora gidiyorum dua edin bana
yok canım öyle sıkıldım biraz :)
burdayım be bunalıma girdim :)
geçmiş olsun canım Allah şifa versin:) iyidir merak etme
Nasılsınız canlar?
Akşam 8'den beri askerimle konuşmuyorum çok merak ediyorum neler yapıyor...
Bu arada 21 Mart'ı görür görmez atağa kalkan alerjilerim yine sağolsunlar boş geçmediler. Gribimi de oldum güzelce
Bi de kulağımın arkasındaki lenf bezim şişmiş ve çok sert, yarın doktora gidiyorum dua edin bana
günaydınnn
ahhh keşke benimki olsaydı kocaelide
Şırnakta benimki
168 le başlayınca böyle oldu 3 şubatta başladık saymaya
Günaydınn
Hayırlı tezkereler...
Seninkisi nerede yapıyor ki canımm :26:
Üzülme canım Şırnak diye doğuda daha kolay diyorlar hep inşallah sağ salim gidip gelir :) Usta birliğine hemen hemen yeni geçti sizinkiler sanırım ilk zamanlar çok zor ama alışıyoruz kimisinin ki çok kolay arayıp görüşebiliyor kimisinin ki arayamıyor geçecek bu zamanlarda sabredin
Teşekkür ederimmm
benimkisi Gelibolu'da
Yakın mı sana? Seninkisi de güzel yerde yapıyor bence inşallah sıkıntılı geçmiyordur Allah kavuştursun :)
kocaeli olsaydı ya da istanbul ya da yalova falan süper olacaktı
gebzedeyim ben, çok uzak değil, ama günübirlik gidebileceğim kadar yakın da değil
Olsun yine de yakınsın canım daha kötü olanlar var benim gibi ben Erzurumdayım erkek arkadaşımla ne kadar uzağız, 6 aydır görmüyordum geçen hafta izin aldı görüştük bi 6 ay daha hiç görebilme şansım yok onu malesef :)
uvvvvvvvvvv
biçok kişiye göre şanslıyız evet
Ya kızlar pazar günü aramaması için ne sebep olabilir yaa?
Dün akşam 8'den beri aramıyor çok merak ediyorum
canım benim erkek arkadaşımda usta birliğine ilk gittiğinde arayamıyordu hafta sonu olmasına rağmen. İlk gittiklerinde öyle oluyor iş falan yaptırıyorlardır merak etme.
Daha acemi benim askerim ama ya, 3 gün oldu gideli
Ya kızlar pazar günü aramaması için ne sebep olabilir yaa?
Dün akşam 8'den beri aramıyor çok merak ediyorum
canım benim erkek arkadaşımda usta birliğine ilk gittiğinde arayamıyordu hafta sonu olmasına rağmen. İlk gittiklerinde öyle oluyor iş falan yaptırıyorlardır merak etme.
benimki de ilk zamanlar böle saatlerce aramadığı olmuştu bi kere, haftasonu olduğu halde, akşam aradığında sormuştum neden aramadın diye, bütün gün mıntıka temizliği yaptık demiştiacemi oldukları için, üst devreler işleri onlara yıkıyorlar çünküüü
gamzeli bildiğin iyi bir gramer konu anlatımı sitesi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?