354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Senin kitabı halledeceğim canım hiç zaman kalmadı yaa annesi rahat bırakmadı ki hep eve gel misafir var eve gel eve gel halledeceğim canım en kısa sürede

anladım canımmmmmm acelesi yok da başladım ya kitaba onun için okuyup gitcem yoksa başa dönmem gerekcek

amaaan herkes yarı bi dert hıh

Neyse o zaman benimki çıksın 20 sinde (inşallah ) seninki beklesin biraz daha 7sinden itibaren saydığı haliyle çıksın
deeeeeeeet bananemmmm niye beklicekmiş hıh

+ gelecek kaygisi yasayan kisi bir muhendisi insaat muhendisi kendisi .Sebebide ev aliriz dedim yani benim dusuncem direk eve girmek.Ben memurum oda muhendis benim boyle seyleri dusunmem anormalmi ve bizi surekli okul okumamis kuzenleriyle kiyasliyo

biraz benziyo ilişkilerimiz benimkide gelecek kaygısı yaşıyo maddiyat yüzünden gıcık uyuzun teki ve ayrı şehirlerdeyiz bi anlatsam ohoooo

+ gelecek kaygisi yasayan kisi bir muhendisi insaat muhendisi kendisi .Sebebide ev aliriz dedim yani benim dusuncem direk eve girmek.Ben memurum oda muhendis benim boyle seyleri dusunmem anormalmi ve bizi surekli okul okumamis kuzenleriyle kiyasliyo

değişikkkkkkk valla :44:

Neyse o zaman benimki çıksın 20 sinde (inşallah ) seninki beklesin biraz daha 7sinden itibaren saydığı haliyle çıksın

büyük konuşmaaa eses

sonra bakarsın, sizinkinde de bi hata olmuş olur seninki de teslim gününe göre çıkarr

alla alla o yola başlayınca allah kolaylığını veriyorki gelecek kaygısı tamam iyi bişey dee ne bileyim canım kendi haline bırak biraz bakalım

büyük konuşmaaa eses

sonra bakarsın, sizinkinde de bi hata olmuş olur seninki de teslim gününe göre çıkarr
O yüzden inşallah dedim ya zaten
ereesssss mesaj yazamıyorum lann buldu beni facedennnn dön bana biiiiiiiii

Ahahaha sinre erkek arkadaşımın arkadaşının kuzeniymişsin meğer dur yazıyorum nerden nereye vay be

Hesap kitap yapiyoruz nisan icin masrafli oluyor laf ediyor.Yani napalim bedavayami olcak hersey.Bizimkiler zaten oyle kolayina vermiyolar.Helede boyle bedavaya kacarsa.Bizimkiler hepten tersler.Bizde adettir nisanda bi kolye yada set takilir yaninada 1 bilezik felan takarlar cok geliyor.Bohca olmasi gerek diyorumsurati dusuyo ben onun anneannesine kadr hazirliyorum en ince ayrintisiyla annesinin haberi biyerden yok ben diyecem sunlari sunlari alin onlarda alacak guya herseyi ben organize edicem yoruldum bende.Tamm anliyorum parasi yok oda sıkılıyo ama bana yardimci oldugu yok kendi kendime dusunuyorum herseyi

valla canım biz nasıl düğün yaptık bir bilsen herşeyi eşimle ben yaptık ama birdaha olsun birdaha aynısını yaparım ama gerçekten o süreç emiin ol daha zor çünkü ailelerde dahil ister istemez

O yüzden inşallah dedim ya zaten

Ahahaha sinre erkek arkadaşımın arkadaşının kuzeniymişsin meğer dur yazıyorum nerden nereye vay be

eskişehir küçük memleket bence lan fotomuda gördün insan bi yorum yaparrr

valla canım biz nasıl düğün yaptık bir bilsen herşeyi eşimle ben yaptık ama birdaha olsun birdaha aynısını yaparım ama gerçekten o süreç emiin ol daha zor çünkü ailelerde dahil ister istemez

Mesela ben nisani disarda yapmak istiyorum yemekli malum yaza fiyatlsr artiyo ama yeri tutamadim bizimkiler net bisey diyemedigi icin haliyle ben kaygilaniyorum bunu onunlada paylasiyorum dogal en yakinim o oldugu icin bana dedigi olmasa cokmu onemli onemli olan nisanlanmak ya tabikide onemli olan nisanlanabilmek ama bu yillari bidaha bulamayacagiz tekrari yok nie en guzel sekilde olmasinnn

eskişehir küçük memleket bence lan fotomuda gördün insan bi yorum yaparrr

Kızlar sinre sapsarışın maşallah çok tatlı bir yüzü var güzel hatun vesselam
Yorum yapmadım ki millet merak etmesin diye artık albüme foto koymak zorundasın kesin isteyecekler

Kızlar sinre sapsarışın maşallah çok tatlı bir yüzü var güzel hatun vesselam
Yorum yapmadım ki millet merak etmesin diye artık albüme foto koymak zorundasın kesin isteyecekler

sağolasın canımmm ama ne kadaannn güzel bir tesadüf oldu buyawww

tabi haklısın canım hayalleri var herkesin mutlaka ama askerlik sürecinde daha bir zor görünüyordur herşey ona

Ay bencede
Düğünümüze (Allahın izin verirde olursa ) gelirsin artık kesin yani kaçarın yok

gelirim gelirim :) peki evlenincede eskişehirdemi oturmayı düşünüyorsunuz

tabi haklısın canım hayalleri var herkesin mutlaka ama askerlik sürecinde daha bir zor görünüyordur herşey ona

ben niye görmedim resmini benimkine gelmeyecekmisiniz küstüm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben niye görmedim resmini benimkine gelmeyecekmisiniz küstüm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bak bak hallere bak triplere bak
Sinre benim askerimin arkadaşının kuzeniymişo şekilde faceden gördüm ben senin facen yok ki ekleyemedin ki beni
Ne zaman senin düğün ne zaman hı ne zamaaaaaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…