354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bak bak hallere bak triplere bak
Sinre benim askerimin arkadaşının kuzeniymişo şekilde faceden gördüm ben senin facen yok ki ekleyemedin ki beni
Ne zaman senin düğün ne zaman hı ne zamaaaaaaaaaaan

sende eskişehirde evlen sanada gelirim aşk olsun

banane bende senin canısın değilmiydim açtırtmayn lan bana face'i sinre ha Ankara ha Eskişehir ne fark eder gelmek isteyen gelir hıh Ayrıca da resim istiyorum

banane bende senin canısın değilmiydim açtırtmayn lan bana face'i sinre ha Ankara ha Eskişehir ne fark eder gelmek isteyen gelir hıh Ayrıca da resim istiyorum

Nişanlına söz vermişsin açma boşver
Bak sinre ben sana demiştim neden yorum yapmadığımı

Oy bide küsermiş kuzummmm küsme bana
Şaka yapıyorum tabi kii
Ne zaman düğün ne zamaaaaaaan hadi diyet topiğine devam et artık fit bir gelin ol :26:

:) evet bugün yine başladım bakalım ne olacak geçen gün baharda yapalım mı dedim yüzünde öyle bi ifadeyle hayır dedi ki anlatamam

:) evet bugün yine başladım bakalım ne olacak geçen gün baharda yapalım mı dedim yüzünde öyle bi ifadeyle hayır dedi ki anlatamam

Bahar demek beklemesi demek bekleyemez artık
Evleniverin gitsin uzatma sende bahar yaz kış diye

hatnlaaar nabersinizzz okulda olduğu için pek dahil olamıyorum sohbete

Nişanlına söz vermişsin açma boşver
Bak sinre ben sana demiştim neden yorum yapmadığımı

akşam evdeki pc den koyarım lunaa kızmaa nasip ankarayada geliriz belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…