354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin senin için daha zordur yaa Allah sabır versin hadi biz nişanlıyız da ( nişanlım evli olanlar çok zorlanıyor demişti. hatta telefon sırasını onlara veriyorlarmış :) Tez zamanda gelsinler inşallahh

bende hep tek çocuk düşünmüşümdür annemde tek çocuk hep karşı çıkar ama bakalım rabbim ne nasip edicek

hayırlısı olsun kızlar :=) ben iki tane yeter diyorum ya da 3 de olabilir yalnız kalmasınlar birbirlerine arkadaş olsun destek olsunlar büyüdüklerinde :))

oooohhhhhhhhh beeeaaaaaaaa
askerim aradı ,
canımmmm beniiiiiimmmmmm sıkılmış mart bi bitmedi diyo

hayırlısı olsun kızlar :=) ben iki tane yeter diyorum ya da 3 de olabilir yalnız kalmasınlar birbirlerine arkadaş olsun destek olsunlar büyüdüklerinde :))

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bende en az 3 tane düşünüyorum heheheh daha bekarken

tabi zor gerçekten ama allah sabrını veriyor yokluğunu anormal hissediyorum sadece eşim değil sanki çocuğum en yakın dostum sırdaşım hepsii birden gitmiş gibi

hayırlısı Rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

yds

nerdesin kız sen her gün 1 kere girilecek buraya haber verilecek bize yoksa bozuşuruz

Deme öyle otur çalış hem ders çalış hem buraya takıl sadece 1 tanesini yapma
Hıııııııı diyet topiğinin sahibi kendi konusuna uğramazken millete her gün bu topiğe girilecek diyor komiksin komiiiiiiik

yds

nerdesin kız sen her gün 1 kere girilecek buraya haber verilecek bize yoksa bozuşuruz

gezmelerdeydim cicimm izin aldımm memlekete gidip geldiimm bi geldim vuuu soğukmuş ankara yaaff

sizlerde ne var ne yokk askerlerinizle aranız nasıl

Çalışıyom zaten ayrıca diyet topiği başka la kızım şimdi ben girmesen 1 hafta topiğe KK ya beni merak etmezmisiniz ? Ben o yüzden dedim yoksa gir yazış falan diye değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…