bananeeeeee yaaaaaaaaayeniden öğrenci olsaaammm hee çok şey değişir diplomayı çocukla alırım galiii
bizdede durum farklı değil eşim 30 yaşında :) bebeği erteledik hep 2.5 yıllık evliyiz askerlikte sebepti ama eşim hep seni paylaşmaya hazır değilim henüz dedi ama artık hazır olmalı yaniii bende askerlik bitsin hemen istiyorummmm bebiş inşallah rabbimin izniyle
bende hep tek çocuk düşünmüşümdür annemde tek çocuk hep karşı çıkar ama bakalım rabbim ne nasip edicek
hayırlısı olsun kızlar :=) ben iki tane yeter diyorum ya da 3 de olabiliryalnız kalmasınlar birbirlerine arkadaş olsun destek olsunlar büyüdüklerinde :))
Madem geçtiğimiz pazar sınava girecektin o da geçti
inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinsenin için daha zordur yaa Allah sabır versin hadi biz nişanlıyız da ( nişanlım evli olanlar çok zorlanıyor demişti. hatta telefon sırasını onlara veriyorlarmış :) Tez zamanda gelsinler inşallahh
hayırlısı olsun kızlar :=) ben iki tane yeter diyorum ya da 3 de olabiliryalnız kalmasınlar birbirlerine arkadaş olsun destek olsunlar büyüdüklerinde :))
tüüühh kaçtı kaçanlar ben artık evimin kadını çocuklarımın annesi olmak istiyorum
................................................................................. ):
ne oldu bebeğiiiiiiiiiim
bunaldım çokkkkkk sanırım iyi bi not alamayacam
ydsHangi sınavdan canım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
yds
nerdesin kız senher gün 1 kere girilecek buraya haber verilecek bize yoksa bozuşuruz
yds
nerdesin kız senher gün 1 kere girilecek buraya haber verilecek bize yoksa bozuşuruz
Deme öyle otur çalış hem ders çalış hem buraya takıl sadece 1 tanesini yapma
Hıııııııı diyet topiğinin sahibi kendi konusuna uğramazken millete her gün bu topiğe girilecek diyor komiksin komiiiiiiik
gezmelerdeydim cicimm izin aldımm memlekete gidip geldiimmbi geldim vuuu soğukmuş ankara yaaff
sizlerde ne var ne yokk askerlerinizle aranız nasıl
Çalışıyom zatenayrıca diyet topiği başka la kızım şimdi ben girmesen 1 hafta topiğe KK ya beni merak etmezmisiniz ? Ben o yüzden dedim yoksa gir yazış falan diye değil
benim iyi gibi şöyle böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?