Çalışıyom zatenayrıca diyet topiği başka la kızım şimdi ben girmesen 1 hafta topiğe KK ya beni merak etmezmisiniz ? Ben o yüzden dedim yoksa gir yazış falan diye değil
Seni 6saatten fazla goremezsem meraj ediyorum ben
niye lan çok mu vukuatlı duruyorum
Hayir ozluyorum napiyo bu diye dusunuyorum
Kizlar benimki aradi doktor pazartesiye kadar tutacam demis dun gittiler yuh yani.
Birseyim yok iyiyim diyormus doktor basiyormus serumu basiyormus serumu
Cok skldik burda yarin cikart bizi diyecez dedi garibim cok sinirlenmis doktora cok agir bir sekilde gitmedi zaten 4 5gun niye tutacaksa
Tutmasin hem hastaneye goturmedi telefonunu arayamaz beni kartida yok of
neyimi özlüyon lan benim
doktor iyilik yaptığını düşünüyor olabilirdaha çok arayabilmesi lazım değil mi yani orda ne yapıp ettiklerini izlemiyorlar değil mi
Telefonu goturmemis hastaneye kartida yokmus arkadasindan almis kart
Özlüyoooooooruuumm isssssteee
Selam kızlar Naber? Ben uzun yola çıktım Balıkesir e gidiyorum yoldayım şuan. Siz neler yapıyorsunuz??
Defter geciriyoruuum.Selam kızlar Naber? Ben uzun yola çıktım Balıkesir e gidiyorum yoldayım şuan. Siz neler yapıyorsunuz??
iyidir canım sen nasılsın hayırdır ne için yolculuk böyle
bende askerimle konuştum şimdi 2-3 gündür rüyamda seni görüyorum beni aldatıyodun diyo aklımı sende koyuyosun diyo delimi nee
Allah verirse 2 olsun yazık tek başına çocuğa zor olur
oooohhhhhhhhh beeeaaaaaaaa
askerim aradı ,
canımmmm beniiiiiimmmmmm sıkılmış mart bi bitmedi diyo
niye nannnben de tek çocuğum, ve hiç bi zorluğunu görmedim, aksine rahatlığını görüyorum halaaa
seninki yola gelmeye başladı heeeee
Defter geciriyoruuum.
İyi yolculuklaaar
Ahahahaha guldum
niye nannnben de tek çocuğum, ve hiç bi zorluğunu görmedim, aksine rahatlığını görüyorum halaaa
seninki yola gelmeye başladı heeeee
Selam kızlar Naber? Ben uzun yola çıktım Balıkesir e gidiyorum yoldayım şuan. Siz neler yapıyorsunuz??
hişşşşşşşş hatunlar gelin bi 4. bulup okey oynayalım çok sıkıldım
ingilizce çalışsana seeeensınav ne zaman :44:
çalışıyom sıkıldımmmhaftaya sınav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?