354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Çalışıyom zaten ayrıca diyet topiği başka la kızım şimdi ben girmesen 1 hafta topiğe KK ya beni merak etmezmisiniz ? Ben o yüzden dedim yoksa gir yazış falan diye değil

Seni 6saatten fazla goremezsem meraj ediyorum ben

Kizlar benimki aradi doktor pazartesiye kadar tutacam demis dun gittiler yuh yani.
Birseyim yok iyiyim diyormus doktor basiyormus serumu basiyormus serumu
Cok skldik burda yarin cikart bizi diyecez dedi garibim cok sinirlenmis doktora cok agir bir sekilde gitmedi zaten 4 5gun niye tutacaksa
Tutmasin hem hastaneye goturmedi telefonunu arayamaz beni kartida yok of

Hayir ozluyorum napiyo bu diye dusunuyorum
neyimi özlüyon lan benim

doktor iyilik yaptığını düşünüyor olabilir daha çok arayabilmesi lazım değil mi yani orda ne yapıp ettiklerini izlemiyorlar değil mi

neyimi özlüyon lan benim

doktor iyilik yaptığını düşünüyor olabilir daha çok arayabilmesi lazım değil mi yani orda ne yapıp ettiklerini izlemiyorlar değil mi

Telefonu goturmemis hastaneye kartida yokmus arkadasindan almis kart
Özlüyoooooooruuumm isssssteee

Selam kızlar Naber? Ben uzun yola çıktım Balıkesir e gidiyorum yoldayım şuan. Siz neler yapıyorsunuz??

Selam kızlar Naber? Ben uzun yola çıktım Balıkesir e gidiyorum yoldayım şuan. Siz neler yapıyorsunuz??

iyidir canım sen nasılsın hayırdır ne için yolculuk böyle

bende askerimle konuştum şimdi 2-3 gündür rüyamda seni görüyorum beni aldatıyodun diyo aklımı sende koyuyosun diyo delimi nee

Defter geciriyoruuum.
İyi yolculuklaaar
iyidir canım sen nasılsın hayırdır ne için yolculuk böyle

bende askerimle konuştum şimdi 2-3 gündür rüyamda seni görüyorum beni aldatıyodun diyo aklımı sende koyuyosun diyo delimi nee

Ahahahaha guldum

oturdum elimde telefon nöbetten dönüp aramasını bekliyorummm uff ev ne kadar sessiz ve sıkıcı onsuuuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…