- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Bir de ktm derdi çıktı başımıza ktm boyunca cep telefonlarını alacaklarmış kullandırmayacaklarmış of bu ktm belki bir hafta sürecek
Hiç bi bitmeyecek derdimiz bizim ya bide terhis olacakken ktmye katılacak hep sıkıntı hep sıkıntııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
vardır tüm bu olanlarda bir hayırrr, lütfen perişan etme kendiniii
Şu an sebep ne ağlamak için, şırnağa gideceğini biliyordunuz ha idil ha Güçlükonak? Şansızsınız evet ama Allah daha kötüsünü vermesin şükredip otur dua et. Ağlamak için sebep verme Allahım diye lütfen..
Buradaki arkadaşlarımız aramadıyaparken gayet mantıklı sebep oluyor ben ilden ilçeden ötürü korktuğum için sebepsiz ağlamış oluyorum o da güzel gerçekten...
İnsanın sinirleri bozuluyor haberlerde izlerken garip garip baktığımız yere ben erkek arkadaşımı gönderdim bunu kabullenmek ve kabullendirmek oldukça sıkıntılı geçti zaten.Üstüne yok cizre yok idil yok güçlükonak çıktı hadi babam bir de bunlarla uğraş haftalarca cizreye gidecek diye alıştırdım kendimi,sonra idile alıştırdım şimdi güçlükonak diye bir yer çıktı.Hayda hepsi sil baştan...
Bölgeden ötürü insan tedirgin oluyor isterse görevi sadece masabaşında bilgisayarla uğraşmak olsun onun ordaki o havaifişekleri o gözdağlarını duyup girdiği o psikolojiyi düşünmek benim burda canıma yetiyor zaten.Biliyorum merkez de de olsa ilçe de de olsa çatışmaya girmeyecek ama onun orda onlara yakın olması dipdibe olması gerçekten çok farklı bir duygu ben kendim üzülüyorum ayrıca onun orada nasıl bir psikolojide olduğunu düşünmek daha da üzüyor...
Tam bu mesajımı yazarken aradı ktm de cep telefonlarını didik didik arayıp bulup alıp geri vermiyorlarmış ne muhteşem bi haber değil mi??
Anasını satayım insanları hiç bilmedikleri etmedikleri hatta ürktükleri ülkenin en ücra köşelerine gönderiyorsun çarşı izni yok adam gibi can güvenliği yok bazı şeylere göz yum bari o askerlerin bi nebze rahatlamak için kullandıkları cep telefonlarını alma işte ellerinden...
Keşke o tarafta değil de daha batı tarafta yapsaydı da sabah akşam nöbet tutsaydı
Buradaki arkadaşlarımız aramadıyaparken gayet mantıklı sebep oluyor ben ilden ilçeden ötürü korktuğum için sebepsiz ağlamış oluyorum o da güzel gerçekten...
İnsanın sinirleri bozuluyor haberlerde izlerken garip garip baktığımız yere ben erkek arkadaşımı gönderdim bunu kabullenmek ve kabullendirmek oldukça sıkıntılı geçti zaten.Üstüne yok cizre yok idil yok güçlükonak çıktı hadi babam bir de bunlarla uğraş haftalarca cizreye gidecek diye alıştırdım kendimi,sonra idile alıştırdım şimdi güçlükonak diye bir yer çıktı.Hayda hepsi sil baştan...
Bölgeden ötürü insan tedirgin oluyor isterse görevi sadece masabaşında bilgisayarla uğraşmak olsun onun ordaki o havaifişekleri o gözdağlarını duyup girdiği o psikolojiyi düşünmek benim burda canıma yetiyor zaten.Biliyorum merkez de de olsa ilçe de de olsa çatışmaya girmeyecek ama onun orda onlara yakın olması dipdibe olması gerçekten çok farklı bir duygu ben kendim üzülüyorum ayrıca onun orada nasıl bir psikolojide olduğunu düşünmek daha da üzüyor...
Tam bu mesajımı yazarken aradı ktm de cep telefonlarını didik didik arayıp bulup alıp geri vermiyorlarmış ne muhteşem bi haber değil mi??
Anasını satayım insanları hiç bilmedikleri etmedikleri hatta ürktükleri ülkenin en ücra köşelerine gönderiyorsun çarşı izni yok adam gibi can güvenliği yok bazı şeylere göz yum bari o askerlerin bi nebze rahatlamak için kullandıkları cep telefonlarını alma işte ellerinden...
Keşke o tarafta değil de daha batı tarafta yapsaydı da sabah akşam nöbet tutsaydı
Kızlar erkek arkadaşım Şırnağın Güçlükonak adlı ilçesine gidiyor
Biz İdile gitmesini bekliyorduk
İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum ooooooooooooooooooooooooooof
Ben sana kızmıyorum ama üzülecek gayet sebebim varken sebep ne demene gerildim sadece.Tabii ki ağlamamı istemezdin.Ben canına bir şey olacak diye korkmuyorum sıkıntım bu değil sağ sağlim geleceğine inanıyorum Allah'ın izniyle.Beni geren aramızda 1500 km olması istediğim zaman çıkıp gidilecek bir yer olmaması kırsalında kırsalı bir yerde can sıkıntısından gebermesi kafa dağıtıp beni görebileceği çarşı izni olmaması üstüne üstük 'o' insan denemeyecek yaratıklara yakınlığı onların havafişeklerini görmesi duyması falan filan işte.Kısacası 'Şırnak' adı başlı başına garipseme tedirgin olma sebebiyken birde 'Güçlükonak' çıktı :)Yavrum bana niye kızıyorsun şimdi. Ağlamanı istemediğim için öyle dedim ben. Emin ol farkındayım ben sıkıntının ben burada sana ağlama lütfen desem bi sonuç alamayacam seni yine orada ağlayacaksın. Senin için bişey yapmaya çalışıyorum. Ağlamaman üzülmemen için elimden bişey gelsin istiyorum. O yüzden şükret dedim onu oradan çekip alamayacaz ki? Hiçbişeyin güvencesi yok hiçbirimizin. Sen burda ağlarken eskişehirde Allah korusun senin başına bişey gelmeyeceği ne malum. Ya da Allah korusun bizim batıda olanlara bişey olmayacağı? Rabbim esirgesin hepsini kötülüklerden. Sadece üzülmemen için çabalıyorum.
Özür dilemeni gerektirecek bir şey yapmadın rahat ol.Peki neden onların iyiliği için telefon olmamalıymış ?Ayrıca baktım ktm de onların iyiliği için telefonlarının olmaması daha iyiymiş. Destek olmaya çalıştım ama köstek oldum sanırım. Özür dilerim kuzum..
hayılrlısıyla bitirip gelecek inş. kuzumm
Canım üzülme dua et. Senin dualarınla o cok rahat eder orda ins
İyi akşamlaaaar
Canım hayırlısı böyleymiş demek ki, dua et bol bol
Umarım gittiği yerde de hayırlı şeyler olur
Zaten elimden başka bir şey gelmiyor
Evet canım aynen benimki de sevmez öyle dışarda konuşmayı.. az önce aramış haberlere bakamadım seçim noldu dedi. Anlattım anlattım.. kapatayım şimdi dedi, e seçim sormaya mı aradin sen dedim. İşte hem seçim hem sen niye öyle diyosun ki fln..uzatmadim ben de..
Ya canım ben evde çok kalmadım ilk 2 gün evdeydim onda da görümcem benleydi.yalnizlik bi yatarken hissediyordum..o da yastigina sarılıp uyuyodum. Gömleklerini fln kokluyodum.. alışmak değilse de o orda rahat nasılsa diye yaklaşıyorum, ben de annem-kv geziyorum. Sadece beni rahatsız eden annesigile gittim mi naptim bilmem ne diye sorması.
Kv memlekete gidecek yarın, anneni uğurlamaya giderim demiştim dün, yarın ne zaman gideceksin diyo az önce. Napacan ki dedim,saçma geliyor ordan bunu sorması. Nerde rahatsam orda dururum sonuçta.. istediğim zaman giderim. Boş kalıyo bunu düşünüyor herhalde. Kızıyorum böyle şeylere..ben nasılım ona bak sen..ilginç yaa..
Kızlar erkek arkadaşım Şırnağın Güçlükonak adlı ilçesine gidiyor
Biz İdile gitmesini bekliyorduk
İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum ooooooooooooooooooooooooooof
Bir de ktm derdi çıktı başımıza ktm boyunca cep telefonlarını alacaklarmış kullandırmayacaklarmış of bu ktm belki bir hafta sürecek
Hiç bi bitmeyecek derdimiz bizim ya bide terhis olacakken ktmye katılacak hep sıkıntı hep sıkıntııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
canım eşimde usta birliğine ktm ile gitti terhistede ktm olucak yine ama ktm tamamen güvenlik sebebiyle olan bişey hem ktm olmasa döndüklerinde beni güvene almadılar diye mahkeme hakları bile var o sebeple ktm daha iyi hem telefon bizede sıkıntı olur demişlerdi ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?