354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

vardır tüm bu olanlarda bir hayırrr, lütfen perişan etme kendiniii

Buradaki arkadaşlarımız aramadı yaparken gayet mantıklı sebep oluyor ben ilden ilçeden ötürü korktuğum için sebepsiz ağlamış oluyorum o da güzel gerçekten...
İnsanın sinirleri bozuluyor haberlerde izlerken garip garip baktığımız yere ben erkek arkadaşımı gönderdim bunu kabullenmek ve kabullendirmek oldukça sıkıntılı geçti zaten.Üstüne yok cizre yok idil yok güçlükonak çıktı hadi babam bir de bunlarla uğraş haftalarca cizreye gidecek diye alıştırdım kendimi,sonra idile alıştırdım şimdi güçlükonak diye bir yer çıktı.Hayda hepsi sil baştan...
Bölgeden ötürü insan tedirgin oluyor isterse görevi sadece masabaşında bilgisayarla uğraşmak olsun onun ordaki o havaifişekleri o gözdağlarını duyup girdiği o psikolojiyi düşünmek benim burda canıma yetiyor zaten.Biliyorum merkez de de olsa ilçe de de olsa çatışmaya girmeyecek ama onun orda onlara yakın olması dipdibe olması gerçekten çok farklı bir duygu ben kendim üzülüyorum ayrıca onun orada nasıl bir psikolojide olduğunu düşünmek daha da üzüyor...
Tam bu mesajımı yazarken aradı ktm de cep telefonlarını didik didik arayıp bulup alıp geri vermiyorlarmış ne muhteşem bi haber değil mi??
Anasını satayım insanları hiç bilmedikleri etmedikleri hatta ürktükleri ülkenin en ücra köşelerine gönderiyorsun çarşı izni yok adam gibi can güvenliği yok bazı şeylere göz yum bari o askerlerin bi nebze rahatlamak için kullandıkları cep telefonlarını alma işte ellerinden...
Keşke o tarafta değil de daha batı tarafta yapsaydı da sabah akşam nöbet tutsaydı

Yavrum bana niye kızıyorsun şimdi. Ağlamanı istemediğim için öyle dedim ben. Emin ol farkındayım ben sıkıntının ben burada sana ağlama lütfen desem bi sonuç alamayacam seni yine orada ağlayacaksın. Senin için bişey yapmaya çalışıyorum. Ağlamaman üzülmemen için elimden bişey gelsin istiyorum. O yüzden şükret dedim onu oradan çekip alamayacaz ki? Hiçbişeyin güvencesi yok hiçbirimizin. Sen burda ağlarken eskişehirde Allah korusun senin başına bişey gelmeyeceği ne malum. Ya da Allah korusun bizim batıda olanlara bişey olmayacağı? Rabbim esirgesin hepsini kötülüklerden. Sadece üzülmemen için çabalıyorum.

Ayrıca baktım ktm de onların iyiliği için telefonlarının olmaması daha iyiymiş. Destek olmaya çalıştım ama köstek oldum sanırım. Özür dilerim kuzum..

Son düzenleme:

hayılrlısıyla bitirip gelecek inş. kuzumm

Kızlar erkek arkadaşım Şırnağın Güçlükonak adlı ilçesine gidiyor
Biz İdile gitmesini bekliyorduk
İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum ooooooooooooooooooooooooooof

Canım üzülme dua et. Senin dualarınla o cok rahat eder orda ins

Ben sana kızmıyorum ama üzülecek gayet sebebim varken sebep ne demene gerildim sadece.Tabii ki ağlamamı istemezdin.Ben canına bir şey olacak diye korkmuyorum sıkıntım bu değil sağ sağlim geleceğine inanıyorum Allah'ın izniyle.Beni geren aramızda 1500 km olması istediğim zaman çıkıp gidilecek bir yer olmaması kırsalında kırsalı bir yerde can sıkıntısından gebermesi kafa dağıtıp beni görebileceği çarşı izni olmaması üstüne üstük 'o' insan denemeyecek yaratıklara yakınlığı onların havafişeklerini görmesi duyması falan filan işte.Kısacası 'Şırnak' adı başlı başına garipseme tedirgin olma sebebiyken birde 'Güçlükonak' çıktı :)
Bu güçlükonak umarım bize gayet kolaykonak olur
Ayrıca baktım ktm de onların iyiliği için telefonlarının olmaması daha iyiymiş. Destek olmaya çalıştım ama köstek oldum sanırım. Özür dilerim kuzum..
Özür dilemeni gerektirecek bir şey yapmadın rahat ol.Peki neden onların iyiliği için telefon olmamalıymış ?
hayılrlısıyla bitirip gelecek inş. kuzumm

Amiiiiiiiiiin Allahın izniyle bende böyle olacağına inanıyorum ama oralar gayet sıkıntılıyken telefonundanda olursa o da bende ne yaparız işte bunu bilmiyorum

eee canım siz en baştan konuşup netleştirmedinizmi burda önemli olan sadece senin ve onun psikolojisi kendini nerde huzurlu hissediyosan orda kalırsın bu arada neden kendi evinde kalmıyosun? bana da hep ya annende kalırsın yada kayınvalidende dediler evi kapatıp millet hala soruyo nerde kalıyon diye ben bi yerde kalmak zorunda değilim ki evimdeyim valla annemlerle aynı apartmandayım ama daha hiç orda kalmadım şimdide evimde tekim uğrayıp onlara eve çıkıyorum yoksa kasar insanı ya ama oda kendince işte uzaktan arayı bulmaya çalışıyo demekki ama sana tavsiyem kendi evinde kal korkmam dersen

Kızlar erkek arkadaşım Şırnağın Güçlükonak adlı ilçesine gidiyor
Biz İdile gitmesini bekliyorduk
İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum ooooooooooooooooooooooooooof

kuzum sakin ol neden ağlıyorsun rabbimin verdiği herşeyde mutlaka br hayır vardır dizinin dibindede allah koruyo şırnaktada olsa o korucak başka bi yerdede olsa dua et sen hayrlısını iste sakın isyan etme sakın

canım eşimde usta birliğine ktm ile gitti terhistede ktm olucak yine ama ktm tamamen güvenlik sebebiyle olan bişey hem ktm olmasa döndüklerinde beni güvene almadılar diye mahkeme hakları bile var o sebeple ktm daha iyi hem telefon bizede sıkıntı olur demişlerdi ama olmadı

Degisiyormus komutana gore. Arama olacakmis telefonlari bulup alip geri vermiyorlarmis
Ktm aslinda ii birsey amaa bir hafta surunecekler ya orda burda o kotu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…