Selam kızlar.. ugrayamadim ne zamandır.. Nasıl gidiyor askerlik? Benimkinin yemin
Töreni 11 nisanda ins. Toplanıp gitcez bakalim kısmetse..şimdilik şafak 11 denebilir :)
Bişey sormak istiyorum size. Kocalarinizla ya da nişanlı veya sevgililerinizle konuşurken böyle süper hasretlik fln konusuyo musunuz?? Benimki arayinca anca nerdesin napiyosun fln sıradan geliyo konuşmalarimiz bana :/ üzülüyorum buna, normal mi bu yaa :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fazla değil canım pazara dönücek 2 ay önce 1 haftalık almıştı bu sefer oyüzden fazla almamasını söyledim
Selam kızlar.. ugrayamadim ne zamandır.. Nasıl gidiyor askerlik? Benimkinin yemin
Töreni 11 nisanda ins. Toplanıp gitcez bakalim kısmetse..şimdilik şafak 11 denebilir :)
Bişey sormak istiyorum size. Kocalarinizla ya da nişanlı veya sevgililerinizle konuşurken böyle süper hasretlik fln konusuyo musunuz?? Benimki arayinca anca nerdesin napiyosun fln sıradan geliyo konuşmalarimiz bana :/ üzülüyorum buna, normal mi bu yaa :/
hoşgeldiiiiin
biz de genelde günlük konuşuyoruz, o orda olanı biteni anlatıyo, ben burda olanı biteni anlatıyorum, arada bir sadece seni çooook özledim diye de geçiyo konuşmalarımız ama çoğunlukla günlük olaylar üzerine oluyor canımm
O zaman durum çok da vahim olmasa gerek. Ben zannediyordum ki sevgiliyken olduğu gibi olacak konuşmalarımız :) ama bunu ona söylesem "sen benim psikolojimi anlamıyorsun" fln der.. Forum başlığı çok doğru AH SU ERKEKLER!
canım konuştuğu ortamdan kaynaklanıyordur mesela benim eşim nefret eder özellikle erkek ortamında benimle o tarz konuşmaktan ben artık 6 yılda öğrendiğim için bunu sesinden bile anlarım ortamdan kaynaklandığını seninde öyledir canım kiii eşsin sen birde yani aksi bişey olduğunu sanmam bu arada nasılsın ilk günler çok zor geldi bana uyanıyodum gece yanım boş nerde diye birkaç sn. düşünüyodum sonra anlayıncada başlıyodum ağlamayadolapta kıyafetleri vs heran evin heryerinden çıkıcak gibi geliyodu sen nasılsın kabullendinmi
ufff kafamda sürekli gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısı çalıyor
niye ki acabaaaa
tam bana uygun aslında o şarkı şu an, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, hoooooooop yanımdaaa
tamam sende o çalsın bende başka bişey çalsın bıktım valla sürekli kafamda aynı şarkı
sende de ferhat göçerin şu şarkısı çalsın bencee, çok severek dinliyorum bu şarkıyı ben bu aralaaaar
[video=dailymotion;x15k259]http://www.dailymotion.com/video/x15k259_ferhat-gocer-saril-bana-2013_music[/video]
sende de ferhat göçerin şu şarkısı çalsın bencee, çok severek dinliyorum bu şarkıyı ben bu aralaaaar
[video=dailymotion;x15k259]http://www.dailymotion.com/video/x15k259_ferhat-gocer-saril-bana-2013_music[/video]
Kızlar erkek arkadaşım Şırnağın Güçlükonak adlı ilçesine gidiyor
Biz İdile gitmesini bekliyorduk
İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum ooooooooooooooooooooooooooof
Ooooof anasını sattığımın memleketi ooooooofböylesi daha hayırlıdır belki canımmm, hele bi gitsin bakaaalımm :26:
Kızlar erkek arkadaşım Şırnağın Güçlükonak adlı ilçesine gidiyor
Biz İdile gitmesini bekliyorduk
İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum ooooooooooooooooooooooooooof
tatlımmmm lütfen sabırlı ol. o da çok üzülüyordur ona destek olmalısın. lütfen harap etme kendini belki böylesi daha hayırlıdır bilemeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?