354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

merhaba canım. valla bizimki yanıbaşımda askerlik yapıyor her hafta gidiyorum yanına ve üstelik her akşam da konuşabiliyoruz dolayısı ile bizde hasretlik konuşmalar çok nadir oluyor. hatta geçen gün bana 'farkında mısın ilk zamanlarki gibi değil konuşmalarımız, sanki heyecan kalmamış gibi' dedi trip attık birbirimize... ama bilmiyor ki kendi zorlandığı özlediği kadar ben de özlüyorum....

Fazla değil canım pazara dönücek 2 ay önce 1 haftalık almıştı bu sefer oyüzden fazla almamasını söyledim

benimki de pazar dönceeek

hoşgeldiiiiin

biz de genelde günlük konuşuyoruz, o orda olanı biteni anlatıyo, ben burda olanı biteni anlatıyorum, arada bir sadece seni çooook özledim diye de geçiyo konuşmalarımız ama çoğunlukla günlük olaylar üzerine oluyor canımm

O zaman durum çok da vahim olmasa gerek. Ben zannediyordum ki sevgiliyken olduğu gibi olacak konuşmalarımız :) ama bunu ona söylesem "sen benim psikolojimi anlamıyorsun" fln der.. Forum başlığı çok doğru AH SU ERKEKLER!

canım konuştuğu ortamdan kaynaklanıyordur mesela benim eşim nefret eder özellikle erkek ortamında benimle o tarz konuşmaktan ben artık 6 yılda öğrendiğim için bunu sesinden bile anlarım ortamdan kaynaklandığını seninde öyledir canım kiii eşsin sen birde yani aksi bişey olduğunu sanmam bu arada nasılsın ilk günler çok zor geldi bana uyanıyodum gece yanım boş nerde diye birkaç sn. düşünüyodum sonra anlayıncada başlıyodum ağlamaya dolapta kıyafetleri vs heran evin heryerinden çıkıcak gibi geliyodu sen nasılsın kabullendinmi

Yaaaa kizlarr ooof persembeden beri hastanede gunde 2dk konusuyoruz kac gundur bu sabah cikacakti hala aramadi cok skildim artiiik yaaaa isyeeaaaaaaaaaaaaaaaaan

normalde de zaten hep canım cicimle geçmezdi ki bizim konuşmalarımız, ben okulda olanı biteni anlatırdım, canım bişeye sıkıldıysa, bişeye mutlu olduysam onu anlatırdım, o da öyleydi. şu anda da böyle devam ediyor herşeyi paylaşmaya devam ediyoruz yani, sanki hiç gitmemiş gibi

Evet canım aynen benimki de sevmez öyle dışarda konuşmayı.. az önce aramış haberlere bakamadım seçim noldu dedi. Anlattım anlattım.. kapatayım şimdi dedi, e seçim sormaya mı aradin sen dedim. İşte hem seçim hem sen niye öyle diyosun ki fln..uzatmadim ben de..
Ya canım ben evde çok kalmadım ilk 2 gün evdeydim onda da görümcem benleydi.yalnizlik bi yatarken hissediyordum..o da yastigina sarılıp uyuyodum. Gömleklerini fln kokluyodum.. alışmak değilse de o orda rahat nasılsa diye yaklaşıyorum, ben de annem-kv geziyorum. Sadece beni rahatsız eden annesigile gittim mi naptim bilmem ne diye sorması.
Kv memlekete gidecek yarın, anneni uğurlamaya giderim demiştim dün, yarın ne zaman gideceksin diyo az önce. Napacan ki dedim,saçma geliyor ordan bunu sorması. Nerde rahatsam orda dururum sonuçta.. istediğim zaman giderim. Boş kalıyo bunu düşünüyor herhalde. Kızıyorum böyle şeylere..ben nasılım ona bak sen..ilginç yaa..

tamam sende o çalsın bende başka bişey çalsın bıktım valla sürekli kafamda aynı şarkı

sende de ferhat göçerin şu şarkısı çalsın bencee, çok severek dinliyorum bu şarkıyı ben bu aralaaaar

[video=dailymotion;x15k259]http://www.dailymotion.com/video/x15k259_ferhat-gocer-saril-bana-2013_music[/video]

bizim şarkımız buuuuuuu :84: ooooy o gıttıgınden berı dınlememıstım gamzelı kalbımı dagladın

Kızlar erkek arkadaşım Şırnağın Güçlükonak adlı ilçesine gidiyor
Biz İdile gitmesini bekliyorduk
İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum ooooooooooooooooooooooooooof

böylesi daha hayırlıdır belki canımmm, hele bi gitsin bakaaalımm :26:

tatlımmmm lütfen sabırlı ol. o da çok üzülüyordur ona destek olmalısın. lütfen harap etme kendini belki böylesi daha hayırlıdır bilemeyiz..

tatlımmmm lütfen sabırlı ol. o da çok üzülüyordur ona destek olmalısın. lütfen harap etme kendini belki böylesi daha hayırlıdır bilemeyiz..

Bir de ktm derdi çıktı başımıza ktm boyunca cep telefonlarını alacaklarmış kullandırmayacaklarmış of bu ktm belki bir hafta sürecek
Hiç bi bitmeyecek derdimiz bizim ya bide terhis olacakken ktmye katılacak hep sıkıntı hep sıkıntııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…