valla genital bölgenin iç/alt kısmı dışında neredeyse bişey hissetmedim sıcaklık dışında
ama alt genital kısım azıcık sızlattıama dayanılmayacak gibi değil, ağdanın acısı gibi
kollarımda, koltuk altımda, bacaklarımda hiç hissetmedim
Günaydın kızlarrr
günaydın herkeseeeeeeeeeee nasılsınız kızlarr
Hahahahahahahahahahahha ayni odada iki kisi uyumayi sevmiyorum ben
Haklısın canım tabii siz de uçarak geçirmediniz eminim hepimize ayrı zor geliyor işte.. ne bileyim 10 gün sonra yemin töreni.. sonrasında tekrar ayrılmak zor olacak. Siz nasıl atlattiniz, tahmin ettiğim gibi olk ayrılmadan daha mı zor oluyor?
Hepimiz için zaman su olsun aksın inşallah, sevdiceklrimize kavuşalım...
hadi yaabende başlıycam bakalım sen bi sonuçları al da araştırıyorum bende konyada iyi bi yer
günayyyyyyyyyyyddddddııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn yarenciklerrrrrrrr
Hahahahahahahahahahahha ayni odada iki kisi uyumayi sevmiyorum ben
hadi yaabende başlıycam bakalım sen bi sonuçları al da araştırıyorum bende konyada iyi bi yer
lazer mi bu iğneli epilasyonmu konuşmayı bulmadım canım
günayyyyyyyyyyyddddddııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn yarenciklerrrrrrrr
Merhaba canım ;
Sizinki benimkinden erken gitmiş sanırım 3,dönem oluyor mayıs da uğurluyorum bende 365 gün nasıl geçicek sizce ?
bizde 3 oda var daha olmadı koca salonda sen yat cicim
sen de mi kocaelidesinben gebzedeyim, o kadar öok istemiştim ki askerimin yakınıma gelsin diye
ewt bende gebzedeyim darıcada senin askerin nereye çıktı.
Uzun dönem mi yedek subay m canım?
uzun dönem 12 ay malesef
Günaydın tatlımm hoşgeldinnn
günaydın canımm özlettin kendini
elife ne kdr'a gittin canım? Dr.Rabia nın fiyatı nedir acaba :44:
Uzun dönem mi yedek subay m canım?
Canım ben Elif'e gittim kol altlarım için ama Dr. Rabia'ya da iyi diyorlar sanırım devamı için oraya gidebilirim ben.
Gidecekleri yere varmışlar ama bavulunun biri kayıpmış hangisi kayıp onu da bilmiyor belkide içinde cep telefonu mp3 ve sigaralarının olduğu bavul oooooooooooooof çok canım sıkıldıııııııııı kızlar dua edin lütfen bulunsun bavulu lütfen
hoşbuldum naparsınız bakeeeem
valla bende özledim sizinasıl gidiyor bakalım
eneeeeeeee inşallah bulunur canım yaa du bakalım
Bavulun içindeki telefonu kaptırmamışken yolda kaybolması!!!!!
Benimkinin hiç suçu yok tamamen askeriyenin suçu toplamışlar bavulları bi kamyona belkide biri aldı gitti nasıl bulucak şimdi
Mp3ü de 15 günlüktü daha yeni almıştım yaaaaaaa
Birsürüde sigara gitti oooooooof en cok üzüldüğüm telefon
Bavulun içindeki telefonu kaptırmamışken yolda kaybolması!!!!!
Benimkinin hiç suçu yok tamamen askeriyenin suçu toplamışlar bavulları bi kamyona belkide biri aldı gitti nasıl bulucak şimdi
Mp3ü de 15 günlüktü daha yeni almıştım yaaaaaaa
Birsürüde sigara gitti oooooooof en cok üzüldüğüm telefon
aynı bildiğin gibi canım şükür kötü bişey yok sen neler yaptn
eneeeeeeee inşallah bulunur canım yaa du bakalım
ben yemin töreninden sonra evci çıkardım ya valla canım yok öyle bbişey ya geçirirken hiçbişey yookmuş 2 gün beraber kalıp sonra ayrılmak varya mahvolduk resmen hele eşim hiç öyle görmemiştim onu 10 gün boyunca ağlayarak kapattık telefonu o yüzden ben birdaha gitmem yanına onu öyle görmeyi istemiyorum bu yüzdende gitmicem temmuza kadar büyük ihtimal
o bavul mu yokmuş :18: tüh yaaaaaaaa olan işe hayret bişeeeeee
haayyydaaaa olana bak şimdibulunur inşallah canım sadece senin askerininmi kayıp
aynı bildiğin gibi canım şükür kötü bişey yok sen neler yaptn
aman olmasın heeeeeep iyi şeyler olsun inşallahnapayım gezdim geldim işte yeğenimle hasret giderdim ve kürkçü dükkanına döndüm
Ne olsun canım çalışıyoruz işte aynı mutluyum ama yrn askerim geliyorrrrCuma günüde ben izin alabilrsem alıcam inşaAllahhh
heeeeep aynı deseneçoook sevindim senin adına inşallah alırsın yavaş akar inşallah askerinle zaman tadını çıkarırsınız kavuşmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?