- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Canım sizin usta birliği neden acemi birliği belli olduğunda belli olmadı?
Tabiki sadece bizimki en şanssız biz olduğumuzdan ötürü
Gidecekleri yere varmışlar ama bavulunun biri kayıpmış hangisi kayıp onu da bilmiyor belkide içinde cep telefonu mp3 ve sigaralarının olduğu bavul oooooooooooooof çok canım sıkıldıııııııııı kızlar dua edin lütfen bulunsun bavulu lütfen
Edelimtövbee tövbe yaaaaaaaaa bu kadar olur , inşallah bulunur canım dua edelim
Yaa isimligimi buldum bavul yok dedi of of cok cani sklms belliki benimde cok skldi sinav oncesi hergun bir sey oluyor yaAyy canım yaa inşallah bulunur, üzerinde adı fln yazılı mıydı bari? Bulurlar inşallah bi sıkıntı olmadan.. içini kontrol etmeseler bari kimin diye bulmak için..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Edelim
Yaa isimligimi buldum bavul yok dedi of of cok cani sklms belliki benimde cok skldi sinav oncesi hergun bir sey oluyor ya
Hem de nasil kotu oldu amiiin insallahayy kötü olmuş yaakazasız belasız bulunur inşallah
Gidecekleri yere varmışlar ama bavulunun biri kayıpmış hangisi kayıp onu da bilmiyor belkide içinde cep telefonu mp3 ve sigaralarının olduğu bavul oooooooooooooof çok canım sıkıldıııııııııı kızlar dua edin lütfen bulunsun bavulu lütfen
( ben de ondan korkuyorum. Benimkinin simdiki yeri rahat tek sıkıntı hasretlik yoksa cok rahatım diyo hep.. ama gelip ayrılması dokunur gibime geliyo bana da.. bakalım yaa..
Aslında gitsen moral olmaZ mı ona da yaama iste öyle de bi durum olduysa cekinmen normal.. Allah hepimize yardım etsin ins zor bi süreç...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki sadece bizimki en şanssız biz olduğumuzdan ötürü
İnsallahohoooo inşallah bulunur canım bee kötü olmuş
hayret bişey yaaa bulunur inşallah canım
niye gri olmuştun ki seeeeeeeeeeen
kapatın ulen beni dedim kapattılar
sonra niye döndün pikiiii
yalnız bu gidişle seni atarlar siteden heee, oyun mu oynuyo bu bizimle derler
bi kapat bi aç
en iyisi şu lunanın kökünü kazıyalım diyebililer
kızlar, benimkinin izni onaylanmış, yarın geliyor inşallah hayırlısıyla ve 4 gün yanımda
içim içime sığmıyor mutluluktaaaaaan
gözün aydınnnn ne ısmarlıyosun?
kızlar, benimkinin izni onaylanmış, yarın geliyor inşallah hayırlısıyla ve 4 gün yanımda
içim içime sığmıyor mutluluktaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?