hı rüyanda görürsün senMayısta yalovaya gidebilsem fena olmazdı
Gitmişken lunayıda görürdüm
burdayım lenLUNAAAAAAAAAAM neeeeeeeeeerde
nerde luna
lunamı getirin bana
ne oldu hesabına onun
bilen duyan gören
Eserekli valla
Gidecekleri yere varmışlar ama bavulunun biri kayıpmış hangisi kayıp onu da bilmiyor belkide içinde cep telefonu mp3 ve sigaralarının olduğu bavul oooooooooooooof çok canım sıkıldıııııııııı kızlar dua edin lütfen bulunsun bavulu lütfen
kızlar, benimkinin izni onaylanmış, yarın geliyor inşallah hayırlısıyla ve 4 gün yanımda
içim içime sığmıyor mutluluktaaaaaan
ben zero istiyom 1.5 litrebardak kesmez de
hoşbuldum naparsınız bakeeeem
valla bende özledim sizinasıl gidiyor bakalım
elife ne kdr'a gittin canım? Dr.Rabia nın fiyatı nedir acaba :44:
eneeeeeeee inşallah bulunur canım yaa du bakalım
Allah hayırlar versin size ya puffffffffffffffff
Allah hayırlar versin size ya puffffffffffffffff
kızlar, benimkinin izni onaylanmış, yarın geliyor inşallah hayırlısıyla ve 4 gün yanımda
içim içime sığmıyor mutluluktaaaaaan
ana geldim ki ben
anladım canım ben arayıp sorayım barşCanım 30 liraya başlamıştım öğrenci kampanyası vardı ama şimdi fiyatlar nedir hiç bilmiyorum çok aksattım.
[/B]
bilmiyom kigeldiler birden
en güzeli benimkisi bi kereereesssssssssssssssssssss bu da benden sana gelsin Eki Görüntüle 1049316
en güzeli benimkisi bi kereereesssssssssssssssssssss bu da benden sana gelsin Eki Görüntüle 1049316
söyle söyleeee ben tutmam TOPA FALANAaaâaaaaaaay sagol canim ama tokum ya az once ne yedigimi soylesen beni topa tutarsiniz ahahahah
Hala aramadi cok merak ediyorum bavulunuu buldu mu morali nasil orasi nasil yatakhane nasil of of of of
söyle söyleeee ben tutmam TOPA FALAN
İNŞALLAH HALETMİŞTİR, BEN ÇALINMIŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM KAYBOLMASINDAN ZİYADE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?