İyi akşamlaaar
YDS'ye benden başka girecek olan var mıı?
İyi akşamlarr, ben varım :111:
Yaşasınn
Sınava gireceğim okul benden çok uzakta yaa
Ben Kocaeli üniversitesinde gireceğim bende bilmiyorum yolu
Nasıl öğrenciyiz biz?
Millet sınavdan önce gider okuluna sınıfına sırasına oturur
Amin canım, benimki arayamadı en son tatbikat yaptırmışlar kanalda süründürmüşler elini çizmiş
Geçmiş olsun canım yaa.. onlara Allah korusun orda bişey olsa bizim burda canımız yanıyorAllah saklasin hepsini..
kızlaaaarrr napıyosunuz? askerler nasıl? bir gün daha bitti. hadi bana bi fikir verin yaaa. topik açtım fikirlerinizi bekliyorum :44:
demi
evetttttttttttttttttttt dua et bana bildiklerimi doğru yapıyım bilmeyip atsamda tutturayım diye
ayyy ben şimdi gitmicem dediğimde anlamıyorsunuz belkide beni birçoğunuz o yemin töreninden sonraki veda hem eşimi hem beni latüst etti hiç öyle ağlarken görmemiştim onu normalde haftaya doğum günü en başından beri gidip görürüm diyordum ama şimdi o gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum tek sebebide o veda anıdır yaniii 10 gün boyunca her telefonda ağladık ikimizde o yüzden kabullenmişken bu durumu cıks gitmicem allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor olucak o gün
kafam ağrıyor ya :85: hiç sırası değildi, az öncede buzdolabının kulpuna çarptım başımıiki dua okuyun bana
Evettt o konuda bana da dua ediiinn benim de attıklarım tutsuunn :/
Kocisim de girecek onun tamamen atmasyon.. inşallah tuttururuz...
Geçmiş olsun kuzuuuu :*
Ağrı kesici almak yeni aklıma geldi
İnşallah HEPİMİZİNKİ TUTAR
Teşekkür ederimm
kızlar naberr?
Neyinnnn varr kuzumOfff. İyi peki tamam. Tamam peki iyi. Peki iyi tamam. Puffff..
kızlar naberr?
Şafaklar attı hooooooppp 109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?