354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi aksamlar kızla sükür askerımle konustum güzel bir gündü keşke yakın olsak ama işteee geçiyo ama zaman kızlarr bir gün daha bitti bilee

şuan kars sarıkamış askeri hastanede ve kendi ablasıda erzurumda askeri hemşire yani gitsem onlara giderim arada 1.5 saat var ama öle bi imkanıma rağmen bile bunu yapmıyorum. Şuan kabullendim bu durumu ama gördüğümde özlemim katlanıcak biliyorum sende yaşa bakalım sen ne hissediceksin hadi biz neysede onların o kapalı duvara o baskıya girmeleri daha da zorlaşıyor 10 15 gün eziyet olucak ona oyzden benim şimdilik kararım böyle ama bakalım sen nasıl düşünüceksin hemen yaz bana

huuu huuu kimse varmııııııı yarın benim ehliyet sınavım var direksiyoon bana dua edin tamammı

Yazıcam zaten canım ama biz cok uzun süre ayri kaldik. Y.disinsaydim ben, okulum bitti geldim yine aile fln olayları kavuşmadik bi türlü.. yani ben kocamin görüşelim diye 15 dk da olsa görmek için havaalanina geldigini bilirim.. sanki görünce hasret artsa da huzur oluyo gibi gelirdi o zamanlar... ama bu başka.. şuan düşündükçe o iki gün ailesine aileme hiçbir yere gidesim gelmiio..paylaşmak istememe gibi garip bi histeyim.. benim kdr özleyebileceklerini hiç zannetmiyorum...çok değişik.. o yüzden de şimdiden kestiremiyorum
Bu arada benim eşim Karslı, bi git gör oraları derim bahar gibi :) ama işte şuan demesi kolay.. :/

huuu huuu kimse varmııııııı yarın benim ehliyet sınavım var direksiyoon bana dua edin tamammı

Allah kolaylik versin canım.. benim de yds var ama uyku tutmuyor her geceki gibi.. sen de dua et ins tutturabileyim...

Günaydın hatunlar nasılsınız

Günaydın kızlar Naber nasılsınız?
Sabah benimki çarşıya çıktı 9bucuk gibi internet cafeye gitmiş nete geldi geldi 10-10:30 gibi gitcem arkadaşla bi yere gitcez ddedi hep beraber çıkıyoruz geziyoruz dedi ben tavır yapıp kızınca sinir oldum çok fena kapattı gitti hâlâ geçmedi sinirim

Bıktım ben bu adamın huyundan

Hey Allahım ya
Sıkma canını ama gelince burnundan getir ben olsam öyle yapardım mesela benimkinin hakkında bir şey öğrendim arkadaşı itiraf etti hiiiiiiiiiiiiç sesimi çıkartmıyorum gelince sorucam ama hesabını

Guuuunaaaydiiinnn
Günaydın tatlımm

Tatlım üzme kendini bazen benimkide o sekilde davranışta bulunabiliyo biliyosun askerde sıkılıyolar.Carsıya cıktıkları da geneldr arkadaşlarla birlikte takılıyorlar erkek arkadaşın sanırım kakmak istemistir ama diger arkadaşlar gidecegi icin onlardan agri kalmak istememistir oyuzden mecbur kalmıstır seninde üzüldügunu gorunce o psikolojiyle sinirlenip kapatmıstır eminim gonlunu alacaktır sevdigin canimm

Ben bi trip atarım o on katını atar ta bıktım
Burnundan getirmeye getircem arayacak nasılsa

Ne öğrendin kizzz

:44::44::44::44:

günaydın kızlaaaarb

Canim benim Sağol desteğin için inşallah alır gerçi gönül almayi da pek bilmez ama

:44::44::44::44:

günaydın kızlaaaarb

Gitti mi askerin ALLAH kavuştursun

Günaydın gamzelimm.Nasılsın askerin gittimi nasıl geçti bakiyim

Gitti mi askerin ALLAH kavuştursun

günaydın kızlarr

yok daha gitmedi, gece sabahladık, muhabbet-sohbet-hayaller-filmler falan derken yeni kalktık daha, kahvaltı hazırlıyoruz beraber şu an kendisi bana menemen yapıyorr ben de sofrayı hazırlamaya geldim

bu akşam 11de binecek otobüse, sabah orda olması gerekiyormuş.

buyrun siz de brunch'a

Vaaayy ne güzel canım .Biz sadece 1,5 guncuk gorusebildik
Biliyosun aramiz bozuktu persembe 12 deydi otobusu gelme dedim .Otobusu gitmisti gun icerisinde aradi baya sora aksama dogru bida aradi konustu benimle uzun uzun gonlumu aldi sora otogara gitti aksam bilet bakti 7:30 otobusunde buldu beni aradi gel dersen gelicem gel de bana dedi :)) bende tamm dedim oyle sabah geldi iste ben isyerimdeydim ogleye kadr uyudu dinlendi bende ogleden sora izin aldim bulustuk.Birde dun bulustuk cok guzel gecti ve dün pırlantayla alyans aldı :)) cok mutluyum cok sükür.Ama bu sabah 10 da otobusu vardı gitti simdi yoldaa

Aaay şafağın 90 lara düşmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…