354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ay bunları direkt evliliğe zorlayalım. hepimiz muradımıza erelim

ben istiyorum zaten bugün imkanım olsa bugün evlenirim hihihiii evlilik meraklısı gibi oldumm

Son düzenleme:

Evet gamzeli küçük sanırım sizden :)
Aramızda acemide olan bildiğim kadarıyla mutellanın askeri var canım hepimiz ustaya gönderdik :)

Evet gamzeli küçük sanırım sizden :)
Aramızda acemide olan bildiğim kadarıyla mutellanın askeri var canım hepimiz ustaya gönderdik :)

Ne güzel ne güzel... bizim yemin töreni daha cuma günü, pzr günü teslim olacak ins nasipse.. Mehtap sayıyoruz dha :) gelsin sonra şafak hesabı :)

lap diye atladım amaa

model olarak güzel ama nişan a gitmez diye düşündüm ben

Canım ben normal setleri sevmiyorum..Takmıyacağım bişeyide almak istemedim.Senin önerebileceğin varmı?

Birde bunlar var ama ençok ilkini beğendimm

Ne güzel ne güzel... bizim yemin töreni daha cuma günü, pzr günü teslim olacak ins nasipse.. Mehtap sayıyoruz dha :) gelsin sonra şafak hesabı :)

Şafak saymayı bıraktım ben mehtap sayıyorum daha kısa oluyor doğum günümde izne gelecek doğum günümü hiç bu kadar beklememiştim Siz izin kullanmadan mı bitireceksiniz ?

nida ile mutella vardı canım martta gönderen :)
Mutlaka görüşelim tatlımm çok memnun olurummm
İnşallah
İkisideee ikisideee
hadi gel kavga edelim canım atraksiyon çekiyor

İlki daha güzel bencede ikinin kolyesi çok fazla sanki :/

İlkinin kolyesi fazla derken tam anlayamadım cnm ::)

hımm o zaman haklısın canım ama bu modellerde hürrem takılarıyla bir dönem parladı şimdi biraz eskidi gibi

Tatlım ben bu hürrem çıkmadan öncede bu tarz takıları beğeniyordum.Normal sarı renk setleri hiç beğenmiyorum çok kadınsı beyaz altındanda su yolu olan setleri beğeniyorum ama onlarıda kapalı olduğum için rahat kullanamam bunları normal günlerde de takabilirim kullanışlı takımlar.

çok taşı var demek istiyor

anladım canım önemli olan senin içine sinmesi dediğin gibi rahatlıkla kullanabilmen de önemli ama çok şıklar tabiki

anladım canım önemli olan senin içine sinmesi dediğin gibi rahatlıkla kullanabilmen de önemli ama çok şıklar tabiki

Canım farklı önerebileceğin takımlar varmı? Tabi fiyatıda önemli bizim 1500 tl limitimiz var

3750 tl sadece tek taşla alyansım tuttu 1500 ede bileklik alıcaz birde işte 1500 e bi kolye takımı

Canım farklı önerebileceğin takımlar varmı? Tabi fiyatıda önemli bizim 1500 tl limitimiz var

3750 tl sadece tek taşla alyansım tuttu 1500 ede bileklik alıcaz birde işte 1500 e bi kolye takımı

anladım canım ben bir bakayım yazarım sana gösteririrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…