354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kiiiz bende ankaraya gidicem almaya

hımmm tamam işte, yani sonuçta asıl bilgi, silüs tarihinden itibaren başladığı, seninki ocakta aldığı için, otomatik olarak onun ki 3 şubat sayılıyodur, sevk başlangıcının ilk günü yani

heyooooo gelin buraya hadi hadi bekliyorum bizimki de 3 şubattı sülüsü ama 5 şubatta teslim oldu. aynı zamanlarda gelecekler işte sizde gelin kızlaaarrrr
Aynen benkmkide 5inde teslim oldu
Seninkide ayni zamanda gelicek gozun bizi gormezki gelin kizlar diyorsun bide ahaha
teessüf ederim
ben öpmiycem o beni öpsün hıh
Tabiii tabiiiii

Bişey olmadıda canım günler geçmiyor yaa sevgilimi artık çok özlüyorumm((.Çok ayrı kaldıkkk artık kavuşalım istiyorum

yektaa sen bizden önce kavuşacaksın kuzum yaa bide böyle düşün bak hiiiiççççç sıkma canını havalar dengesiz bizi de etkiliyor

Bişey olmadıda canım günler geçmiyor yaa sevgilimi artık çok özlüyorumm((.Çok ayrı kaldıkkk artık kavuşalım istiyorum
AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE
Aynen benkmkide 5inde teslim oldu
Seninkide ayni zamanda gelicek gozun bizi gormezki gelin kizlar diyorsun bide ahaha

Tabiii tabiiiii

höttürühöttürüüü görürüsün

yektaa sen bizden önce kavuşacaksın kuzum yaa bide böyle düşün bak hiiiiççççç sıkma canını havalar dengesiz bizi de etkiliyor

AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE

höttürühöttürüüü görürüsün

Öyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…