evet canım o hesap doğru senin kiii senin erkek arkadaşında ktm ile gelicek ve 800 km den fazla benim eşiminde öyle hatta belki aynı ktm uçağıyla gelicekler 18 i bile olabilir kızzz ben ankaraya gitmeyi düşünüyorum beraber gidekmi almaya büyük ihtimal aynı ktm ile gelirler çünkü20 yada 19 olucak canım bizimkilerin çıkışı
Tabi tabiii kesin gelirizankaradan da kocaeliye geçin
Tabi tabiii kesin geliriz
kinaye mi yaptın, lafmı sokar gibi oldun sankiöyle geldi bana
Kiiiz bende ankaraya gidicem almaya
Sulusunu ocakta ve 3unde alanlara 3subattir o zaman en azindan bize oyle :)
İkiside ahaha ben onu opmekten kocaeli o anda aklima gelir mi
işte benimki o kağıdı teee ocakta aldı canım o yüzden 3'ünde başlıyor diye kesin konuştum :)
BDV de bi konu vardı abuk sabuk yorumlar yapanlara durumu açıklamaya çalıştım kendimce anlayanda oldu anlamayanda :) ben çizgimi bozmadan kibledim şu an mapısta kendisi
sağol yektacan :) niye ki ne oldu?
Aynen benkmkide 5inde teslim olduheyooooo gelin buraya hadi hadi bekliyorumbizimki de 3 şubattı sülüsü ama 5 şubatta teslim oldu. aynı zamanlarda gelecekler işte sizde gelin kızlaaarrrr
Tabiii tabiiiiiteessüf ederim
ben öpmiycem o beni öpsün hıh
hımmm tamam işte, yani sonuçta asıl bilgi, silüs tarihinden itibaren başladığı, seninki ocakta aldığı için, otomatik olarak onun ki 3 şubat sayılıyodur, sevk başlangıcının ilk günü yani
Bişey olmadıda canım günler geçmiyor yaa sevgilimi artık çok özlüyorumm((.Çok ayrı kaldıkkk artık kavuşalım istiyorum
AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZEREBişey olmadıda canım günler geçmiyor yaa sevgilimi artık çok özlüyorumm((.Çok ayrı kaldıkkk artık kavuşalım istiyorum
Aynen benkmkide 5inde teslim oldu
Seninkide ayni zamanda gelicek gozun bizi gormezki gelin kizlar diyorsun bide ahaha
Tabiii tabiiiii
Aynen benkmkide 5inde teslim oldu
Seninkide ayni zamanda gelicek gozun bizi gormezki gelin kizlar diyorsun bide ahaha
Tabiii tabiiiii
yaaa işte karşılaşma imkanımız bile olmaz benimkisi bir umut
HahahahaahahahhahaahAZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE
höttürühöttürüüü görürüsün
yaaa işte karşılaşma imkanımız bile olmaz benimkisi bir umut
bi gün toplaşalım yarenler olarak ama erees gelmesin
yektaa sen bizden önce kavuşacaksın kuzum yaa bide böyle düşün bakhiiiiççççç sıkma canını havalar dengesiz bizi de etkiliyor
AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE
höttürühöttürüüü görürüsün
Biz mayista sinreyle bulusucaz ama sen zaten gelmeyeceksin ahahahbi gün toplaşalım yarenler olarak ama erees gelmesin
bi gün toplaşalım yarenler olarak ama erees gelmesin
Hahahahaahahahhahaah
Bizim mekanimiz belli esenboga havalimani ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?