Direk dışladı kızı ayıp ayıp banaa uyaaaar bu arada
Biz mayista sinreyle bulusucaz ama sen zaten gelmeyeceksin ahahah
hani bize hani bize??? bizim başımız kel mi hı? sinreeee küstüm sanaaaaa
gelsin ay yazık:)
ereessssss ben o tarafta oturuyorum geçerken bana el salla kız
o da azıcık uslu olaydı napimmmDirek dışladı kızı ayıp ayıp banaa uyaaaar bu arada
benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmişÖyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:
Biz mayista sinreyle bulusucaz ama sen zaten gelmeyeceksin ahahah
Öyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:
AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE
höttürühöttürüüü görürüsün
ay bunları direkt evliliğe zorlayalım. hepimiz muradımıza erelim
Eskisehire geldin de gorusmedik mi
Purçaklardan gecerken dimi ahah tamam
o da azıcık uslu olaydı napimmm
benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmişen azından rahat konuşabilme imkanınız olur
kızım biz istesek gamzeli, akayca toplaşıp görüşürük. Trabzonada uğrayacağım 15 gün sonra o sırada yekta ile elmuhibbiyide görebilirimkim kazandı sence
evet evet ordan geçerkene el salla ben görürümesese gelicem inşallah ama sevdiceğimle gezmeye gelirim artık. orda bi arkadaşım daha var
Neden istemiyorsunuz isteyiin bakalimmm lafta kalmasinn
o beni zorluyor ben değil tırsıyom ben ya
Dalacam sana az kaldiiiiiiİstemediğimizi nerden biliyorsunhem sanane be tee Eskişehir'den ne konuşup duruyon
tırsma aynolacak ki kocişimiz olacak işte. benim pembiş hayallerim var onunla yapacağım mesela beraber kahvaltı yapmak gibi yanlış analamyın :))
kızlaaar 1000. sayfamız hayırlı olsuuunnnnnnn
o da azıcık uslu olaydı napimmm
benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmişen azından rahat konuşabilme imkanınız olur
kızım biz istesek gamzeli, akayca toplaşıp görüşürük. Trabzonada uğrayacağım 15 gün sonra o sırada yekta ile elmuhibbiyide görebilirimkim kazandı sence
sevindim canım ama en büyüğümüz missgamzeli diye biliyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?