- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Günaydın Kızlar
Bende iyiyim canım iş ev koşturmaca devam arada diyet sporidare ediyoruz işte Allah kavuştursun artık sık sık görüşürüz bizim topiğe de gel
Degil mi yaa aynen
Evin evin guzel eviiiiin
Gunaydiiin herkesee
Sağol canım, senin de mi eşin askere gitti yoksaa ! Görüşelim tabii inşallah canım..
Günaydııınnn! Eveet evim evim güzel eviimmm, gitcem az sonra inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım benim eşim evlenmeden önce yaptı askerliğini ben seni akışta gördüm de geldim
İlkay Kriz falan 2013 gelinleri topiğindeyiz (2012yiz ama orda takılıyoruz) oraya beklerim demiştim
Bu arada İlkay hamile haberin vardır bekli ama söyliyim dedim
Ya kocamin sesini duymadan, ne bileyim onu görmeden fln kendimi bi garip hissediyorumtamamen uykum gelsin diye oyalaniyorum baska şeylerle, sonra kapatıyorum gözlerimi, yoksa düşünür dururum
teşekkür ederim. iyiyim canım nolsun yaa. sıkıldım beklemekten(
ayy evet banada çok zor gelmişti ilk günler yalnız uyumak hooş hala zor ama bi aşamadan sonra kabulleniyorsun işte
Kpss çalışmam lazım aslında. Şu yemin törenini atlatalım da inşallah sonra geceleri bari i şekilde değerlendireyim diyorum ama bakalım.. bi oturtamadim gitti :/
Ay bizde seneler sonra buraya gelip kizlar hamileyim yazacazmi acaba
Ay bizde seneler sonra buraya gelip kizlar hamileyim yazacazmi acaba
bendede aynı şey var çalışsam hem zamanımıda değerlendiricemde işten sonra hiç canım istemiyor yaa
inşalah canım ama umarım ben seneler sonra yazmam mümkünse şöle bi 3.5 ay sonra falan yazayımmm
Eee ben kendim için konuştum evli değiliz çünküYazariiz inşallah yaa, bakalım en çalışkan kim çıkacak :) seneler sonra deme yaa
inşalah canım ama umarım ben seneler sonra yazmam mümkünse şöle bi 3.5 ay sonra falan yazayımmm
Ya ben çalışmıyorum daa evde orda burda işte... düzensizlik başa dert cidden ya :/
Hihi evet biz kocişlerimiz gelince çalışmalara başlayalım bence de
Eee ben kendim için konuştum evli değiliz çünkü
Evliler hemen yazsın nişanlılar 1.5 sene içinde yazsın benim gibilerin yazmasına daha var
Eee ben kendim için konuştum evli değiliz çünkü
Evliler hemen yazsın nişanlılar 1.5 sene içinde yazsın benim gibilerin yazmasına daha var
biz zaten artık 3. seneye yaklaşan bir çift olarak hemenn istiyoruz hemenn eşim hele geçen diyorki bende demir anemisi var git sen doktora kanını ölçtür düşükse ilaçlarra başla ben gelince zaman kaybetmeyelimmminşallah rabbim nasip etsin isteyen herkesee
Eeevet gelmiş artık sizin zamanınızbiz zaten artık 3. seneye yaklaşan bir çift olarak hemenn istiyoruz hemenn eşim hele geçen diyorki bende demir anemisi var git sen doktora kanını ölçtür düşükse ilaçlarra başla ben gelince zaman kaybetmeyelimmminşallah rabbim nasip etsin isteyen herkesee
inşallaaahh canımm olunca gelirsin artık bebek görmeye
Evet napalım bekleyeceğizaynenn , bize daha çooook var
Hmm baya olmuş bizim de eylül sonu 2 bitecek gerçi :) artık Allahim nasib ederse inşallah hayırlı evladlarmiza hayırlı ebeveyn olalım inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?