354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hatunlar, ben bir süre girmeyeceğim. Merak etmeyin bir sıkıntı yok. Sadece geri çekilmek istiyorum biraz. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

Bi değişikler, anlamiyorum.. kıskanç mı oluyolar nedir.. benim yanımdan gitti, bizim bi evimiz bi hayatımız var..bunu kiskancaktiysan turşu kursaydin oğlunun demi ama.. anneme diyorum arar kesin diye, o kdr da değil ayıp ya aramaz herhalde diyor... görürüz dedim.. o giderken planlar ama ben kocama sorcam ne istersin neler yapayım sana fln diye.. bizi başbaşa bırakırlar umarım...

Maşallah maşallah yaa... nazardan saklasin Allah..Aşk böcüklerii :)))

Hatunlar, ben bir süre girmeyeceğim. Merak etmeyin bir sıkıntı yok. Sadece geri çekilmek istiyorum biraz. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

Hayırdır yaaa gitmeee konuşup muhabbet ediyoruz şurdaaaa..vakit geçiyo berabeeerr...

Yazmicaaam iste ben anlayacagimi anladim

Sehirdas kaderdas...

Benle gardaaaaaş sorun mu var

Gorustugumuzde bana ogret halayi bende cekeyim

Ben yaptim bunuuu 15martta :)

kızıııımmm 4 kişi çekicezzz zaten yoldada beraberiz anammm yaa gelsin o günler artıkkkk

Kocam Çavuş olmuş kızlaaar :) sınava girmiş, kütahyadan adanaya gidenlerin başında gidecekmiş :) ii bişey herhalde :) cumayı iple çekiyoruuuummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkeseee günaydııınnn

Günaydın millet! Gözümün biri açık biri kapalı resmen.. geceleri uyumaya alışamadım bir türlü :/ sabah da kalkmak işkence gibi.. dün de görümcemle kaldım, kv geldi memlekete gitmişti, erkenden kalkmış oldum..neyse evime geçeceğim az sonra inşallah..

geceleri uyumaya alışamadım derken canım :/ evine geçiceksin ohhh miss

Günaydın Kızlar

Bende iyiyim canım iş ev koşturmaca devam arada diyet spor idare ediyoruz işte Allah kavuştursun artık sık sık görüşürüz bizim topiğe de gel

o gün çekilir artık o halay alla alla
Degil mi yaa aynen

Evin evin guzel eviiiiin

Gunaydiiin herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…