354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben gelene kadar sayfalarca konuşmuşsunuz, ben gelince hepiniz gittiniz ama yeaaa , oldu mu şimdiii

kızlar, hani ben askerime, kendi sesimle söylediğim şarkılar ve romantik kayıtlardan oluşan bi mp3 verdim ya hediye olarak, o gece yolda giderken dinlemiş.

"Dinledin mi" diye mesaj attım bugün.

Gelen cevap:

"Dinledim aşkım. benim için yaptığın bu anlamlı güzel müzikleri dinlerken ve onlara eşlik etmen ve senden ayrılmanın acısıyla gözlerimden yaşlar boşandı bitanem. ve o an yemin ettim bir daha senden ayrılmayacağıma. bu son ayrılışımız olacak sevgilim."

ben de ağladım resmen bu mesajı okuyunca

az önce bi mesaj daha geldi, ben öncekinin şokunu atlatamadan
yok valla benimki gayet inceydi romantikti falan ama askere gitti adam daha da duygusal ve romantik oldu

gelen mesaj:

"Aşkım dün 9. ayımızı doldurduk ve ben bunun için çok mutluyum. hatta dünyanın en mutlu insanıyım, bunun sebebi sensin. bana bu tarif edilmez mutluluğu yaşattığın için ve yaşatıyor olduğun için sonsuz teşekkürler aşkların en güzeli. ve ben ömrüm boyunca daima seni seveceğim."

askerlik yaramış işte ne güzel :) darısı basımıza :))) simdi tarihe baktım,yarın bizimde 11. ayımız dolacak :))

Son düzenleme:

Oyyyy ooyy ne güzel bea

Maşallah maşallah :) Daim olsun inşallah

Içimden ağlamak geldi karıncalarda kolama saldırıyor zaten içim sıkıldı :85:

Sanki sizin akliniz opmekte degil
Aa ne guzel masallahhhh

hep arardı ama 7 gibi, sanki asker kıtlığı varmış gibi tüm işleri ona vermişlerdi, hastaydı birde

Al benden de o kadar
Telefonun ucunda çaresiz bekliyorum

o zaman bu şarkı size gelsinnn bakalımmm

[video=dailymotion;xjow08]http://www.dailymotion.com/video/xjow08_telefonun-basinda-caresiz-bekliyorum-seviyorum_music[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…