354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

valla canım şuan onun sevdiği herkesden iş yeri arkadaşlarından tutta anananesine kadar herkesden kartona doğum günü mesajı yazıp fotolarını topluyorum birde kendim 6 seneyi anlatan bi mektup yazdım onu seslendiricem öyle kutlucam sonrada herkesin fotolarını koyucam pazar günü ilk çarşı izni onun o zaman izlicek inşallah

günaydııınnnn teşekkür ederim kuzum :) siz de çok güzelsiniz maşallah çok yakışıyorsunuz.

günaydın canımmm sağolasın :) nasılsın bu arada kuzum şiirden vazgeçtm ben şiir okumak ayrı bi yetenek yaa ben kendim yazdım 2 sayfa onu seslendiriceemmm

günaydın canımmm sağolasın :) nasılsın bu arada kuzum şiirden vazgeçtm ben şiir okumak ayrı bi yetenek yaa ben kendim yazdım 2 sayfa onu seslendiriceemmm

vaayyyy bu daha romantik olur ki heyecanlandım be :) güzel bişey çıkacak ortaya o zaman hadi bakalım :)

Günaydın kızlarrr nasılsınızzzz

İnşallah canımm , o günlere bi gelelim de hayırlısıyla..
Az önce yolcu ettim annesiyle babasını, şimdiden çıktılar bi gece Ankara'da kalıp yarın yarimin yanında olacaklar.
Yarime fularımı gönderdim, ben gidemedim
Çok buruk hissediyorum, beni eve bıraktılar giderken, babası seni de götürelim dedi şakadan, ağlıycaktım

kesinlikle süper fikir

ben de izne geldiğinde yaptım öle bişeyler. sevdiğimiz şarkıları söyledim karaoke şeklinde, duygularımı anlatan ses kayıtları yaptım, bi mp3 attım hepsini, yolda dönerken dinlemiş ve ağlamış hatta, o kadar duygulanmış

günaydın canımmm sen neden gidemeedin

günaydınn herkeseee 3 hanelilerin son günler öbürgün 99 şafakk

Gunaaaaydin herkeseee

günaydın kızlaaar

vaayyyy bu daha romantik olur ki heyecanlandım be :) güzel bişey çıkacak ortaya o zaman hadi bakalım :)

günaydın baaaayaaanlaaarrrrrrrr

sabah askerim aradı şaşırdım dün kötü konuşmuştum 6 dkcık konuşmuştuk bide
ama yine iyi konuşamadım , ve yine aynı lafları etti bakalım ne zaman arıycam v.s
bende aramazsan arama paşa gönlün bilir dedim hıh
bide kapatırken Allaha emanet ol ,görüşürüz diyo deli yaaaaaa

valla canım bende birşeyler yapıyorum sevdiği herkeside dahil etmeye çalışıyorum umarım mutlu olacağı birşeyler çıkartabilirim ortaya

ayy kuzum hakikatten tripli bir sevdiceğin var haa allah kolaylık versinnn

Günaydın kızlarrr nasılsınızzzz

günaydın canımm bi garibim işte sen nasılsın
Günaydın...
:26::84::85::106:

mutiiiiiiiiiiiiim canım benim 26 nisanı bekle azcık kaldı
ayyyy bende mi yapsam ki acaba şarkı söyleyip ses kaydı gönderdiğimde bana dinletirdi bende gülerdim heyyy gidi günler

yazarken beni bir ağlamak aldııı umarım ağlamadan okuyabilirim

çookkk duygusal bea

ayy kuzum hakikatten tripli bir sevdiceğin var haa allah kolaylık versinnn

sorma sorma aklını başına getiricem ben onun ama konuşmamdan anladı bu daha bişey değil dedim postayı koydum hıh
elbet arayacak nasılsa çıkıcak çarşıya hafta sonu nete gelicek

bencede biraz burnu sürtmeli seninkinin hakediyo yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…