valla canım şuan onun sevdiği herkesden iş yeri arkadaşlarından tutta anananesine kadar herkesden kartona doğum günü mesajı yazıp fotolarını topluyorum birde kendim 6 seneyi anlatan bi mektup yazdım onu seslendiricem öyle kutlucam sonrada herkesin fotolarını koyucam pazar günü ilk çarşı izni onun o zaman izlicek inşallahCanım anlayacaktir gidemeyisini..gitsen cok ii hissederdi ama hayırlısı yaa..
Cuma günü biz de o gururu yaşayacağız inşallah.. garip bi heyecan var.kocam da dün diyor ki, sarılamadan sizi uzaktan görcem cok garip diyor..
Canım biz seninle beraber sayariz inşallah plakaları
Hayırdır caniiim senin sürpriz nasiiill? Benim kocisimin d.gunu de ramazan Bayramı arifesinde.. bi sürpriz de ben düşünürüm inşallah o zaman gelince..
günaydııınnnn teşekkür ederim kuzum :) siz de çok güzelsiniz maşallah çok yakışıyorsunuz.
günaydın canımmm sağolasın :) nasılsın bu arada kuzum şiirden vazgeçtm ben şiir okumak ayrı bi yetenek yaa ben kendim yazdım 2 sayfaonu seslendiriceemmm
Gunaaaaydin herkeseee
günaydın kızlaaar
Canım anlayacaktir gidemeyisini..gitsen cok ii hissederdi ama hayırlısı yaa..
Cuma günü biz de o gururu yaşayacağız inşallah.. garip bi heyecan var.kocam da dün diyor ki, sarılamadan sizi uzaktan görcem cok garip diyor..
Canım biz seninle beraber sayariz inşallah plakaları
Hayırdır caniiim senin sürpriz nasiiill? Benim kocisimin d.gunu de ramazan Bayramı arifesinde.. bi sürpriz de ben düşünürüm inşallah o zaman gelince..
günaydın kızlaaar
günaydın fıstıklar
Günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
günaydın canımmm sağolasın :) nasılsın bu arada kuzum şiirden vazgeçtm ben şiir okumak ayrı bi yetenek yaa ben kendim yazdım 2 sayfaonu seslendiriceemmm
İnşallah canımm , o günlere bi gelelim de hayırlısıyla..
Az önce yolcu ettim annesiyle babasını, şimdiden çıktılar bi gece Ankara'da kalıp yarın yarimin yanında olacaklar.
Yarime fularımı gönderdim, ben gidemedim
Çok buruk hissediyorum, beni eve bıraktılar giderken, babası seni de götürelim dedi şakadan, ağlıycaktım
vaayyyy bu daha romantik olur kiheyecanlandım be :) güzel bişey çıkacak ortaya o zaman hadi bakalım :)
günaydınn herkeseee 3 hanelilerin son günleröbürgün 99 şafakk
Gunaaaaydin herkeseee
günaydın kızlaaar
vaayyyy bu daha romantik olur kiheyecanlandım be :) güzel bişey çıkacak ortaya o zaman hadi bakalım :)
kesinlikle süper fikir
ben de izne geldiğinde yaptım öle bişeyler. sevdiğimiz şarkıları söyledim karaoke şeklinde, duygularımı anlatan ses kayıtları yaptım, bi mp3 attım hepsini, yolda dönerken dinlemiş ve ağlamış hatta, o kadar duygulanmış
günaydın baaaayaaanlaaarrrrrrrr
sabah askerim aradı şaşırdımdün kötü konuşmuştum 6 dkcık konuşmuştuk bide
ama yine iyi konuşamadım , ve yine aynı lafları etti bakalım ne zaman arıycam v.s
bende aramazsan arama paşa gönlün bilir dedim hıh
bide kapatırken Allaha emanet ol ,görüşürüz diyo deli yaaaaaa
Günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
Günaydın...
:26: :84::85::106:
ayyyy bende mi yapsam ki acaba şarkı söyleyip ses kaydı gönderdiğimde bana dinletirdi bende gülerdim heyyy gidi günlerkesinlikle süper fikir
ben de izne geldiğinde yaptım öle bişeyler. sevdiğimiz şarkıları söyledim karaoke şeklinde, duygularımı anlatan ses kayıtları yaptım, bi mp3 attım hepsini, yolda dönerken dinlemiş ve ağlamış hatta, o kadar duygulanmış
yazarken beni bir ağlamak aldıııumarım ağlamadan okuyabilirim
ayy kuzum hakikatten tripli bir sevdiceğin var haa allah kolaylık versinnn
günaydın canımm bi garibim işte sen nasılsın
mutiiiiiiiiiiiiim canım benim26 nisanı bekle azcık kaldı
ayyyy bende mi yapsam ki acaba şarkı söyleyip ses kaydı gönderdiğimde bana dinletirdi bende gülerdim heyyy gidi günler
çookkk duygusal bea
ya ben normaldede yazarım hep ama bu defa cidden ağlatıyor anneme okuyprum akşam bir kısmını baktım anenmde ağlıyooo
sorma sorma aklını başına getiricem ben onun amakonuşmamdan anladı bu daha bişey değil dedim postayı koydum hıh
elbet arayacak nasılsa çıkıcak çarşıya hafta sonu nete gelicek
bencede biraz burnu sürtmeli seninkinin hakediyo yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?