valla canım bende birşeyler yapıyorum sevdiği herkeside dahil etmeye çalışıyorum umarım mutlu olacağı birşeyler çıkartabilirim ortaya
kesinlikle süper fikir
ben de izne geldiğinde yaptım öle bişeyler. sevdiğimiz şarkıları söyledim karaoke şeklinde, duygularımı anlatan ses kayıtları yaptım, bi mp3 attım hepsini, yolda dönerken dinlemiş ve ağlamış hatta, o kadar duygulanmış
Günaydın...
:26: :84::85::106:
günaydın canımm bi garibim işte sen nasılsın
mutiiiiiiiiiiiiim canım benim26 nisanı bekle azcık kaldı
ayyyy bende mi yapsam ki acaba şarkı söyleyip ses kaydı gönderdiğimde bana dinletirdi bende gülerdim heyyy gidi günler
çookkk duygusal bea
sorma sorma aklını başına getiricem ben onun amakonuşmamdan anladı bu daha bişey değil dedim postayı koydum hıh
elbet arayacak nasılsa çıkıcak çarşıya hafta sonu nete gelicek
ay bende yapsam mı ki böyle bişeyler? bak tereddütte kaldım şimdi :26::44::44::44::44:
valla canım içimdeki özlem bağırıyo resmen git karsa diye ama hayır bir daha aynı şekilde görmek istemiyorummmoyüzden hani napsamda yalnız hissetmese kendini kuru kuru geçmese diye düşündüm ve sanırım en mantıklısı bu bence sende yapppp bişeyler
Sizin durumunuz bizde olsaydı (ablası falan da orada kalacak yer sıkıntısı yok evci çıkarabiliyosun falan ) kesin giderdim uzak muzak bakmazdım
zaten benim sıkıntım uzak olması değilkiiii o amasyada yaşadığım birkaç saat ben tekrar eşimi öyle ağlarken görmeye dayanamam hala gözümün önüne geldikçe ağlamamak için kendimi zor tutuyorum kii 6 yıldır hiiiç öyle görmemiştim yoksa ne uçağa edeceğim masraf ne iş yeri nede başka bişey bana engel olamazdı ama yanına gidersem 2 gün tmm herşey mükemmel ama beni bırakıpta o kapıdan girdiğinde 10 15 gün toparlayamıcak biliyorum o orda ben burda mahvolucak yine ağlayarak kapanacak o telefonlar yoksa hiiçç kolay değil böyle beklemek
Biliyorum uzak diye değil neden gitmediğinide biliyorum ama aynı durumda olsaydık ben giderdim diye düşünüyorum
bende senin yerinde olsam giderdim yurda döndüğünde hayatına kaldığın yerden devam etmen daha kolay yada hadiiii görüşürüz diye ayrılman o vedayı yaşamaman belkide çünkü zaten yalnız uyuyosun yada yurda girdiğinde o döndüğün gün ben kadar hissetmiceksin yokluğunu 2 gece onunlaa uyuyup tekrar evde yalnız uyumanın verdiği o his sizlerde olmayabilir inşallah senin eline öyle bi fırsat geçsin git kuzum ne diyeyim
Kizlar son zamanlarda 2 seyin azalmasindan cok mutlu oluyorum :)
1.Safaktaki rakamlar
2.Tartidaki rakamlar
Şırnağa haa bide güçlükonağa ?
Gidilecek bir yer olsa zaten giderim
Amiin hepimizinNe güzel cnm benimmm Rabbim mutluluklarını arttırsın inşaAllahhh
işte bende diyorum ki inşallah bir imkanın olur farklı bişey gelişir gidersin
selam herkese
benimkine beni birkaç gün arama dedim dün gece:105:
Sen tam SOPALIKSIN.
niye ben sopalık oluyormuşum?
selam herkese
selam herkese
Askerdeki adama arama beni deyip morali bozulur mu ?
Nasil kiydin sevdicegine?
Anlat bakalim neden boyle soyledin ona
sebeepppp ??? :44:
Askerde diye yaptığı herşeyi sineye çekemem ben, o bana kıyıyorsa bende kıyarım. Önceki luna yok artık karşısında. Bişey anlatmaya çalışıyorum, direk beni eleştirmeye başlıyor, bi durup düşünmüyor bu kız bunu niye söylüyor diye, sinirlendiriyormuşum onu kıymetini bilmiyormuşum elimdekilerle mutlu olmuyormuşum. Pişman değilim arama dediğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?