İkiniz de gerginsiniz anlasilan belki de konusmamaniz iyi olacak
Noldu canım.Neye üzüldünde öyle dedin bakayımmm
Askerde diye yaptığı herşeyi sineye çekemem ben, o bana kıyıyorsa bende kıyarım. Önceki luna yok artık karşısında. Bişey anlatmaya çalışıyorum, direk beni eleştirmeye başlıyor, bi durup düşünmüyor bu kız bunu niye söylüyor diye, sinirlendiriyormuşum onu kıymetini bilmiyormuşum elimdekilerle mutlu olmuyormuşum. Pişman değilim arama dediğime
alla alla canım nasıl okadarcık konuşmada özleme rağmen tartışcak bişeyler buluyosunuztabiki herşeyi alttan alma ama çözüm bulmayada çalışşş ne diyeyim kuzum mesafede böyle sıkıntılar yorar ikinizide
tek başıma çözüm bulamıyorum maalesef ben, kaç senedir mesafe var zaten yorgunluğun dibindeyiz
sanmıyorumhııımmm zor canım yaaa mesafe zaten başlı başına sıkıntı herşeyi telefonla sms le çözmeye çalışmakbakalım dediğin gibi birkaç gün konuşmayın yokluğunu eksikliğini hissettiğinde daha farklı yaklaşır inşallah
kızlar bişey sorucam ben profil fotosu ekledim ama hala görünmüyor bende siz görüyousunuz ağlamaklı bi bebek olcaakk
kızlar bişey sorucam ben profil fotosu ekledim ama hala görünmüyor bende siz görüyousunuz ağlamaklı bi bebek olcaakk
Profil fotosu degil avatara eklersen gorunur canim
Bebek gorunduuuuhayy allahım yaaa
Askerde diye yaptığı herşeyi sineye çekemem ben, o bana kıyıyorsa bende kıyarım. Önceki luna yok artık karşısında. Bişey anlatmaya çalışıyorum, direk beni eleştirmeye başlıyor, bi durup düşünmüyor bu kız bunu niye söylüyor diye, sinirlendiriyormuşum onu kıymetini bilmiyormuşum elimdekilerle mutlu olmuyormuşum. Pişman değilim arama dediğime
lunacık.. canım ne yaşadığını tabii ki en iyi sen bilirsin. eğer böyle söylediysen belli ki çok fazla üzmüş seni. bikaç gün konuşmayın sinirleriniz yatışsın ama sakın ola ayrılık kelimesi falan konuşmayın kuzum bee. çok kötü oluyor onlar için. çünkü düşünecek çok fazla zamanları var ve kafayı yiyorlar.. bizimki anlatıyor da evliler çok zorlanıyor hele sevgilisi ya da nişanlısı eşi ile kavga edenler daha kötü diyor((((
Dinlemeyi bilse, anlasa hiç sıkıntı çıkmayacak ama yokelimden bişey gelmiyor.
günaydın canımmm sen neden gidemeedin
Gelsin artık gelsin valla çok gerildim artıkgünaydın canımm bi garibim işte sen nasılsın
mutiiiiiiiiiiiiim canım benim26 nisanı bekle azcık kaldı
ayyyy bende mi yapsam ki acaba şarkı söyleyip ses kaydı gönderdiğimde bana dinletirdi bende gülerdim heyyy gidi günler
çookkk duygusal bea
sorma sorma aklını başına getiricem ben onun amakonuşmamdan anladı bu daha bişey değil dedim postayı koydum hıh
elbet arayacak nasılsa çıkıcak çarşıya hafta sonu nete gelicek
ay bende yapsam mı ki böyle bişeyler? bak tereddütte kaldım şimdi :26::44::44::44::44:
selam herkese
benimkine beni birkaç gün arama dedim dün gece:105:
Dinlemeyi bilse, anlasa hiç sıkıntı çıkmayacak ama yokelimden bişey gelmiyor.
Tatlım üzüldüm ama sakin olmaya çalış eminim oda üzülüyordur.Sen üzülüyorsun ve onun elinden hiçbirşey gelmiyor senin için brşeyler yapamıyor daralıyor haliyle
çok gergin demekki kimbilir neler yaşıyorama bu sana kötü davranmasını gerektirmiyor elbette. biz bekliyoruz ama neler yaşıyoruz haberleri yok hasbaların. ben bikaç güne düzeleceğinize inanıyorum. üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?