354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

alla alla canım nasıl okadarcık konuşmada özleme rağmen tartışcak bişeyler buluyosunuz tabiki herşeyi alttan alma ama çözüm bulmayada çalışşş ne diyeyim kuzum mesafede böyle sıkıntılar yorar ikinizide

tek başıma çözüm bulamıyorum maalesef ben, kaç senedir mesafe var zaten yorgunluğun dibindeyiz

tek başıma çözüm bulamıyorum maalesef ben, kaç senedir mesafe var zaten yorgunluğun dibindeyiz

hııımmm zor canım yaaa mesafe zaten başlı başına sıkıntı herşeyi telefonla sms le çözmeye çalışmak bakalım dediğin gibi birkaç gün konuşmayın yokluğunu eksikliğini hissettiğinde daha farklı yaklaşır inşallah

kızlar bişey sorucam ben profil fotosu ekledim ama hala görünmüyor bende siz görüyousunuz ağlamaklı bi bebek olcaakk

sanmıyorum
kızlar bişey sorucam ben profil fotosu ekledim ama hala görünmüyor bende siz görüyousunuz ağlamaklı bi bebek olcaakk

bişey görünmüyor canım

lunacık.. canım ne yaşadığını tabii ki en iyi sen bilirsin. eğer böyle söylediysen belli ki çok fazla üzmüş seni. bikaç gün konuşmayın sinirleriniz yatışsın ama sakın ola ayrılık kelimesi falan konuşmayın kuzum bee. çok kötü oluyor onlar için. çünkü düşünecek çok fazla zamanları var ve kafayı yiyorlar.. bizimki anlatıyor da evliler çok zorlanıyor hele sevgilisi ya da nişanlısı eşi ile kavga edenler daha kötü diyor ((((

Dinlemeyi bilse, anlasa hiç sıkıntı çıkmayacak ama yok elimden bişey gelmiyor.

çok gergin demekki kimbilir neler yaşıyor ama bu sana kötü davranmasını gerektirmiyor elbette. biz bekliyoruz ama neler yaşıyoruz haberleri yok hasbaların. ben bikaç güne düzeleceğinize inanıyorum. üzme kendini.

günaydın canımmm sen neden gidemeedin

Çünkü çok uzak kalmam gerekicek kalmaya izin yok, izin olsa bile yer sıkıntı, ayrıca yer olsa bile sınavlarım başlıyor
Ne bahtsızım ben ya

Gelsin artık gelsin valla çok gerildim artık

Batsıııın!!!!!

selam herkese
benimkine beni birkaç gün arama dedim dün gece:105:

Tatlım üzüldüm ama sakin olmaya çalış eminim oda üzülüyordur.Sen üzülüyorsun ve onun elinden hiçbirşey gelmiyor senin için brşeyler yapamıyor daralıyor haliyle

Tatlım üzüldüm ama sakin olmaya çalış eminim oda üzülüyordur.Sen üzülüyorsun ve onun elinden hiçbirşey gelmiyor senin için brşeyler yapamıyor daralıyor haliyle

benim üzülmem kimin umrunda o kendine üzülüyordur, benim için üzülse durup düşünürdü neyse ya aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…