benim üzülmem kimin umrunda o kendine üzülüyordur, benim için üzülse durup düşünürdüneyse ya aman
Saldım ben ya artık iyi böyle:111:Seni anlayabiiliyorum canım bende senin gibi olabiliyorum bazen.Benimde çok tartışmam oldu erkek arkadaşım askere gittiğinden beri hatta bana askere gittiğimde bana daha beter davrandın hiç anlayışlı olmadın diyo ama ben yaşadığımı biliyorum duygularımı hislerimi üzüntümü onlar bunları anlayamasada
Azcık kafamiz dağılsın kızlar bunları dün aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061655 Eki Görüntüle 1061656
Eki Görüntüle 1061658
benim üzülmem kimin umrunda o kendine üzülüyordur, benim için üzülse durup düşünürdüneyse ya aman
Azcık kafamiz dağılsın kızlar bunları dün aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061658
Saldım ben ya artık iyi böyle:111:
yavrummm çok güzelmiş bunlargüzel günlerde kullan inşallah
Waauuuuwww çok güzel bunlar tatlımmm hayırlı olsun hepsiii.
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061658
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061658
süpermişş canım güle güle kullan
Cok tatlilar gule gule kullaaannn
çok teşekkür ederiminşallahhhhh
çok sinirliyim la bu benim nişanlım ne ayak aramıyoo anasını babasını arıyıp bişiler istiyomus onlardan atlıycam bi ucaga gıtcem yanına yolcam olmayan saclarını
çok sinirliyim la bu benim nişanlım ne ayak aramıyoo anasını babasını arıyıp bişiler istiyomus onlardan atlıycam bi ucaga gıtcem yanına yolcam olmayan saclarını
şu en sondaki tabaklar çok güzel
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061658
Allah allaaah hadi benimki değişik bide sevgiliyiz, sen nişanlısın yani haklısın yol yol
bende onlara bayıldım, hemde para bakımından bayıldım
yol yavrum yol bence
Allah allaaah hadi benimki değişik bide sevgiliyiz, sen nişanlısın yani haklısın yol yol
bende onlara bayıldım, hemde para bakımından bayıldım
oo prenses çeyiz hazırlıkları başlamış :) Çok güzeller güzel günlerde kullan
nerden aldın kaça aldın
dimi dimi dimicokkk pisss sinirlyimmmmmmmm gelın 1 kaynana 1
sabah beri gözüm telde çalmıyo yoooooookkkk
çeyiz hazırlığı hep var ama iştee evlenicek adam yuk
karaca mağzası aslında kare yemek takımıyla olan set 2000 tl ama ben bu yemek takımını istediğim için 2400 tl oldu
12 ay taksitle ayda 200 ödüycem tanıdıktan aldım aslında almıcaktımda zam gelicek dedi kandırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?