Öyle mi dersin
bana hiç öyle gelmiyor:105:
eee kuzum sabrı ve mesafeyi öğrenmişsen sana daha kolaydır bazı şeylere bize göre bundan dolayı şanslısın işte
Aferiiiin disli geliinne gibi, iş güç mevzusuysa kendimi aşan hiçbişeyi yapmam kimse kusura bakmasınyolarım uleyn
Aminn İnşAllah hepimizin
sinre seni öpüyorum kocamaaaannnnnnnbana destek çıkın işte böyle şu evlilik tarihi konusunda. valla gerim gerim gerildim yaaa
nereye kayboldunuz yahuuuu :44:
10 gün sonra çift rakamları, 19 gün sonra 2ay yazısını görücem
daha çok varmış yahuuu
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız epeydır gıremıyorum askerlerınız rahat mı yoksa benımkı gıbı nobet mı tutup duruyo :26:
İyi akşamlar canım. Benimki her işi yapıyor amele oldu, uykusuz dolanıyor etrafta
Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen
Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse ama son olmayacam
4 tane daha gelecek arkadan
canım valla dediğim gibi ben askerlik sürecini maddi zorlukları yaşamama rağmen tekrar dünyaya gelsem yine aynı tarihte eşimle evlenirdimmmm sende öyle yap boşver çok düşünmeee
Aynen saçma sapan, sanki asker kıtlığı var kışlada her işi yaptırıyorlarbenımkıde lafta depocu ama aynen canım ya her ısı yapıo garıbım. bıde onbası oldu ama hıc fark yok
Bizim de son saatlerimiz, pazara kadar da olsa kavusacagız inşallah.. garip bi heyecan var içimde yaaa..
7 görümce 4 elti abooaaww :)
Anlaşırsanız süper aslında arkadaşa ihtiyacın bile olmaz ama inşallah ii olur.. genelde kıskançlıklar oluyo ins olmaz sizde..
aynen ole luna. senınkının gorevı ne bellı bı ısı var m ?Aynen saçma sapan, sanki asker kıtlığı var kışlada her işi yaptırıyorlar
aynen ole luna. senınkının gorevı ne bellı bı ısı var m ?
Arama dememe rağmen arasa keşke....
Ama yapmaz biliyorum...
pişman mı oldun yoksaaa
Pişman olmadım aslında, sadece ben arama dememe rağmen beni bırakamamasını isterdim.
anladımmm, hani şu "yok bişeyim" dediğimiz anda "var bişeyiiin, hadi anlat bakiyim" demelerini beklememiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?