354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ne gibi, iş güç mevzusuysa kendimi aşan hiçbişeyi yapmam kimse kusura bakmasın yolarım uleyn

Aminn İnşAllah hepimizin
Aferiiiin disli geliin
sinre seni öpüyorum kocamaaaannnnnnn bana destek çıkın işte böyle şu evlilik tarihi konusunda. valla gerim gerim gerildim yaaa

Ben belirttim fikrimi tabii karar sana kalmis :)

10 gün sonra çift rakamları, 19 gün sonra 2ay yazısını görücem

daha çok varmış yahuuu

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız epeydır gıremıyorum askerlerınız rahat mı yoksa benımkı gıbı nobet mı tutup duruyo :26:

Prenses bayıldıııımm aldıklarınaaa! Hepsi harikaa!

Bizim de son saatlerimiz, pazara kadar da olsa kavusacagız inşallah.. garip bi heyecan var içimde yaaa..

Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen
Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse ama son olmayacam
4 tane daha gelecek arkadan

7 görümce 4 elti abooaaww :)
Anlaşırsanız süper aslında arkadaşa ihtiyacın bile olmaz ama inşallah ii olur.. genelde kıskançlıklar oluyo ins olmaz sizde..

canım valla dediğim gibi ben askerlik sürecini maddi zorlukları yaşamama rağmen tekrar dünyaya gelsem yine aynı tarihte eşimle evlenirdimmmm sende öyle yap boşver çok düşünmeee

Ne güzel bi his.. gerçekten sevmek ve de o sevgiyle ayrı kalmak daha zor..

benımkıde lafta depocu ama aynen canım ya her ısı yapıo garıbım. bıde onbası oldu ama hıc fark yok
Aynen saçma sapan, sanki asker kıtlığı var kışlada her işi yaptırıyorlar

ayyy ne heyecanlı
Valla onlar iyi olursa bende iyi olurum ama tersi olursa misliyle geri alırlar

aynen ole luna. senınkının gorevı ne bellı bı ısı var m ?

akşam 6 sabah 8 AMM(acil müdahale mangası) canım her gün nöbet tutuyor 2 saat, onun dışında orda beklemek zorunda uyuyamıyor, sabah eğitim koşularına, atışa gidiyor, yarında bakım var hiç uyuyamayacak

Son düzenleme:
Aaay kutuyu tamamladim kapagini kapattim gonderilmesi kaldi sadece :)
Kutunun en dibine kucuk kucuk birsuru kagida seni cok ozledim yazdim onlari yerlestirdim mektubumu yazdim kitabin icinin cizimlerini bitirdim 5sayfada bir seni cok seviyorum yazan minik minik kagitlar skstirdim sayfalara :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…