Aaay kutuyu tamamladim kapagini kapattim gonderilmesi kaldi sadece :)
Kutunun en dibine kucuk kucuk birsuru kagida seni cok ozledim yazdim onlari yerlestirdim mektubumu yazdim kitabin icinin cizimlerini bitirdim 5sayfada bir seni cok seviyorum yazan minik minik kagitlar skstirdim sayfalara :))))
Kutunun en dibine kucuk kucuk birsuru kagida seni cok ozledim yazdim onlari yerlestirdim mektubumu yazdim kitabin icinin cizimlerini bitirdim 5sayfada bir seni cok seviyorum yazan minik minik kagitlar skstirdim sayfalara :))))
Koydumm canim cok sagol fikrin iyiydi :)
Aferin yavrum Allah nazarlardan korusun aşkınızı
Parfümü poşete koymayı unutmadın değil mi?
ohh misss
Aferin yavrum Allah nazarlardan korusun aşkınızı
Parfümü poşete koymayı unutmadın değil mi?
İyi akşamlar kızlar tektaşımı aldım bugün :))
Eki Görüntüle 1062461 Eki Görüntüle 1062463 Eki Görüntüle 1062463
ayyy ne heyecanlı
Valla onlar iyi olursa bende iyi olurum ama tersi olursa misliyle geri alırlar
Öyle olmak lazım.. yoksa sessiz kaldikca gelsin saçmalıklar bozulsun sinirler.. Allah korusun..
Ayy göremedim su kutuyuuu :)
Bi ara bilgisayardan gireyim bakayım bii meraktan catlarim :)))
Hayirli olllsuuun hic cikmasin parmagindanİyi akşamlar kızlar tektaşımı aldım bugün :))
Bak bak burdakilerin yorumalari onemli :)
Bayildim epey bi özenmssn :) görünce çok mutlu olur valla :) bende gelmesine yakın birşeyler hazırlıcm orda gönderdiğim şeyi saklamsı pek mümkün değilmiş bide komutanlar kontrol ettiği için özel şeyleri gormelerini hiç istemiyorum
güzel günlerde kullan inşallaaah
Amiiiiiinnnn kızlar cok tesekkur ederimmmHayirli olllsuuun hic cikmasin parmagindan
Kizlar benimkine dedim ki mektup yollasam komutanlar bakar mi ?
Dedi ki pttden paketleri bizim muhabere komutanimiz getiriyor sorarim ona dedi. Bende kendi kendime su kaniya vardim. O komutan ptt paketini acsa bile hadi ustune kutunun kapagini da acip icine baksa daha fazla karistirmaz kendi elinin altinda calisan askerin kutusu diye torpil gecer belki
Mesela kastamonuda ne mektubumuz okunmustu ne de gonderdigim kitaplarin paketi acilmisti umarim yine oyle olur :)
Bence hicbisiycik olmaz cok guzek bi hediye hazirlamissin canimmKizlar benimkine dedim ki mektup yollasam komutanlar bakar mi ?
Dedi ki pttden paketleri bizim muhabere komutanimiz getiriyor sorarim ona dedi. Bende kendi kendime su kaniya vardim. O komutan ptt paketini acsa bile hadi ustune kutunun kapagini da acip icine baksa daha fazla karistirmaz kendi elinin altinda calisan askerin kutusu diye torpil gecer belki
Mesela kastamonuda ne mektubumuz okunmustu ne de gonderdigim kitaplarin paketi acilmisti umarim yine oyle olur :)
Aynen ya kapagini acsin baksin baska ellemesin kurcalamasin bu neeeymisss lan bu neymis diyebaksa bile karıştıracağını sanmıyorum, aşk kutusu sonuçtaaaa
Coook tesekkur ederimmmm :)Bence hicbisiycik olmaz cok guzek bi hediye hazirlamissin canimm
Aynısını bende yapmıştım 2 sene önce :) parfümü kutuya boca etmiştimKiz ben onun parfumunu posete koydum ama o kutuyu acinca icine parfum dokulmuss sasanabilir (buram buram parfum kokuyi benim parfum)
İyi akşamlar kızlar tektaşımı aldım bugün :))
Aynısını bende yapmıştım 2 sene önce :) parfümü kutuya boca etmiştim
Hayırlı olsun canımAllah tamamına erdirsin
Aynısını bende yapmıştım 2 sene önce :) parfümü kutuya boca etmiştim
Hayırlı olsun canımAllah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?