354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

neeeeeeeee 7 görümcemiiiiii ama olsun benim 2 görümcem var ikisinide çok severim ama eltimi böööööö nefret ediyorum hatta

evet kuzucum. şimdilik maşallah hepsini seviyorum iyiyiz ama ileride nasıl olur bilemem ama zaten 3 tanesi kocaman kadınlar ay 40 küsür yaşındalar. diğerleri yine yaşıtım sayılır :)

Evet lunacım doğru hissediyorsun. Kendime göre haklı sebeplerim de var. Herkes bu dönemlerden geçti elbet ama herkesin yapısı bir değil sonuçta. ALLAH'A ŞÜKÜR 2 hafta sonra yakınıma geliyor. Ama bu iki hafta benim için kolay değil, az değil. Belki sınavlarım olmasaydı bu konudaki düşüncem farklı olabilirdi ama yaklaşık 5 senedir benim her sınavımda yanı başımda olan sevgilim bu kez yanımda değil. Yapı itibariyle stresliyimdir genel olarak, sınav haftaları benim için iki kat stres demek, benim nötrleyicimin yanımda olmaması ise 4 kat fazla stres yapıyor bende. Yapı işte.

Bir de genel anlamda ;
Bu topikte hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz, sizler bizden daha önce yaşadınız bunları, birbirimizi en iyi anlayacağımız ortam bu forum olduğu için paylaşıyorum sizlerle stresimi, üzüntümü. Rahatsızlık verdiysem affola.

Yok estağfurullah sıkıntı vermek ne demek, sadece moralini bozmamaya çalış demek istedim. Dediğin gibi biz daha önce geçtiğimiz için bu dönemden naçizane tavsiyelerde bulundum

Azcık kafamiz dağılsın kızlar bunları dün aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061655 Eki Görüntüle 1061656
Eki Görüntüle 1061658

çok güzelleeeeeeer

çok sinirliyim la bu benim nişanlım ne ayak aramıyoo anasını babasını arıyıp bişiler istiyomus onlardan atlıycam bi ucaga gıtcem yanına yolcam olmayan saclarını

aaaaaaaaa, neden öle yapıyo ki yaaaaa

7 görümce miiii :96::111:

Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen
Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse ama son olmayacam
4 tane daha gelecek arkadan

ben de ilk gelin olcam, arkamdan 1 tane daha gelcek nasipse, 1 de görümcecik olcak

Son düzenleme:
Yok estağfurullah sıkıntı vermek ne demek, sadece moralini bozmamaya çalış demek istedim. Dediğin gibi biz daha önce geçtiğimiz için bu dönemden naçizane tavsiyelerde bulundum

Anladım canım teşekkür ederim tavsiyelerin için.

valla muticim doğru diyorsun yapı meselesi ve paylaşımlarla alakalı bir durum seni çok üzen herhangi bişey başkasına çok sıradan gelebiliyor işte burda sevdiğinle paylaşımların ve dediğin gibi senin kendi yapın önemli tek çare sabır ve dua canım

Başka bişey gelmiyor elden napalım sabır çekiyoruz bol bol canım ya.

TÜhhh getti gül gibi kız
Allah kalanlara sabır versin ne diyim
Bende tek gelin olmak iStiyorum ya banane
Öyle dime ya olursa benim de 6 görümce 1 elti olacak görümcelerin yaşı epey var elti benden küçük

çok güzelleeeeeeer

aaaaaaaaa, neden öle yapıyo ki yaaaaa

7 görümce miiii :96::111:

ben de ilk gelin olcam, arkamdan 1 tane daha gelcek nasipse, 1 de görümcecik olcak

Teşekkür ederim canım

sinre seni öpüyorum kocamaaaannnnnnn bana destek çıkın işte böyle şu evlilik tarihi konusunda. valla gerim gerim gerildim yaaa

canım valla dediğim gibi ben askerlik sürecini maddi zorlukları yaşamama rağmen tekrar dünyaya gelsem yine aynı tarihte eşimle evlenirdimmmm sende öyle yap boşver çok düşünmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…