- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Canim aramis esin bak..insallah hep iyilerle karsilasirlar cnm ..mesafeniz cokmu baya.
Arada gidersin insallah..benim esimde oyle dedi degisik tipler var diye..kutahyadan sonra garip geldi galiba bunlara:)
Amiinn...telefon goturdu mu esin canm..bnm ankesorluden aradi..simdiye kadar aramistit insallah sende rahatlamissindir..anca yemek yiyp ararlar canim bide ilk gunu ya telaslanma hic olurmu
.kalbini ferah tut.
Bunları kendime defalarca söylüyorum ama icraat olmuyor kendine de söylüyorum ama iş bende bitiyor
Amin canım sağ ol inşallah diyecek pek bi şey yok çaresizlik içinde bekliyorum
Yok canım onunla konuşmayacagim en azından askerden gelene kadar
Ya haberl gibi bir şey işte önce gelmisler numara bırakmışlar bunlar da sonra pazar günü evde olurum diye çağırmış lar görücüye çıkmak mesele değil mesele sonrasında ben istemeden zorla verecek değiller sadece ben sevgilim için reddedince ona karşı olduğundan iyi git o zaman evlen ayağımi atmam gelmem gitmem diyo annem ablam en büyük destekçisi yaşlanıyoruz seni nerde bulcam diyo ankara iki saatlik yol ama işte
Canım benimkide istanbul Metris te onun ordada öyle tipler varmış ama kendi hallerindeler gündüz normal gece kayıplar dedi inşallah bulasmazlar üzülme inşallah alışır Sandığı gibi kötü olmaz..dualarimiz onlarlaTlf götürdü canım, iceriye de sokabilmis. Ama şarjım yok dedi. Herhalde ortamdakileri tanıdıkça çıkarır ortaya, ankesorden aradi çünkü..
Hiç beğenmemiş orayı anladım sesinden.. kütahyadaki koğuş arkadaşları çok kaliteliydi, çocuklar çok iyiydi. Benim eşim en büyüktü, abi abi diye dolaniyolardi peşinde, herkes sözünü dinlerdi fln..okumus etmis kaliteli insanlardi. Şimdi öyle tipler görünce garibine gitti sanırım..bi de kütahyada bölük komutanları demiş ki "esrar cekenlerle fln karşılaşacaksınız, karşılaşabilirsiniz demiyorum karşılaşacaksınız. Umursamayin, bulasmayin" fln diye tembih etmis..onlar gelmistir hep aklina.. inşallah ii insanlar olur çevresinde..bize düşen bol bol dua etmek
Amin canim sağolun inşallahCanım Allah yardımcın olsun senin de.. inşallah hakkında en hayırlı kararı verdirsin Rabbim...
Sağol canım benim sağolunAllah yardımcın olsun canım ya
Canım benimkide istanbul Metris te onun ordada öyle tipler varmış ama kendi hallerindeler gündüz normal gece kayıplar dedi inşallah bulasmazlar üzülme inşallah alışır Sandığı gibi kötü olmaz..dualarimiz onlarla
Amin canim sağolun inşallah
Sağol canım benim sağolun
Ayy yerim senin sürpriz ini çok sevinirim tşk ederim tatlım bekliyorumya da söyleme boşver sürpriz yapıyım
Haklisin canim bol dua etmek lazim..benimde esim orda kogusta on kisilerdi tek evli olan buydu bide en buyukleri buydu..rahatti..insallah saglicakla hayirlisii ile bitirip gelirler..daha orda bolukleride bellindegilmis nereye verecekleri bakalim hafta ici belli olacak insallah hayirlisi olur...Tlf götürdü canım, iceriye de sokabilmis. Ama şarjım yok dedi. Herhalde ortamdakileri tanıdıkça çıkarır ortaya, ankesorden aradi çünkü..
Hiç beğenmemiş orayı anladım sesinden.. kütahyadaki koğuş arkadaşları çok kaliteliydi, çocuklar çok iyiydi. Benim eşim en büyüktü, abi abi diye dolaniyolardi peşinde, herkes sözünü dinlerdi fln..okumus etmis kaliteli insanlardi. Şimdi öyle tipler görünce garibine gitti sanırım..bi de kütahyada bölük komutanları demiş ki "esrar cekenlerle fln karşılaşacaksınız, karşılaşabilirsiniz demiyorum karşılaşacaksınız. Umursamayin, bulasmayin" fln diye tembih etmis..onlar gelmistir hep aklina.. inşallah ii insanlar olur çevresinde..bize düşen bol bol dua etmek
Canım benimkide istanbul Metris te onun ordada öyle tipler varmış ama kendi hallerindeler gündüz normal gece kayıplar dedi inşallah bulasmazlar üzülme inşallah alışır Sandığı gibi kötü olmaz..dualarimiz onlarla
Haklisin canim bol dua etmek lazim..benimde esim orda kogusta on kisilerdi tek evli olan buydu bide en buyukleri buydu..rahatti..insallah saglicakla hayirlisii ile bitirip gelirler..daha orda bolukleride bellindegilmis nereye verecekleri bakalim hafta ici belli olacak insallah hayirlisi olur...
İnşallah canım. Dediğim gibi çok rahat ve seçilmiş kişilerin olduğu bir yerden geçince garipsedi belli ki.. alışır inşallah..
Aynen canim, benimki de on kişilik kogustaydi. Simdi kac kisi sormadim. Ama Cavuslari secmis bunları sen sen gelin benim kogustasiniz fln diye.. en büyüktü, bi evli çocuk daha vardi bizden 5-6 yaş küçük, bebeği varmış her akşam ağlardı, beraber dertlesirdik fln diye anlatirdi.. hepsi cok seviyolardi eşimi, büyük olunca saygi da duyuyorlarmis.. ins simdiki yerlerinde de rahat olurlar
Benimki yerleşmiş kogusuna, esyalarimi yerlestirdim dedi çünkü.. inşallah bi sonraki asamasinda sesini iyi duyarim.. o iyiyse iyi oluyorum yoksa kılımı kıpırdatmak istemiyorum
Canim insallahh iyi gelir sesi bida aradiginda...zaman boylr boyle gececek...saglikli olsunlarda.
İnşallah canım. Benim tek tesellim Kütahya'da rahat huzurlu iyi olmasıydı... inşallah canim ii olsunlar yeter ki... pazar gelme bi gün bi gündür izin alma diyordum.. gelsin diyorum şimdi, hem ona hem bana teselli
ya da söyleme boşver sürpriz yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?