354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tövbe tövbe öyle deme canım. dğer mevzularıda bliyorum ama deme yinede öylee düzelir canım naptınız peki son durum ne

Napalım canım kız benim psikolojik sorunlarım var annem hasta kaç aydır hastanede yatıyor boşluktaydım bianda böyle bişey yaptım özür dilerim diyor.Erkek arkadaşımda bana yalvarıyo üzülme vs die

haydaaaaaa manyakmı bu bee her psikolojik sorunda sizi rahatsız edecekse işiniz var

canım sen nerelerdesin gözlerim seni arıyor 2 3 gündür yoksun küsüceeeemmm

bende sana küsücem beni görmüyon hiç hıh

Ayyy nemutlu sizeeee darisi bizeee insalahhhh

mrb hoşgeldin aramıza sohbetinize bi dalamadım

Evet canım sanki hiç derdim yokmuş gibi birde bu eklendi

enee neler olmuş öyle manyak mıdır nedir bu insanlar ya

sen memleketin tatilin tadını çıkarırken kaçırıyon ya ben ya ben

Sağol canım hepimizin yardımcısı olsun karışık canım benim.Kk ya konu açtıydım onada bin pişman oldum gerçi sevgilimin eski kız arkadaşı musallat olduda bize:S

Ayy manyakk! Sinir oluyorum böyle yılışık tiplere!

Amin canim..evet bi gitmeyi düşünüyorum ben de inşallah.. maşallah eşine de baya istekli ne güzel :)

Cnm benm hesaba gore 142 oluyor:)))ondenmi gidiyorum acaba...bilgisayardan girince bende yapiyim cizelge canim telden girince bisey yapamiyorum..

Evet canım tlfdan olmuyor bi cizelge hazırla sen de :*

Evet kizlar hamile kalmadan once gitmek lazimmissss:/hamilelik dusundugun an folik asit veriyor kullanmaniz icin..ben gitmemistim bilmiyordum acikcasi..arkadaslarim a vermisti dr..

İnşallah canim..kendimize dikkat etmemiz lazım.

Hehe süper yaa arastirmis bi de..ben de söyleyim kocacima dra bi kontrole gideyim diye..

Canim dun bahsettim biraz esime...sizin orasida oylemi dedim hemen hemn ayni dedi demek heryer genelde oyle canim ya...kutahya iyiydi yemekleri haric dedi:))yemeklere ne diyor esin canim..insallah ondan yana sknti yoktur..

Yemek ayirt eder eşim benim. Kütahya'da bazen ii değildi derdi her zaman şikayet etmiyordu. Adanayi hiç sevmediği için yemekleri sormadim bile..

canııım sen gene akşamda buralardaydınnn gördüm ondan sormadım ama genel olarak hep yazdım nerdesiniz diyeeeee küsmeeee

bencede git canıımmm sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…