Bende bendenaber kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
sohbetinizi kaçırıyorum yaaaaaaaaaaah
6 gün sonra 2 ay yazcakkiii ereesss
Ayyy nemutlu sizeeee darisi bizeee insalahhhh
Evet canım sanki hiç derdim yokmuş gibi birde bu eklendi
tövbe tövbe öyle deme canım. dğer mevzularıda bliyorum ama deme yinede öylee düzelir canım naptınız peki son durum ne
Napalım canım kız benim psikolojik sorunlarım var annem hasta kaç aydır hastanede yatıyor boşluktaydım bianda böyle bişey yaptım özür dilerim diyor.Erkek arkadaşımda bana yalvarıyo üzülme vs die
canım sen nerelerdesin gözlerim seni arıyor 2 3 gündür yoksun küsüceeeemmm
haydaaaaaa manyakmı bu bee her psikolojik sorunda sizi rahatsız edecekse işiniz var
canım sen nerelerdesin gözlerim seni arıyor 2 3 gündür yoksun küsüceeeemmm
Ayyy nemutlu sizeeee darisi bizeee insalahhhh
Evet canım sanki hiç derdim yokmuş gibi birde bu eklendi
Bende bende
pek giremedim bikaç gündür tatlım yoğunum daçok muhabbet kaçırdım farkındayım küsme sakınnnn geldim bak :) napıyosun??
çok çalışıyozzzzzz çooooooook :102::126::126:
Sağol canım hepimizin yardımcısı olsun karışık canım benim.Kk ya konu açtıydım onada bin pişman oldum gerçi sevgilimin eski kız arkadaşı musallat olduda bize:S
inşallah olur canım ya bakalım Rabbim aratmasındaa bende bugün kan verdim demir anemisi var bende eşim tutturdu git ilaçlarına başla 3 ayda anca toparlar vücut gelince beklemeyelim bebek için diyeeverdim bakalım bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cnm benm hesaba gore 142 oluyor:)))ondenmi gidiyorum acaba...bilgisayardan girince bende yapiyim cizelge canim telden girince bisey yapamiyorum..
Evet kizlar hamile kalmadan once gitmek lazimmissss:/hamilelik dusundugun an folik asit veriyor kullanmaniz icin..ben gitmemistim bilmiyordum acikcasi..arkadaslarim a vermisti dr..
bende işte o yüzden gittim canım eşimde çokdetaycıdır arıyo beni folik asit varmış canım ona başlaman lazım 3 ay kaldı diye ne diyoki bu diyorumaraştırdım onuda bugün doktorada dedim onada bakıcak eksikse yazarım dedi bakalımmm
Canim dun bahsettim biraz esime...sizin orasida oylemi dedim hemen hemn ayni dedi demek heryer genelde oyle canim ya...kutahya iyiydi yemekleri haric dedi:))yemeklere ne diyor esin canim..insallah ondan yana sknti yoktur..
pek giremedim bikaç gündür tatlım yoğunum daçok muhabbet kaçırdım farkındayım küsme sakınnnn geldim bak :) napıyosun??
Nebilim cnm psikolojim allak bullak oldu perişan oldum üzüntüden
bende sana küsücem beni görmüyon hiç hıh
mrb hoşgeldin aramıza sohbetinize bi dalamadım
enee neler olmuş öylemanyak mıdır nedir bu insanlar ya
sen memleketin tatilin tadını çıkarırken kaçırıyon ya ben ya ben
kıyamam canım ya nişanlın geldiğinde uygun bir dille konuşmalı
Ayy manyakk! Sinir oluyorum böyle yılışık tiplere!
Amin canim..evet bi gitmeyi düşünüyorum ben de inşallah.. maşallah eşine de baya istekli ne güzel :)
Evet canım tlfdan olmuyor bi cizelge hazırla sen de :*
İnşallah canim..kendimize dikkat etmemiz lazım.
Hehe süper yaa arastirmis bi de..ben de söyleyim kocacima dra bi kontrole gideyim diye..
Yemek ayirt eder eşim benim. Kütahya'da bazen ii değildi derdi her zaman şikayet etmiyordu. Adanayi hiç sevmediği için yemekleri sormadim bile..
hoşgeldiiiinnnn :) iyiyim napayım standart canım iş ev şafak
canııım sen gene akşamda buralardaydınnn gördüm ondan sormadım ama genel olarak hep yazdım nerdesiniz diyeeeee küsmeeee
Ayy evet yaaa fotoda gonderirim yaninda var ama yemn toreninde cektigimizi cikartirim..gaza geldim valla kizlar:))))seninki nerede cnm[/Q]
kastamonu'da :) 10 gun sonra gelecek dagıtıma,sonra izmir yenifoca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?