Ayy evet yaaa fotoda gonderirim yaninda var ama yemn toreninde cektigimizi cikartirim..gaza geldim valla kizlar:))))seninki nerede cnm
bende sana küsücem beni görmüyon hiç hıh
mrb hoşgeldin aramıza sohbetinize bi dalamadım
enee neler olmuş öylemanyak mıdır nedir bu insanlar ya
sen memleketin tatilin tadını çıkarırken kaçırıyon ya ben ya ben
çift rakamlardayızhadi gelsin teklerrrr
şaka kızzzzzzz küsmemama ben burdayken de bana yazmıyon ama
evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz
Kastamonu'da 10 gun sonra kollarımda sonra uusta birliği yenifoça izmir :))
evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz
eneeeeeebide öyle bir durum var değil mi? o zaman yeni konu açarız ordan devam ederiz. bizden sonra bekleyenler gelir buraya
Onları öpmekten buraya yazabilecez mi sence
ertesi günden sonraki ertesi gün kesin yazarız ama
Ooo süper valla yandan yandan :))selam milleeeet
bu akşam saat 7de spor salonuna gidicem, oryantal dersimiz vaaargöbek ata ata zayıflıcam inş
Benim hersey gibi orası da sıkıntılı farklı şehirde olunca gelir gelmez görüşemicez kesinevet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz
Kendine evli kankalar buldun da ondanamanııınn kuzum yazmazmıyım yaaa(( noldu senin durumlar bu arada
Ooo süper valla yandan yandan :))
Benim hersey gibi orası da sıkıntılı farklı şehirde olunca gelir gelmez görüşemicez kesin
Kendine evli kankalar buldun da ondan
Heeeep aynı sıkıntılı
bende sana küsücem beni görmüyon hiç hıh
mrb hoşgeldin aramıza sohbetinize bi dalamadım
enee neler olmuş öylemanyak mıdır nedir bu insanlar ya
sen memleketin tatilin tadını çıkarırken kaçırıyon ya ben ya ben
Hadiii bakalim insallahhh:))))kisada olsa gormene on gun kalmisss:))Kastamonu'da 10 gun sonra kollarımda sonra uusta birliği yenifoça izmir :))
Gel 3 tane avukat var yardimci olalımKola şişesi elimi kesti, dava edicem onu
Hahaha iyi plan :)he siz evlenenler olan açın bizde bebek bekleyenler olaraksonra siz bizimkine gelin ayyyyy sonra gelin alanlar kızını verenler diye bi grup daha laann bana bak önümüzdeki 30 yılı gruplandırdım resmen
ben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal
Maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal
Niye atarlandın güzelimOoo süper valla yandan yandan :))
Benim hersey gibi orası da sıkıntılı farklı şehirde olunca gelir gelmez görüşemicez kesin
Kendine evli kankalar buldun da ondan
Heeeep aynı sıkıntılı
Kimsenin beni taktığı yok bir daha uğramayacağım bu topiğe. Güle güle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?