354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam milleeeet

bu akşam saat 7de spor salonuna gidicem, oryantal dersimiz vaaar göbek ata ata zayıflıcam inş

evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz

eneeeeee bide öyle bir durum var değil mi? o zaman yeni konu açarız ordan devam ederiz. bizden sonra bekleyenler gelir buraya

evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz

Onları öpmekten buraya yazabilecez mi sence
ertesi günden sonraki ertesi gün kesin yazarız ama

eneeeeee bide öyle bir durum var değil mi? o zaman yeni konu açarız ordan devam ederiz. bizden sonra bekleyenler gelir buraya

he siz evlenenler olan açın bizde bebek bekleyenler olarak sonra siz bizimkine gelin ayyyyy sonra gelin alanlar kızını verenler diye bi grup daha laann bana bak önümüzdeki 30 yılı gruplandırdım resmen

Onları öpmekten buraya yazabilecez mi sence
ertesi günden sonraki ertesi gün kesin yazarız ama

ben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal

selam milleeeet

bu akşam saat 7de spor salonuna gidicem, oryantal dersimiz vaaar göbek ata ata zayıflıcam inş
Ooo süper valla yandan yandan :))

Benim hersey gibi orası da sıkıntılı farklı şehirde olunca gelir gelmez görüşemicez kesin

amanııınn kuzum yazmazmıyım yaaa (( noldu senin durumlar bu arada
Kendine evli kankalar buldun da ondan
Heeeep aynı sıkıntılı

Benim hersey gibi orası da sıkıntılı farklı şehirde olunca gelir gelmez görüşemicez kesin

Heeeep aynı sıkıntılı

ayyy kıyamam bi zahmet önce senin yanına uğrasın canımmm yaa kuzucuğum neden öyle diyorsuuunn kiii hatırlamıyomusun bi gün akşama kadar yoktun hemen yazmıştım nerdesin beee diye all alla

Kola şişesi elimi kesti, dava edicem onu
Gel 3 tane avukat var yardimci olalım

he siz evlenenler olan açın bizde bebek bekleyenler olarak sonra siz bizimkine gelin ayyyyy sonra gelin alanlar kızını verenler diye bi grup daha laann bana bak önümüzdeki 30 yılı gruplandırdım resmen
Hahaha iyi plan :)

ben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal

Aboo

Maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Heeeep aynı sıkıntılı
Niye atarlandın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…