herkese günaydıınnn nasılsınız kızlarrr
Günaydın herkeseeeee
İnşallah canım teşekkür ederim :)
Günaydın herkeseee bu aradaa!
Kocişimegidinım kağıtlar vardi yaa, her sabah okuyunca arkasını da o dolduruyormuuşş :)
Gunaydinnn tekrar tekrar kizlar...bnmkide tel defteri goturmustu kucuk..ona yazmiss surekli yemn toreninden sonra aldim.simdide ara ara yaziyormus:)))
Bende ona giderken yazmistim not defterine..arada okuyormus hep ayni seyleri:)bende diyorum f5 e basiyorum yeniliyorum kogusa gidince oku diyorum:)
Anladım canım kolay gelsin :) idare ediyorum sen nasılsın tatlımofiste hazırlıklar var canım yurt dışından misafirlerimiz gelicek hafta sonu toplantı var onun koşturmacası anca geldimm :) nasılsın canım
amaaann yerim ben bunları :)
hı hıı, bakınnn dersimden bikaç kare hatta sizeeeperformans yapıyor mini mini 2ler
Eki Görüntüle 1073925
Eki Görüntüle 1073926
Olmaz olamaz imkansız :))yok bebeğim olur mu öyle şey :))
Ayy ne güzel yaaaİnşallah canım teşekkür ederim :)
Günaydın herkeseee bu aradaa!
Kocişime yazdığım kağıtlar vardi yaa, her sabah okuyunca arkasını da o dolduruyormuuşş :)
Gunaydinnn tekrar tekrar kizlar...bnmkide tel defteri goturmustu kucuk..ona yazmiss surekli yemn toreninden sonra aldim.simdide ara ara yaziyormus:)))
Bende ona giderken yazmistim not defterine..arada okuyormus hep ayni seyleri:)bende diyorum f5 e basiyorum yeniliyorum kogusa gidince oku diyorum:)
[video=youtube;CAZ9hu4iVQQ]http://www.youtube.com/watch?v=CAZ9hu4iVQQ[/video]Günaydın,tünaydın,iyi günler, iyi akşamlar, iyi geceler ve tekrar günaydın.
Evet canimm :)iki satir bile insani mutlu ediyorNe kadar değerli oluyo normal hayatta sürekli okumayacagi şeyleri okumalari..biz de burda mutlu oluyoruz onlar da orda yalnız olmadıklarını hissediyorlar...
Sıkıldın mı bizden tatliş, hep Günaydın hep ii aksamlar muhabbeti mi demek istiyorsun
Sıkıldın mı bizden tatliş, hep Günaydın hep ii aksamlar muhabbeti mi demek istiyorsun
kızlaaar okul çıkışında kahve falı baktırmaya gidicem hayatımda ilk defaaa
kızlaaaarrrr cumartesi günü saçlarımı boyatıcam ama kararsızım. saçlarım koyu kahve ama tepemde çok beyaz çıktıhem de koyu saçtan sıkıldım. ten rengim beyaz. daha önce röfle kullandım ama o kadar koyu olsun sapsarı olsun istemiyorum. şöyle uçlara doğru sarı falan ya da bal köpüğü ne bilim? ya şu deniz yıldıızı dizisinde mehveşin saç rengi var ya bide küçük ağa dizisindeki birce akalayın saç rengi onlar hoşuma gidiyor. sizce nasıl olur?
Bir daha girmem diye şey ettiydim koalacım
bacağıma çay döktüm :85: çok acıdı
ben de baktırmak istiyorum da yok ki kimse :s ya ben bişi yazdım kimse cevap vermedi küsüyorummmmm
Sen bizi bırakıp gitmeyi düşünür müsün hih! Geçmiş olsun ama öyle olur işte hih!
Ben karamel seviyorum :)kızlaaaarrrr cumartesi günü saçlarımı boyatıcam ama kararsızım. saçlarım koyu kahve ama tepemde çok beyaz çıktıhem de koyu saçtan sıkıldım. ten rengim beyaz. daha önce röfle kullandım ama o kadar koyu olsun sapsarı olsun istemiyorum. şöyle uçlara doğru sarı falan ya da bal köpüğü ne bilim? ya şu deniz yıldıızı dizisinde mehveşin saç rengi var ya bide küçük ağa dizisindeki birce akalayın saç rengi onlar hoşuma gidiyor. sizce nasıl olur?
kızlaaar okul çıkışında kahve falı baktırmaya gidicem hayatımda ilk defaaa
bacağıma çay döktüm :85: çok acıdı
Ayy hadi bakalım neyse halin çıksın faaalinn :))
Enee naptin canım ya geçmiş olsun teahh dikkat et aman
Sen bizi bırakıp gitmeyi düşünür müsün hih! Geçmiş olsun ama öyle olur işte hih!
Canım söylediğin dizileri hiç bilmiyorum da oyüzden bişey diyemedim ben.. ben kendim boyuyorum kapalı olunca kendime boyanmış oluyorum :)
Kuaföre giderken o söylediğin kişilerin fotosunu götürürsen onlar halleder gibime geliyoo.. hiç kuaföre boyatmadim ki :/
canım benim hiç bilgim yok ki, boyamıyorum saçlarımı ben. Birce akalayın saç rengi onu yaşlı gösteriyor bence. En son baktığımda mehveşin saçları güzeldi.
Ben karamel seviyorum :)
Pis çay niye dökülüyorsa getir onu bana çabukçaya kız, döv onu
luna geçmiş olsun kuzum yanık yoktur inş. ay o dizileri izlediğimden değilhmm demek yaşlı göstermiş aslında evet haklısın :26: o zaman ben bi gittiğimde karar veriyim. gıcık oluyorum şu kararsızlığıma
küstüm işte hıhıhhıhıhıhı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?