354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

herkese günaydıınnn nasılsınız kızlarrr

ofiste hazırlıklar var canım yurt dışından misafirlerimiz gelicek hafta sonu toplantı var onun koşturmacası anca geldimm :) nasılsın canım
Anladım canım kolay gelsin :) idare ediyorum sen nasılsın tatlım

hı hıı, bakınnn dersimden bikaç kare hatta sizeee performans yapıyor mini mini 2ler

Eki Görüntüle 1073925

Eki Görüntüle 1073926
amaaann yerim ben bunları :)

yok bebeğim olur mu öyle şey :))
Olmaz olamaz imkansız :))

İnşallah canım teşekkür ederim :)

Günaydın herkeseee bu aradaa!
Kocişime yazdığım kağıtlar vardi yaa, her sabah okuyunca arkasını da o dolduruyormuuşş :)
Ayy ne güzel yaaa

kızlaaaarrrr cumartesi günü saçlarımı boyatıcam ama kararsızım. saçlarım koyu kahve ama tepemde çok beyaz çıktı hem de koyu saçtan sıkıldım. ten rengim beyaz. daha önce röfle kullandım ama o kadar koyu olsun sapsarı olsun istemiyorum. şöyle uçlara doğru sarı falan ya da bal köpüğü ne bilim? ya şu deniz yıldıızı dizisinde mehveşin saç rengi var ya bide küçük ağa dizisindeki birce akalayın saç rengi onlar hoşuma gidiyor. sizce nasıl olur?

Ne kadar değerli oluyo normal hayatta sürekli okumayacagi şeyleri okumalari..biz de burda mutlu oluyoruz onlar da orda yalnız olmadıklarını hissediyorlar...

[video=youtube;CAZ9hu4iVQQ]http://www.youtube.com/watch?v=CAZ9hu4iVQQ[/video]Günaydın,tünaydın,iyi günler, iyi akşamlar, iyi geceler ve tekrar günaydın.

kızlaaar okul çıkışında kahve falı baktırmaya gidicem hayatımda ilk defaaa

canım benim hiç bilgim yok ki, boyamıyorum saçlarımı ben. Birce akalayın saç rengi onu yaşlı gösteriyor bence. En son baktığımda mehveşin saçları güzeldi.

Bir daha girmem diye şey ettiydim koalacım

bacağıma çay döktüm :85: çok acıdı

Sen bizi bırakıp gitmeyi düşünür müsün hih! Geçmiş olsun ama öyle olur işte hih!

ben de baktırmak istiyorum da yok ki kimse :s ya ben bişi yazdım kimse cevap vermedi küsüyorummmmm

Canım söylediğin dizileri hiç bilmiyorum da oyüzden bişey diyemedim ben.. ben kendim boyuyorum kapalı olunca kendime boyanmış oluyorum :)
Kuaföre giderken o söylediğin kişilerin fotosunu götürürsen onlar halleder gibime geliyoo.. hiç kuaföre boyatmadim ki :/

Ben karamel seviyorum :)

canım benim hiç bilgim yok ki, boyamıyorum saçlarımı ben. Birce akalayın saç rengi onu yaşlı gösteriyor bence. En son baktığımda mehveşin saçları güzeldi.

Ben karamel seviyorum :)

luna geçmiş olsun kuzum yanık yoktur inş. ay o dizileri izlediğimden değil hmm demek yaşlı göstermiş aslında evet haklısın :26: o zaman ben bi gittiğimde karar veriyim. gıcık oluyorum şu kararsızlığıma

çaya kız, döv onu
Pis çay niye dökülüyorsa getir onu bana çabuk dövmem mi hiç

Saç ama bu konuda haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…