354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

sağol canım yanmadı gibi görünüyor ama ilk döküldüğünde fena acıdı :)
Pis çay niye dökülüyorsa getir onu bana çabuk dövmem mi hiç

Saç ama bu konuda haklısın

Küsemezsiiinnn!!
Küüü-seee-meeeezzz-siiiiinnnn
♡♡

:116::13::13:

sağol canım
kendiliğinden de oluyomuş ki

Bende olmuştu :) Tam biyere gitmemizi istedi arkadaşlarım normal şartlarda o saatte biyere gidemezdim ben o zamanlar sonra birden rüyada olduğumu farkettim aman bu zaten rüya git dedim kendi kendime ve gitmiştim rüyamı farkettiğim için bu rüyayı unutmuyorum hiç

bana da oldu mu ki olsaydı hatırlardım sanırım :44: aman olmasın uyh

Yok yataktan uçtum yok yataktan kalktım onlara takılmıyom ben ama rüyadayken birdenbire rüya olduğunu farketmek güzel oluyor

o astral seyahatmiş başka bi boyutu lusidin lüsid rüya işte rüyanın farkında olmakmış :s ben normal olarak mutluyum iksinide istemiyorum, hatta mümkünse hiç rüya görmeyeyim ben

Kızlar size rüyamı anlatayım.
Benimki izne gelmiş ama habersizce sürpriz yapmış bana falan
Aa diyorum nasıl geldin sen.Bende bilmiyorum nasıl geldiğimi dedi.Babannesi şu teyzene gidelim bu teyzene gidelim dedi bende dedim ki olmaz az vaktimiz var zaten biyere gidemeyiz
Ben süslendim falan dışarı çıktık

Rüyamın ikinci yarısında şırnakta buldum kendimi Oraya gitmişim askeriyedeyim bana diyor ki bekle burda peki diyorum o sırada bi uçak havalanıyo uçaktan kocamaaaaaaaaaaan pankart sallanıyo bi bakıyorum benimle evlenirmisin yazıyor
Ve birsürü madde var benimle evlenirmisin şunları şunları şunları yapabilmek için yazıyor aaaay diyorum hemen resmini çekmeliyim bunun
İçimden de diyorum ki bu mu hiç duyulmadık evlilik teklifi bunu hep gördük bunu tvlerde diyorum

gitmiş mi seninkinin kutusu
Bakıyorum bakıyorum pttden son hareket dün 15.42 deli oldum burdan şırnaga 2 günde gitti de cizreden güçlükonağa 1.5 saatlik yolu 1 günde gidemedi.Belki ptt güncellememiştir diye benimkine eeeee demek istediğin bişi varmı dedim seni çok seviyorum dedi ee bu kadar mı başka bişi yok mu dedim sen bitanesin gibi mi yani ? dedi tamam askm yok bir şey dedim belli ki kutu ona gitmemiş

doğum günü ne zamandı ki yarın ulaşır bence :44:

hahahaha iyiymiş daha ne istiyon be bana o teklif gelmeyecek, gelsede bi değeri olmayacak belkide evlenmem hem.

doğum günü ne zamandı ki yarın ulaşır bence :44:

Pazartesi bence de yarın gitsin ya haftasonu zaten kapalı yarın gitmezse pazartesi gider heralde tam doğum günü olur aslında ama yarın gitsin geç gitceğine erken gitsin

Pazartesi bence de yarın gitsin ya haftasonu zaten kapalı yarın gitmezse pazartesi gider heralde tam doğum günü olur aslında ama yarın gitsin geç gitceğine erken gitsin

aslında geç gitse de bişey olmaz bence(inşallah gitmez tabi de), doğum gününü unutmuş gibi yaparsın gittiğinde de süprizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…