sağol canım yanmadı gibi görünüyor ama ilk döküldüğünde fena acıdı :)luna geçmiş olsun kuzum yanık yoktur inş. ay o dizileri izlediğimden değilhmm demek yaşlı göstermiş aslında evet haklısın :26: o zaman ben bi gittiğimde karar veriyim. gıcık oluyorum şu kararsızlığıma
Pis çay niye dökülüyorsa getir onu bana çabukdövmem mi hiç
Saç ama bu konuda haklısın
Küsemezsiiinnn!!
Küüü-seee-meeeezzz-siiiiinnnn
♡♡
Geçmiş olsunbacağıma çay döktüm :85: çok acıdı
https://eksisozluk.com/lucid-dreaming--96193?p=2 TIRSTIM LAN :/ bdv de bununla ilgili bir konu vardı araştırayım dedim. Eğlenceli falan demişler. Bunun nesi eğlenceli yakorktum ama ben :85: istemiyorum öyle bişey ben.
Geçmiş olsun
İstemiyorsan yapma sende
sağol canım
kendiliğinden de oluyomuş ki
Bende olmuştu :) Tam biyere gitmemizi istedi arkadaşlarım normal şartlarda o saatte biyere gidemezdim ben o zamanlar sonra birden rüyada olduğumu farkettim aman bu zaten rüya git dedim kendi kendime ve gitmiştim rüyamı farkettiğim için bu rüyayı unutmuyorum hiç
bana da oldu mu ki olsaydı hatırlardım sanırım :44: aman olmasın uyh
Yok yataktan uçtum yok yataktan kalktım onlara takılmıyom ben ama rüyadayken birdenbire rüya olduğunu farketmek güzel oluyor
o astral seyahatmiş başka bi boyutu lusidinlüsid rüya işte rüyanın farkında olmakmış :s ben normal olarak mutluyum iksinide istemiyorum, hatta mümkünse hiç rüya görmeyeyim ben
Bakıyorum bakıyorum pttden son hareket dün 15.42 deli oldum burdan şırnaga 2 günde gitti de cizreden güçlükonağa 1.5 saatlik yolu 1 günde gidemedi.Belki ptt güncellememiştir diye benimkine eeeee demek istediğin bişi varmı dedim seni çok seviyorum dedi ee bu kadar mı başka bişi yok mu dedim sen bitanesin gibi mi yani ? dedi tamam askm yok bir şey dedim belli ki kutu ona gitmemişgitmiş mi seninkinin kutusu
Bakıyorum bakıyorum pttden son hareket dün 15.42 deli oldum burdan şırnaga 2 günde gitti de cizreden güçlükonağa 1.5 saatlik yolu 1 günde gidemedi.Belki ptt güncellememiştir diye benimkine eeeee demek istediğin bişi varmı dedim seni çok seviyorum dedi ee bu kadar mı başka bişi yok mu dedim sen bitanesin gibi mi yani ? dedi tamam askm yok bir şey dedim belli ki kutu ona gitmemiş
Kızlar size rüyamı anlatayım.
Benimki izne gelmiş ama habersizce sürpriz yapmış bana falan
Aa diyorum nasıl geldin sen.Bende bilmiyorum nasıl geldiğimi dedi.Babannesi şu teyzene gidelim bu teyzene gidelim dedi bende dedim ki olmaz az vaktimiz var zaten biyere gidemeyiz
Ben süslendim falan dışarı çıktık
Rüyamın ikinci yarısında şırnakta buldum kendimiOraya gitmişim askeriyedeyim bana diyor ki bekle burda peki diyorum o sırada bi uçak havalanıyo uçaktan kocamaaaaaaaaaaan pankart sallanıyo bi bakıyorum benimle evlenirmisin yazıyor
Ve birsürü madde var benimle evlenirmisin şunları şunları şunları yapabilmek için yazıyor aaaay diyorum hemen resmini çekmeliyim bunun
İçimden de diyorum ki bu mu hiç duyulmadık evlilik teklifi bunu hep gördük bunu tvlerde diyorum
doğum günü ne zamandı ki yarın ulaşır bence :44:
Saçma sapan konuşma son cümleyi okumamış olayımhahahaha iyiymişdaha ne istiyon be bana o teklif gelmeyecek, gelsede bi değeri olmayacak belkide evlenmem hem.
Pazartesi bence de yarın gitsin ya haftasonu zaten kapalı yarın gitmezse pazartesi gider heralde tam doğum günü olur aslında ama yarın gitsin geç gitceğine erken gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?