Unutmayacağımı bilir benim ne cin olduğumu bilir kiaslında geç gitse de bişey olmaz bence(inşallah gitmez tabi de), doğum gününü unutmuş gibi yaparsıngittiğinde de süprizzz
napiyim banane
Unutmayacağımı bilir benim ne cin olduğumu bilir ki
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar size rüyamı anlatayım.
Benimki izne gelmiş ama habersizce sürpriz yapmış bana falan
Aa diyorum nasıl geldin sen.Bende bilmiyorum nasıl geldiğimi dedi.Babannesi şu teyzene gidelim bu teyzene gidelim dedi bende dedim ki olmaz az vaktimiz var zaten biyere gidemeyiz
Ben süslendim falan dışarı çıktık
Rüyamın ikinci yarısında şırnakta buldum kendimiOraya gitmişim askeriyedeyim bana diyor ki bekle burda peki diyorum o sırada bi uçak havalanıyo uçaktan kocamaaaaaaaaaaan pankart sallanıyo bi bakıyorum benimle evlenirmisin yazıyor
Ve birsürü madde var benimle evlenirmisin şunları şunları şunları yapabilmek için yazıyor aaaay diyorum hemen resmini çekmeliyim bunun
İçimden de diyorum ki bu mu hiç duyulmadık evlilik teklifi bunu hep gördük bunu tvlerde diyorum
Bakıyorum bakıyorum pttden son hareket dün 15.42 deli oldum burdan şırnaga 2 günde gitti de cizreden güçlükonağa 1.5 saatlik yolu 1 günde gidemedi.Belki ptt güncellememiştir diye benimkine eeeee demek istediğin bişi varmı dedim seni çok seviyorum dedi ee bu kadar mı başka bişi yok mu dedim sen bitanesin gibi mi yani ? dedi tamam askm yok bir şey dedim belli ki kutu ona gitmemiş
Hahaayy beğenmiyor daa :) :)
Gerçek olsun inşallah :)
Seninkinin tepkiler süper yalnız :)
Sen bitanesin gibi mi yaniii
huhuuuuuuuuuuu çok mutluyummmmm yds açıklanmış , keşke iki hafta önceden başlasaydım yds ye o zaman daha iyi olurdu
sağollllllllllllllllllllllllllllKaaac almissin gozun aydiiin
huhuuuuuuuuuuu çok mutluyummmmm yds açıklanmış , keşke iki hafta önceden başlasaydım yds ye o zaman daha iyi olurdu
sağollllllllllllllllllllllllllll
kaç aldığımı söylemeyecem ama yetecek kadarını aldım
kaç gündür beni mutlu eden tek şey oldu bu Allahım çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
İyi bakalim :)
Benimde hic calismadigim kotu bekledigim bi sinavdan yuksek aldim muhahhh hemde esek gibi calisan arkadaslarimdab bile yuksek
Bana gicik oldular kesin :)
çalışkan asker yarenleriyiz biz gıcık olan olsun hıh
ağlayacam resmen gözlerim dolu çok mutlu oldum
Darisi kpss ye insallah :)
İnşallah inşallah :) ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:118:
Tebrik ederim canım :) ee kolları sıvamışsındır diye düşünüyorum çalıştın mı bugün
SAĞOL CANIMMMçalışamadım ama şu an Fena gaz geldi her şeye çalışasım var
Verdiği sözü tutamayan biri diye tanıyacağız ama seni olmaz ki böyleeeee
Nasıl dalga gececeğimi bilemedim
sen beni ilerleyen günlerde gör bide :)) Allah şevkimi daim etsin inşallah gerisi gelsin. Dua edin nolur bana:97:
Avatarın çok tatlıBak bu dediğini unutma :)
unutmayacağım inşallahbu nasıl peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?