- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
ayyy canım kıyamam rabbim ne seni nede bizleri böyle bişeyle sınamasınn
Çünkü bitanem bana civciv taklidi yapardı yeni doğan azcık yaşayıp ölen civciv taklidi
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiik ciiiiiiik ciiiiiik ciik ciik ci i c ................................... öldü
Çünkü bitanem bana civciv taklidi yapardı yeni doğan azcık yaşayıp ölen civciv taklidi
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiik ciiiiiiik ciiiiiik ciik ciik ci i c ................................... öldü
Hee olurumamin canımmm
kedi ol o zaman sen deee
tamam peki ben başka bişey olup geliyom
Hee olurum
Yok yok kalsın seninki ben koymam civciv
Hadi yolla bakalım banadahayır değişcem ikimzde aynı hayvan olacaz
Kızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)
Amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin canım sana da başarılar güzel boyanmalar :) senin adına da mutlu oldum bi gün bi gündür
Eki Görüntüle 1076869 ALLAH AşKINA ŞUNA BAKIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sıkarım her bitarafını ben bununnnnnnnnnnnnnnnn
amiinnn canım en önemlisi o Rabbim hayırlısıyla en doğru şekilde anne baba olmayı nasip etsin allah var eşim normaldede çok ilgilidir askerlik bağları güçlendirdi daha da :)))
hadi yolla bakalım banada
Gözün aydın canım cok sevindim. Rabbim başımızdan sevdiklerimizi eksik etmesin...
bu arada kızlar hepinize kocamaaaan teşekkür ederimmmm, destek olduğunuz için...
Eki Görüntüle 1076972
Bana diyon demi
ni demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yanıma gelmeni istiyorum demekten bile acizsin. Gİtmiyorum ben yarın onun yanınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Nefret ediyorummmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İşte şimdi ağlayabilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah kahretsin
aaaa, ne oldu kii acabaaa :44:
Kalbim sıkışıyorrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?