354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Git tabi cnm nisan ayi bitmeden neeolur olmaz garantiye al sennn...

aynen gelir gelmez başlıcak inşallah çalışmalar git kuzum sendeee

Ee siz evlisiniz eşinin sosyal güvencesinden senin de yararlanman gerekmiyor mu ben öyle biliyorum

Canim eside suan askerde oldugundan belki faydalanamaybilir.

Canim eşim memur ama maaşı yatmadığı için sigortadan faydalanmiyor su anda. O da askerlikten dolayi sigortalı..

aynen gelir gelmez başlıcak inşallah çalışmalar git kuzum sendeee

Ins canım gelsin bi konuscam inşallah

Canim eşim memur ama maaşı yatmadığı için sigortadan faydalanmiyor su anda. O da askerlikten dolayi sigortalı..

Ins canım gelsin bi konuscam inşallah

normalde benim eşim hem askerlik sebebiyle istemiyordu hemde sürekli seni paylaşmaya hazır değilim diyordu :26: ama askere gittiği günden beri ağzından düşürmüyor şimdi o konuda hayaller falan bende şaşırdım İnşallah rabbim isteyen herkese bizlerede nasip etsin canım

kuzucuuğum sen nerelerdesin bugüünnnn

............................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Nasilsiniz kizlaar

............................................................................................................................................................

kuzucuuğum sen nerelerdesin bugüünnnn

kızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman

Biz de hep askerlik var diye erteledik. Allah bilir ama ii de oldu sanki. Çünkü zor olurdu bayaa..benden ziyade kocam da çok zorlanirdi gibime geliyor.. bi de evliliğin ilk dönemleri sıkıntılıydi, o zamanlar olan çocuk mutsuzluklarimiza şahit olurdu onu da ben istemezdim ..
Şimdi ikimiz de olsun diyoruz. Evliyken eşini askere yollamanin tek avantajı karşılıklı olarak kıymetinin anlaşılması.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlara hayırlı anne-baba olalım inşallah..

kızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman

Allah yardımcın olsun canım! İnşallah saçın da çok güzel olur :)
Hsonumuz benzer geçecekmis:)
Ben de denemeye gireyim diyorum dersanede ctesi. Ctesi evime gidicem ins.boya aldım kendim boyayacam sacimi. Kocişime yemek yapıcam ve pazar bi günlükcük kavuşma.. doping olur inşallah..

İyi sinavlar
İyi sac renkleri
İyi gorusmeler

İnşallah koalacım. Cidden çok iyi gelecek ♥ eres teşekkür ederim tatlım mujuks :* :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)

Ne sınavı bu? Başarılar canım inşallah güzel geçer
Kızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)

Gözün aydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…