Git tabi cnm nisan ayi bitmeden neeolur olmaz garantiye al sennn...Cok şükür canım inşallah iyidir. Ulaşınca bize de haber ver, aksam hep düşündüm.. arar inş sesini duyarsin da rahatlarsin kuzum yaa.. cok zor bir bekleyiss...
Hadi gözünüz aydiinnn :) çalışmalar başlasın
Bu arada beni de teşvik etmiş oldunuz ii oldu kızlar, pazar günü kocamla konuşayım da gideyim ins druma.. işsizlik maaşı alıyordum nisanin sonunda bitecek.. sigortadan faydalanabiliyor muyum vs bi konuşayım da inşallah... tahlilleri yaptırmak lazım..
Canim eside suan askerde oldugundan belki faydalanamaybilir.
Duyarsın duyarsın birazdan
Cok şükür canım inşallah iyidir. Ulaşınca bize de haber ver, aksam hep düşündüm.. arar inş sesini duyarsin da rahatlarsin kuzum yaa.. cok zor bir bekleyiss...
hala ulaşamadık....
Hmmm işi vaardırr aramaz mı yoksa
Cok şükür canım inşallah iyidir. Ulaşınca bize de haber ver, aksam hep düşündüm.. arar inş sesini duyarsin da rahatlarsin kuzum yaa.. cok zor bir bekleyiss...
Hadi gözünüz aydiinnn :) çalışmalar başlasın
Bu arada beni de teşvik etmiş oldunuz ii oldu kızlar, pazar günü kocamla konuşayım da gideyim ins druma.. işsizlik maaşı alıyordum nisanin sonunda bitecek.. sigortadan faydalanabiliyor muyum vs bi konuşayım da inşallah... tahlilleri yaptırmak lazım..
tek bi saniye bile olsa sesini duysam yetecek...
hala ulaşamadık....
Ee siz evlisiniz eşinin sosyal güvencesinden senin de yararlanman gerekmiyor mu ben öyle biliyorum
Canim eside suan askerde oldugundan belki faydalanamaybilir.
aynen gelir gelmez başlıcak inşallah çalışmalargit kuzum sendeee
Canim eşim memur ama maaşı yatmadığı için sigortadan faydalanmiyor su anda. O da askerlikten dolayi sigortalı..
Ins canım gelsin bi konuscam inşallah
tek bi saniye bile olsa sesini duysam yetecek...
Günaydın kızlar. .
Gamzelim inşallah orası değildir inşallah kısa zamanda haber alırsın iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Rabbim tüm askerleri korusun güç kuvvet sağlık versin. Bekleyenlere de bol sabır inşallah
Nasilsiniz kizlaar
............................................................................................................................................................
kuzucuuğum sen nerelerdesin bugüünnnn
kızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman
normalde benim eşim hem askerlik sebebiyle istemiyordu hemde sürekli seni paylaşmaya hazır değilim diyordu :26: ama askere gittiği günden beri ağzından düşürmüyor şimdio konuda hayaller falan bende şaşırdım İnşallah rabbim isteyen herkese bizlerede nasip etsin canım
kızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman
Biz de hep askerlik var diye erteledik. Allah bilir ama ii de oldu sanki. Çünkü zor olurdu bayaa..benden ziyade kocam da çok zorlanirdi gibime geliyor.. bi de evliliğin ilk dönemleri sıkıntılıydi, o zamanlar olan çocuk mutsuzluklarimiza şahit olurduonu da ben istemezdim ..
Şimdi ikimiz de olsun diyoruz. Evliyken eşini askere yollamanin tek avantajı karşılıklı olarak kıymetinin anlaşılması.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlara hayırlı anne-baba olalım inşallah..
Allah yardımcın olsun canım! İnşallah saçın da çok güzel olur :)
Hsonumuz benzer geçecekmis:)
Ben de denemeye gireyim diyorum dersanede ctesi. Ctesi evime gidicem ins.boya aldım kendim boyayacam sacimi. Kocişime yemek yapıcam ve pazar bi günlükcük kavuşma.. doping olur inşallah..
İyi sinavlar
İyi sac renkleri
İyi gorusmeler
Ne sınavı bu? Başarılar canım inşallah güzel geçerkızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman
Kızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?