354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kuzucuuğum sen nerelerdesin bugüünnnn
Bugün fırsatım olmadı canım ya canım da sıkkın zaten gelemedim sağ ol yokluğumu fark ettin

............................................................................................................................................................
Al benden de

Nasilsiniz kizlaar
Kötü. Benim uyuzdan ses seda yok sen nasılsın
kızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman
Yoğun bir haftasonu ne güzel başarılar dilerim saç rengini de merakla bekliyorum askerini göreceksin senin adına mutlu oldum

Kızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)
Hadi gözün aydın çok çok şükür Rabbim hepsini korusun
Amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin canım sana da başarılar güzel boyanmalar :) senin adına da mutlu oldum bi gün bi gündür

Gözün aydınnnn

Hadi gözün aydın çok çok şükür Rabbim hepsini korusun

sağol kuzummmm

ayy, ömrümden ömür gitti valla bugün..Rabbim bizi ayrılıkla sınamasın inşallah, dayanamam

Bizimkinin birliği Koruköy'deymiş, öğrendim onu da sonunda. Patlama olduğu sırada nöbetteymiş, sesi bizim buraya kadar geldi dedi. Patlama sonrası telefonları kesmişler tüm askeriyelerde, dışarıya bilgi sızdırılmasın diye. o yüzden arayamamış ve ben aradığımda da boşa çalışıyomuş yani.

Umarım o yaralanan askerler de en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar hemencik.

Benden desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize çok ama çok ama çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
amiiiin amiiiin kimseyi sinmasin inşallah beklemek kadar zor bir şey yok
Amin inşallah Rabbim şifa versin onlara
Burda bunun için bulunuyoruz hepimizin desteğe ihtiyacı var bu dönemde sen de Sağol şükür iyi haber aldık

amiinnn canım en önemlisi o Rabbim hayırlısıyla en doğru şekilde anne baba olmayı nasip etsin allah var eşim normaldede çok ilgilidir askerlik bağları güçlendirdi daha da :)))

etmezmiyimmm canım yaaa

niyeki neeeeeeeeeeeeee:44:

niye kiii

sağol canımmm, ben nasıl rahatladım bi bilsen... sabahtan beri bişey yememiş olduğumu sesini duyduktan sonra fark ettim, düşün yani...
Çünkü bitanem bana civciv taklidi yapardı yeni doğan azcık yaşayıp ölen civciv taklidi
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiiiiiiiiiik ciiiiiiiiik ciiiiiiik ciiiiiik ciik ciik ci i c ................................... öldü
Ördekte olabilir ördek yavrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…