Bugün fırsatım olmadı canım ya canım da sıkkın zaten gelemedimkuzucuuğum sen nerelerdesin bugüünnnn
Al benden de............................................................................................................................................................
Kötü. Benim uyuzdan ses seda yokNasilsiniz kizlaar
Yoğun bir haftasonu ne güzel başarılar dilerim saç rengini de merakla bekliyorum askerini göreceksin senin adına mutlu oldumkızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman
Hadi gözün aydın çok çok şükür Rabbim hepsini korusunKızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)
Amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin canım sana da başarılar güzel boyanmalar :) senin adına da mutlu oldum bi gün bi gündürBiz de hep askerlik var diye erteledik. Allah bilir ama ii de oldu sanki. Çünkü zor olurdu bayaa..benden ziyade kocam da çok zorlanirdi gibime geliyor.. bi de evliliğin ilk dönemleri sıkıntılıydi, o zamanlar olan çocuk mutsuzluklarimiza şahit olurduonu da ben istemezdim ..
Şimdi ikimiz de olsun diyoruz. Evliyken eşini askere yollamanin tek avantajı karşılıklı olarak kıymetinin anlaşılması.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlara hayırlı anne-baba olalım inşallah..
Allah yardımcın olsun canım! İnşallah saçın da çok güzel olur :)
Hsonumuz benzer geçecekmis:)
Ben de denemeye gireyim diyorum dersanede ctesi. Ctesi evime gidicem ins.boya aldım kendim boyayacam sacimi. Kocişime yemek yapıcam ve pazar bi günlükcük kavuşma.. doping olur inşallah..
Gözün aydınnnn
Hadi gözün aydın çok çok şükür Rabbim hepsini korusun
amiiiin amiiiin kimseyi sinmasin inşallah beklemek kadar zor bir şey yoksağol kuzummmm
ayy, ömrümden ömür gitti valla bugün..Rabbim bizi ayrılıkla sınamasın inşallah, dayanamam
Bizimkinin birliği Koruköy'deymiş, öğrendim onu da sonunda. Patlama olduğu sırada nöbetteymiş, sesi bizim buraya kadar geldi dedi. Patlama sonrası telefonları kesmişler tüm askeriyelerde, dışarıya bilgi sızdırılmasın diye. o yüzden arayamamış ve ben aradığımda da boşa çalışıyomuş yani.
Umarım o yaralanan askerler de en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar hemencik.
Benden desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize çok ama çok ama çok teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 1076869 ALLAH AşKINA ŞUNA BAKIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sıkarım her bitarafını ben bununnnnnnnnnnnnnnnn
senin kızın da böle bişi olur mu kii
Kızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)
ayyyy inşallahhh,
bana çekerse güzel olurda babasına çekerse bilemiyorum
Eki Görüntüle 1076869 ALLAH AşKINA ŞUNA BAKIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sıkarım her bitarafını ben bununnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman
Eneee yımırtadan mi çıkmış buyirimmmm bunu ben
Muhahahahhahahahaha
Biz de hep askerlik var diye erteledik. Allah bilir ama ii de oldu sanki. Çünkü zor olurdu bayaa..benden ziyade kocam da çok zorlanirdi gibime geliyor.. bi de evliliğin ilk dönemleri sıkıntılıydi, o zamanlar olan çocuk mutsuzluklarimiza şahit olurduonu da ben istemezdim ..
Şimdi ikimiz de olsun diyoruz. Evliyken eşini askere yollamanin tek avantajı karşılıklı olarak kıymetinin anlaşılması.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlara hayırlı anne-baba olalım inşallah..
Allah yardımcın olsun canım! İnşallah saçın da çok güzel olur :)
Hsonumuz benzer geçecekmis:)
Ben de denemeye gireyim diyorum dersanede ctesi. Ctesi evime gidicem ins.boya aldım kendim boyayacam sacimi. Kocişime yemek yapıcam ve pazar bi günlükcük kavuşma.. doping olur inşallah..
Bugün fırsatım olmadı canım ya canım da sıkkın zaten gelemedimsağ ol yokluğumu fark ettin
Al benden de
Amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin canım sana da başarılar güzel boyanmalar :) senin adına da mutlu oldum bi gün bi gündür
hepimiz civciv olalım mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Kızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)
civciv deme bana
Civciv deme bana
ayyy şükür canımmm çok sevindimm
niye kiii
sağol canımmm, ben nasıl rahatladım bi bilsen... sabahtan beri bişey yememiş olduğumu sesini duyduktan sonra fark ettim, düşün yani...
niyeki neeeeeeeeeeeeee:44:
Çünkü bitanem bana civciv taklidi yapardı yeni doğan azcık yaşayıp ölen civciv taklidi
niye kiii
sağol canımmm, ben nasıl rahatladım bi bilsen... sabahtan beri bişey yememiş olduğumu sesini duyduktan sonra fark ettim, düşün yani...
Ördekte olabilir ördek yavrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?