kıyamaamm canım görüşmek çok iyide kapanınca arkasından 1 saat ağlama faslı başlıyor bende görünce özlemim daha da büyüyorrr
Göreydim de arkasından 2 saat ağlasaydım özledim çok:26:
off offff haftaya yarılıyoruz canııımm inşallahh az kaldı az
başınız sağolsun kuzumGünaydın bende 6 buçuk gibi uyandım uyur uyanık beklerken hamile olan Kız kardesimden haber geldi bebeği karnında ölmüş 5 haftalıkken güne kötü haber le başladım. Benimkini bekledim geçen hafta larda 9 10 gibi nete gelmişti bugün gelmedi ooyyff iğrenç bir gün
selamGünaydın hatunlarr nasılsınız bakiyimm
panda antivirüs ve combofix indirdim tarattım falan bilmiyorum oldu mu amaSistem geri yüklemeyi denedin mi canım
GÜNAYDIN KIZLAR
Benimkine yarın gözün kargolarda olsun dedim.Ne gönderdin dedi söyleyemem dedim.İnşallah büyük birşey değildir başına birşey gelsin istemiyorum burdakileri sevmiyorum ne yapacakları belli değil dedi.Ne olduğunu söyle komutana geri gönderteyim dedi
Ne yani ne olduğunu görmeden mi geri göndereceksin dedim
Ne yapayım başına bir şey gelmesin dedi
Neyapıyosan yap dedim
Ne olduğunu söyle dedi
Söylemem dedim
Valizde saklanır mı peki dedi.Bende canlı birşey değil ya neden saklanmasın dedim
Umarım büyük bir şey değildir dedi
İnşallah dedim bende
Sonra kızdın mı dedim
Aşkım kızmadım düşünmüşsün uğraşmışsın çok sağol ama ortam sıkıntı onun için dedim ben bitanem neyine kızayım yoksa diyerek gönlümü aldı öküzüm
başınız sağolsun kuzum
selam
panda antivirüs ve combofix indirdim tarattım falan bilmiyorum oldu mu ama
en sonunda toparlamış Allahtan
Kizlar hepinize merhaba 353. Donem yarenlerdenim 352 ler hep derdi bize inanin bitiyor zaman geciyor diye biz hep o zamanlar inanmazdik nasil gecicek derdik zaman durdu derdik ama simdi benim icin ve 353 sayfasindaki arkadaslarim icin safak dogan guness size demem o ki kizlar inanin bize bitiyor zaman bir sekilde geciyor sabredinn muradiniza ericeksiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende mayıstakilerin topiğine gidip böyle yazmak istiyorum
Ama daha çooooooooook var geçmeyecek gibi
hııhh aynı bizde böyleydik işte bakk şimdi kaç yazıyor ''1'' inanın bana geçiyormuş vakit evet çok zor günler geçirsekte oluyormuş bitiyormuuşş
Kizlar hepinize merhaba 353. Donem yarenlerdenim 352 ler hep derdi bize inanin bitiyor zaman geciyor diye biz hep o zamanlar inanmazdik nasil gecicek derdik zaman durdu derdik ama simdi benim icin ve 353 sayfasindaki arkadaslarim icin safak dogan guness size demem o ki kizlar inanin bize bitiyor zaman bir sekilde geciyor sabredinn muradiniza ericeksiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizce kola alerji yapar mı ya da stres?
Aaaah aaah :)hııhh aynı bizde böyleydik işte bakk şimdi kaç yazıyor ''1'' inanın bana geçiyormuş vakit evet çok zor günler geçirsekte oluyormuş bitiyormuuşş
sizce kola alerji yapar mı ya da stres?
stres yapar bencee, gerginlik falan, sonuçta içinde kafein vaaaar
Aaaah aaah :)
Cok icersen yapar. Kola saglikli birsey degil dogal birsey degilki alerjide yapar hersey yapar birak sunu
Bizim evimize kola girmez mesela 1kere bile gormedim o derece :)
kaşınıp duruyorum kaç gündür, muhtemelen strestendir :)
kolayı doğdum doğalı içiyorum ben ama zararlı tamam da şu an ki sıkıntıya o sebep değildir gibi me geliyor
Kac kilo oldun sen ? 70 75 ???
en son baktığımda 71 di daha da bakmadım
bakma bakma kalbin dayanmaz
Valla ben 7 haftada 7 kilo verdim memlekette bıraktım geri dönünce devambence de :d ama fakat lakin:
Lan kızım şimdi siz diyete başlayalı 2 ay oldu siz ortalama 7 verdiniz demi
şimdi ben sizin verdiğiniz kilodan daha çoğunu vericem 1 ayda, hemde sporda yapıcam:)
sonrada bana hediye alın
konudan konuya atlamışım ben ya
neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?