yaa dimi nasıl unuturum
Aferin aferin uyanık ol böyle
Yapayım dur
Kasım yarenlerinin konusuna baktım şimdi ne güzel şeyler yazmışlar hepsi çok heyecanlı
Ama şunu farkettim ki şubat yarenlerinin çenesi daha düşük onlar 6 ayda 1400 sayfa yazışmışlar bizimkilerin gelmesine daha 3 ay var 1100 küsür sayfa konuşmusuz çok gevezeyiz galiba
İlk cümleleri okuyunca genemi langidiyom ben,
küstüm ben,
bir daha gelmeyeceğim,
hepiniz hoşçakalın,
ben geldimmmm,
gidiyorum yine çok sıkıldım,
aşkım beni niye aramadın,
amann gelin halay çekek
he heeeeebiz daha çok bağlanmışızdır belki de birbirimizeeee
Madem sordun anlatayım
Ben kutunun yapım aşamasınının resimlerini atmıştım ona whatsapptan oda dediki
Aşkım benim hepsi birbirinden güzel güzel hepsi birbirinden kıymetli seni çook ama çoooook seviyorum sevgilim
O kadar çok şey düşünmüşsün ki harbiden beklemiyordum bu kadar
Karam(çikolata olan) senin gibi çok tatlı
Sakızlar aşk kokuyor
Parfüm ise oradaki hayatımı hatırlattı
Sevdiğim sigara sevildiğimi
Notlar ise özlendiğimi
Zarflara ve şıpsevdi kağıtlarına yorum alayım dedim
Hepsi çok farklı çok ince aşkım siyah olanı cüzdanımda saklıcam dedi
Eğer yorum yapmadığım bir şey varsa not al tek tek gelince yaparım dedi
Resimlerimizi kitabın arasına koymuş
Mektubuma yorum istedim bide onada yaptı
Kitap ayıracının arkasına bizim için önemli olan tarihleri yazmıştım onları bul gelince hangi tarih ne sorucam diyye tehdit etttim
Peki dedim herşeyden öte kalbine dokunabildimi o kutu senin gibi ağlamaktan nefret eden adamın gözlerini doldurabildimi diye merak ettim sordum
Mektubu okurken oldu askm dedi
Parfümü orada hiç kullanmayacağını sigarayı ise teskereyi aldığı gün açacagını söyledi şimdi içmeyecekmiş
Kutunda ne hissediyorsun dedimVarmısın yokmusunda sorarlardı ya hani
Büyük hissediyorum dedi
Büyük ne dedim
Büyük aşk dedi
Fazla detay verdim galiba ahahahahahahahah
İşte böyle oda bende mutlu olduk gayet
Mektubumu minik zarflarımı açmamış şıpsevdileri karıştırmamış parfümün paketini açmış öküz bir de koklamış güzel kokuyormuş hee diyomuş bide
bizimde 23 haziran tanışma yıldönümümüz napıcam hiç bilmiyorum gıcık bide bizimki okunur bakılır deli olurum diyo ki hakikatten kavga çıkarır orda biliyorum napıcam bilmem
Aferin aferin uyanık ol böyle
Yapayım dur
Kasım yarenlerinin konusuna baktım şimdi ne güzel şeyler yazmışlar hepsi çok heyecanlı
Ama şunu farkettim ki şubat yarenlerinin çenesi daha düşük onlar 6 ayda 1400 sayfa yazışmışlar bizimkilerin gelmesine daha 3 ay var 1100 küsür sayfa konuşmusuz çok gevezeyiz galiba
İlk cümleleri okuyunca genemi landedim ki kendini özetlemişsin
Haklısın belkide
Yüzsüz komutan en son demiş ki tamam patlayıcı bir şey yok bunun içindeAy ne güzel yorumlar! Sen de cok mutlu oldun o da :) okurken ben bile heyecanlandimmm :)
Yüzsüzlüğün de bu kadarı yuh yani
23 haziran biletlerinde promosyon kalmış mıdır kii :/
Belki daha geveze olduğumuzdan belki de daha cok stresli olunca daha çok konuşma isteğimizdendir...
Yüzsüz komutan en son demiş ki tamam patlayıcı bir şey yok bunun içinde
He bide kitabın arasında telefon falan yok dimi lan demiş
Bende dedim ki ihtiyacım yok komutanım bende iki tane var deseydin
Bu benimkinin esas komutanı değil o adam böyle uyuz değil bu başka komutan.Bizim komutan alacakken paketi gitmiş öbür komutan almış neyse sonunda ulaştı güç olsada
ahahaahahaHaklısın lan
ya benimsin ya kara torpağın zöt
Iııııııııııy böceklerden nefret ederim(gerçek olanından)o dinleme şeylerinin adı neydi haaa telefon kalmadı böcek var diyeydiniz
Yüzsüz komutan en son demiş ki tamam patlayıcı bir şey yok bunun içinde
He bide kitabın arasında telefon falan yok dimi lan demiş
Bende dedim ki ihtiyacım yok komutanım bende iki tane var deseydin
Bu benimkinin esas komutanı değil o adam böyle uyuz değil bu başka komutan.Bizim komutan alacakken paketi gitmiş öbür komutan almış neyse sonunda ulaştı güç olsada
kızlar napıyosunzzz çokk özledim bennnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa uyusam uyansam uyusam gözümü açsam o öperek uyandırsa
Merakindan gitmiştir o yaa.. ne çeşit insanlar var :/ tlf olmasi cok ii benimki yakalatmis girerken bugunkonuşmasa bile msjlasir insan ne bileyim.. kitapları vardi dini kitaplar.. onlari görünce kapidaki bas cavus uyuzluguna döktürmüs çantasını
İnşallah canim.. inşallah.. hayali bile heyecanlı...
Kocam da baya baya gelince tatil planları yapmış inşallah durumumuz müsait olur da gideriz.. cok ihtiyacım var onunla kaliteli zaman geçirmeye
bi rEsim buldumda paylaşsam mı bilemedim
neyse oldu o zaman görüşürüz
Ne resmi paylaşta görelim canım.
Ne oldu bu arada senin pc baktın mı var mı sıkıntı ?
bi rEsim buldumda paylaşsam mı bilemedim
neyse oldu o zaman görüşürüz
biraz şeycene bi resim uğur böceği ararken buldumlink atayım en iyisi
orada olanlardan yoktu canım daha fazlada kurcalamadım bugün hiç çıkmadı o programın uyarısı falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?