354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

he heeeee biz daha çok bağlanmışızdır belki de birbirimizeeee

Ay ne güzel yorumlar! Sen de cok mutlu oldun o da :) okurken ben bile heyecanlandimmm :)

Mektubumu minik zarflarımı açmamış şıpsevdileri karıştırmamış parfümün paketini açmış öküz bir de koklamış güzel kokuyormuş hee diyomuş bide

Yüzsüzlüğün de bu kadarı yuh yani

bizimde 23 haziran tanışma yıldönümümüz napıcam hiç bilmiyorum gıcık bide bizimki okunur bakılır deli olurum diyo ki hakikatten kavga çıkarır orda biliyorum napıcam bilmem

23 haziran biletlerinde promosyon kalmış mıdır kii :/

Belki daha geveze olduğumuzdan belki de daha cok stresli olunca daha çok konuşma isteğimizdendir...

Yüzsüz komutan en son demiş ki tamam patlayıcı bir şey yok bunun içinde
He bide kitabın arasında telefon falan yok dimi lan demiş
Bende dedim ki ihtiyacım yok komutanım bende iki tane var deseydin
Bu benimkinin esas komutanı değil o adam böyle uyuz değil bu başka komutan.Bizim komutan alacakken paketi gitmiş öbür komutan almış neyse sonunda ulaştı güç olsada

kızlar napıyosunzzz çokk özledim bennnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa uyusam uyansam uyusam gözümü açsam o öperek uyandırsa

Biz de dün beraberdik kocamla.. daha doğrusu dün akşam saat 5e doğru indi otobüsten.. hasret giderdik, bu kez daha rahat ayrıldık. Ikimizin de yüzümüz gülüyordu cok şükür..canim benim daha ayrılmadan başladı 2 hafta sonra mi 3 hafta sonra mı gelirsin demeye :)
Ustada ilk 3 hafta izin yokmuş, ilk çarşı izni 2 hafta sonra zaten.. ben de dedim ki ilk çarşı iznini yap, ortalığı keşfet, nerde kalınır fln araştır. 3. Hafta gelirim ins dedim. Pek memnun oldu.. hesaplamaya başladı 18-19 gün sonra görüşcez inşallah diye diye gitti.. şafağı bölerek saymak cok daha iyi oluyormuş bunu anladim..

o dinleme şeylerinin adı neydi haaa telefon kalmadı böcek var diyeydiniz

Son düzenleme:

Merakindan gitmiştir o yaa.. ne çeşit insanlar var :/ tlf olmasi cok ii benimki yakalatmis girerken bugun konuşmasa bile msjlasir insan ne bileyim.. kitapları vardi dini kitaplar.. onlari görünce kapidaki bas cavus uyuzluguna döktürmüs çantasını

kızlar napıyosunzzz çokk özledim bennnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa uyusam uyansam uyusam gözümü açsam o öperek uyandırsa

İnşallah canim.. inşallah.. hayali bile heyecanlı...
Kocam da baya baya gelince tatil planları yapmış inşallah durumumuz müsait olur da gideriz.. cok ihtiyacım var onunla kaliteli zaman geçirmeye

Aaaaaaaaaaaaay uyuz ya
Evet bazı yerlerde siyasi kitapları okutturmuyolar ama diniye neden karışmış bu adamına göre değişir o çavuşun şeyliğinden öyle olmuş:26:

Ne resmi paylaşta görelim canım.

Ne oldu bu arada senin pc baktın mı var mı sıkıntı ?

biraz şeycene bi resim uğur böceği ararken buldum link atayım en iyisi
orada olanlardan yoktu canım daha fazlada kurcalamadım bugün hiç çıkmadı o programın uyarısı falan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…