354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hişş bakınn benim çizelgemde 2 ay 4 hafta yazıyor hepinizden daha kısa görünüyor, beynimi aldatıyorum nihaha

Saat 6 oldu dayanamadım sordum ee hani artık nerde kutu dedim komutanı yoktu demiş ptt sorgulama sayfasına girdim teslim edildi yazıyor allahım deli oldum komutan paket yok diyor ptt de teslim edildi yazıyor çok sinirlendim aradı taradı sonunda bulduuuuuuuu
Komutan açmış kutuyu okunacak şeyleri okumamış bakmış herşeye tek tek neymiş diye sonrada benimkine demiş ki :
-Hiç üşenmemiş mi bunlarla tek tek uğraşmaya

Benimki telefonda çok beğendim çok teşekkür ederim seni çok seviyorum dedi Kitabı haftasonları okuyacağım zarfları açtım okudum en sonuncusunu cüzdanıma koydum şıpsevdilerede baktım (sakızlarını ben çiğnemedim ona yolladım ) bitanesinide çiğnedim dedi bir şeyler daha dedi hatırlamıyorum anın heyecanıyla mutlu olmuş çok ama nasıl muhafaza edeceğimi düşünüyorum dedi
Birazdan smsle her bi parçaya tek tek yorum yapacak bakalım ne diyecek

kutuyu açar açmaz anlamamış mı ne olduğunu da tek tek bakmış mal adam
sevindim canımmm korktuğun olmadııııııııııııı bak gayet güzel tepkiler vermiş askerinnn

aaaaaaaaaaaaaa canımm üzme kendini sakın ama yaaaa

ohhhh hadi gözün aydınnn

yalnız ben de komutanın açıp ıncık gıncık bakmasına uyuz oldummm ulaa adam, işte sevgiliden gelen bişi, ne olacak içinde bomba mıı

kutuyu açar açmaz anlamamış mı ne olduğunu da tek tek bakmış mal adam
sevindim canımmm korktuğun olmadııııııııııııı bak gayet güzel tepkiler vermiş askerinnn

Komutan fazla merakliymis sanirim
Yada kiskandi acar acmaz bunlar neymis la benim kari bana hic boyle seyler yapmiyo bakim sunlara bi dedi heralde
Benimki evet ya canim korktugum gibi okuzluk yapmadi az once yazistik hepsine tek tek yorum aldim :)

neler dedi neler dediiii

ben de bugün tişörtü, mektubu ve şafak karalama çizelgesini yolladım bakalım, benimkinin tepkisi ne olacak görünce :26: o sadece mektyp gelcek sanıyoo

Kızlar bende bugün plakalara düştüm darısı sizlerinde başına inşaAllahhh

Oh oh maşallah yaa..darısı basimizaa :)

Canim üzülme yaa hayırlısı olsun belki de psikolojik olarak bi bozulma olmuştur, askerlik bazen yaramıyor iç dünyaları altüst olabiliyor. Desteğine ihtiyacı vardır belki de yaa bilemedim ki..

Ayy harika yaa tam gününde Ohh süper!! Komutanı da amma gıcıkmış yaa sanane adam belli ki hediye işte, ama uğraşmanı takdir etmiş baksana şaşırmış :)))
İnşallah okumamıştir gercekten..

neler dedi neler dediiii

ben de bugün tişörtü, mektubu ve şafak karalama çizelgesini yolladım bakalım, benimkinin tepkisi ne olacak görünce :26: o sadece mektyp gelcek sanıyoo

Sürpriz dolu hatunlariz vesselaam walla :))

neler dedi neler dediiii

Madem sordun anlatayım
Ben kutunun yapım aşamasınının resimlerini atmıştım ona whatsapptan oda dediki
Aşkım benim hepsi birbirinden güzel güzel hepsi birbirinden kıymetli seni çook ama çoooook seviyorum sevgilim
O kadar çok şey düşünmüşsün ki harbiden beklemiyordum bu kadar
Karam(çikolata olan) senin gibi çok tatlı
Sakızlar aşk kokuyor
Parfüm ise oradaki hayatımı hatırlattı
Sevdiğim sigara sevildiğimi
Notlar ise özlendiğimi
Zarflara ve şıpsevdi kağıtlarına yorum alayım dedim
Hepsi çok farklı çok ince aşkım siyah olanı cüzdanımda saklıcam dedi
Eğer yorum yapmadığım bir şey varsa not al tek tek gelince yaparım dedi
Resimlerimizi kitabın arasına koymuş
Mektubuma yorum istedim bide onada yaptı
Kitap ayıracının arkasına bizim için önemli olan tarihleri yazmıştım onları bul gelince hangi tarih ne sorucam diyye tehdit etttim
Peki dedim herşeyden öte kalbine dokunabildimi o kutu senin gibi ağlamaktan nefret eden adamın gözlerini doldurabildimi diye merak ettim sordum
Mektubu okurken oldu askm dedi
Parfümü orada hiç kullanmayacağını sigarayı ise teskereyi aldığı gün açacagını söyledi şimdi içmeyecekmiş
Kutunda ne hissediyorsun dedim Varmısın yokmusunda sorarlardı ya hani
Büyük hissediyorum dedi
Büyük ne dedim
Büyük aşk dedi
Fazla detay verdim galiba ahahahahahahahah
İşte böyle oda bende mutlu olduk gayet

Mektubumu minik zarflarımı açmamış şıpsevdileri karıştırmamış parfümün paketini açmış öküz bir de koklamış güzel kokuyormuş hee diyomuş bide

ayyyyy ben bile çok mutlu oldum şu ann canımmm

Aman anam benden geçti artık daha da bir şey göndermicem

ben 21 haziranda doğum günü için göndericem (hatta belki kendim giderek götürücem )

7 temmuzda da ilk yıldönümümüz var, onun için de bişiler hazırlayıp göndericeem

ben 21 haziranda doğum günü için göndericem (hatta belki kendim giderek götürücem )

7 temmuzda da ilk yıldönümümüz var, onun için de bişiler hazırlayıp göndericeem

Neyse ki yıldönümümüz ocakta doğum gününüde böyle atlattım daha da özel gün yok
O kutu ortada yoktu ne küfürler ettim içimden:26::26::26::26:
Kendi komutanının teslim aldığı yazıyo pttde komutan bende yok diyo nizamideymiş meğer zor bulduk 1 saat onun krizi yaşandı
Geldiğinde ona hazırladığım defteri vericem bide kutlama amaçlı asker kurabiyelerinden yaptırırım şuan ki planım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…