354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

valla ilk günlerde çok kötüydümşimdide dışarı çıktığımda her adamı ona benzetmeye başladım sıyırdımmı nee

Aaaaaaaaaaaaay uyuz ya
Evet bazı yerlerde siyasi kitapları okutturmuyolar ama diniye neden karışmış bu adamına göre değişir o çavuşun şeyliğinden öyle olmuş:26:

Siyasi değil ya dini kitap.. esim biraz cami varmış oraya gelmiş gitmis.. camideki asker de terhis olcakmis yerine gorevlendircek kimse yokmus. Esim de ben olurum demis. Camide olursam okurum hem bana ii olur kafam dağılır hem de boş durmamis olurum diye götürdü.. gördükten sonra döktürmüs zaten pis adam.. komutana derim çarşı izninde alırım dedi, hatti cikarmis Allahtan.. bakalim..olmazsa ben giderken götürürüm napiimm..

hııııım bakmak lazım canıııımmmmm

İnşallah halledebilirsiniz :26:

kızlar hepinize iyi geceleeeeeeeer çok konuşmayın, sabah takip etmek zor oluyoooo

hııııım bakmak lazım canıııımmmmm

İnşallah vardır :)

İnşallah halledebilirsiniz :26:

Sağol canim insallah...

ay sormaaa canımm acaba oda benim onu düşündüğüm kadar beni düşünüyomudur

Düşünüyordur, benim eşimin gerçek bi aile olduğumuzu askerde daha ii anladığını düşünüyorum ben mesela.. benden ayrılmakla ailesinden ayri kalmak bir değil.. bizi yarenlerini daha farklı düşünüyorlar diye düşünüyorum :)

inşş canım hadi iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrr

ay sormaaa canımm acaba oda benim onu düşündüğüm kadar beni düşünüyomudur

kolaya katılıyorumm, benimki de öyle diyor, hiçkimseyi özlemiyorum senden başka dedi, ki benden başka kimseyi de aramıyoo zaten

geçen bi olay yaşadık yaaa mesela, ondan sonra ablanı da ara o da telaşlandı duysun sesini falan dedim, amaaan boşver, sen haber vermişsin işte, geçmiştir telaşı, aramak istemiyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…