Merakindan gitmiştir o yaa.. ne çeşit insanlar var :/ tlf olmasi cok ii benimki yakalatmis girerken bugunkonuşmasa bile msjlasir insan ne bileyim.. kitapları vardi dini kitaplar.. onlari görünce kapidaki bas cavus uyuzluguna döktürmüs çantasını
İnşallah canim.. inşallah.. hayali bile heyecanlı...
Kocam da baya baya gelince tatil planları yapmış inşallah durumumuz müsait olur da gideriz.. cok ihtiyacım var onunla kaliteli zaman geçirmeye
Aaaaaaaaaaaaay uyuz ya
Evet bazı yerlerde siyasi kitapları okutturmuyolar ama diniye neden karışmış bu adamına göre değişir o çavuşun şeyliğinden öyle olmuş:26:
Ay ne güzel yorumlar! Sen de cok mutlu oldun o da :) okurken ben bile heyecanlandimmm :)
Yüzsüzlüğün de bu kadarı yuh yani
23 haziran biletlerinde promosyon kalmış mıdır kii :/
Belki daha geveze olduğumuzdan belki de daha cok stresli olunca daha çok konuşma isteğimizdendir...
İnşallah halledebilirsiniz :26:Siyasi değil ya dini kitap.. esim biraz cami varmış oraya gelmiş gitmis.. camideki asker de terhis olcakmis yerine gorevlendircek kimse yokmus. Esim de ben olurum demis. Camide olursam okurum hem bana ii olur kafam dağılır hem de boş durmamis olurum diye götürdü.. gördükten sonra döktürmüs zaten pis adam.. komutana derim çarşı izninde alırım dedi, hatti cikarmis Allahtan.. bakalim..olmazsa ben giderken götürürüm napiimm..
valla ilk günlerde çok kötüydümşimdide dışarı çıktığımda her adamı ona benzetmeye başladım sıyırdımmı nee
Değişik tuhaf garip bi halde oluyor insan yaa(
hııııım bakmak lazım canıııımmmmm
İnşallah halledebilirsiniz :26:
ay sormaaa canımm acaba oda benim onu düşündüğüm kadar beni düşünüyomudur
kızlar hepinize iyi geceleeeeeeeerçok konuşmayın, sabah takip etmek zor oluyoooo
kızlar hepinize iyi geceleeeeeeeerçok konuşmayın, sabah takip etmek zor oluyoooo
İnşallah vardır :)
Sağol canim insallah...
Düşünüyordur, benim eşimin gerçek bi aile olduğumuzu askerde daha ii anladığını düşünüyorum ben mesela.. benden ayrılmakla ailesinden ayri kalmak bir değil.. bizi yarenlerini daha farklı düşünüyorlar diye düşünüyorum :)
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şafak atar yarenler yatar
sen hiç durmuyon ki zaten bi gelip gidiyon
ay sormaaa canımm acaba oda benim onu düşündüğüm kadar beni düşünüyomudur
İnşallah vardır :)
Düşünüyordur, benim eşimin gerçek bi aile olduğumuzu askerde daha ii anladığını düşünüyorum ben mesela.. benden ayrılmakla ailesinden ayri kalmak bir değil.. bizi yarenlerini daha farklı düşünüyorlar diye düşünüyorum :)
he yaaa kendimi son zamanlara saklıyorum 40lara duselım basınıza üşüşürüm benn
İyi geceeeeleriyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şafak atar yarenler yatar
he yaaa kendimi son zamanlara saklıyorum 40lara duselım basınıza üşüşürüm benn
İyi geceeeeler
Neden 40
Cok devlet bahceli gordum seni canim
mihuahahahhahahaMANYAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?