354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

benim işim çooooooook

1) Doğum günü kutusu
2) Yıldönümü kutusu
3) Asker dönüşü (ben de kurabiyeyi o zaman düşünüyorum :)

iyi hadigözünaydın canım ulaşmış hediyen tam zamanındaa

ben 21 haziranda doğum günü için göndericem (hatta belki kendim giderek götürücem )

7 temmuzda da ilk yıldönümümüz var, onun için de bişiler hazırlayıp göndericeem

bizimde 23 haziran tanışma yıldönümümüz napıcam hiç bilmiyorum gıcık bide bizimki okunur bakılır deli olurum diyo ki hakikatten kavga çıkarır orda biliyorum napıcam bilmem

İlk ikisini atlattım heyoooo
ilk ikisini atlat gel üçüncüye kafa yoralım

ben 3.yü de 2yle eş zamanlı halledicem memlekete gittiğim için orda sıkıntı olur kargo işi bana, gizli kapaklı yapamam

niye hep biz bişey yapıyoruz ki:)

valla benimki de yapıyo bana böle inceliklerr, bizimki karşılıklı, hakkını yemiyim şimdiii

bizimde 23 haziran tanışma yıldönümümüz napıcam hiç bilmiyorum gıcık bide bizimki okunur bakılır deli olurum diyo ki hakikatten kavga çıkarır orda biliyorum napıcam bilmem

o zaman sen yap, geldiğinde verirsin

la kızım ben kapaklı gizli koskoca 3 çerçeveyi gönderdiydim benimkine
Aferin aferin uyanık ol böyle
hımmmm o zaman yap tabi tribiniii
Yapayım dur
Kasım yarenlerinin konusuna baktım şimdi ne güzel şeyler yazmışlar hepsi çok heyecanlı
Ama şunu farkettim ki şubat yarenlerinin çenesi daha düşük onlar 6 ayda 1400 sayfa yazışmışlar bizimkilerin gelmesine daha 3 ay var 1100 küsür sayfa konuşmusuz çok gevezeyiz galiba

o sayfaların çoğunda benim atarlarım var kzımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…