- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Neyse ki yıldönümümüz ocakta doğum gününüde böyle atlattım daha da özel gün yok
O kutu ortada yoktu ne küfürler ettim içimden:26::26::26::26:
Kendi komutanının teslim aldığı yazıyo pttde komutan bende yok diyo nizamideymiş meğer zor bulduk 1 saat onun krizi yaşandı
Geldiğinde ona hazırladığım defteri vericem bide kutlama amaçlı asker kurabiyelerinden yaptırırım şuan ki planım böyle
benim işim çooooooook
1) Doğum günü kutusu
2) Yıldönümü kutusu
3) Asker dönüşü (ben de kurabiyeyi o zaman düşünüyorum :)
İlk ikisini atlattım heyoooo
ilk ikisini atlat gel üçüncüye kafa yoralım
Saat 6 oldu dayanamadım sordum ee hani artık nerde kutu dedim komutanı yoktu demiş ptt sorgulama sayfasına girdim teslim edildi yazıyor allahım deli oldum komutan paket yok diyor ptt de teslim edildi yazıyor çok sinirlendim aradı taradı sonunda bulduuuuuuuu
Komutan açmış kutuyu okunacak şeyleri okumamış bakmış herşeye tek tek neymiş diye sonrada benimkine demiş ki :
-Hiç üşenmemiş mi bunlarla tek tek uğraşmaya
Benimki telefonda çok beğendim çok teşekkür ederim seni çok seviyorum dedi Kitabı haftasonları okuyacağım zarfları açtım okudum en sonuncusunu cüzdanıma koydum şıpsevdilerede baktım (sakızlarını ben çiğnemedim ona yolladım ) bitanesinide çiğnedim dedibir şeyler daha dedi hatırlamıyorum anın heyecanıyla mutlu olmuş çok ama nasıl muhafaza edeceğimi düşünüyorum dedi
Birazdan smsle her bi parçaya tek tek yorum yapacak bakalım ne diyecek
iyi hadigözünaydın canım ulaşmış hediyen tam zamanındaa
ben 21 haziranda doğum günü için göndericem (hatta belki kendim giderek götürücem)
7 temmuzda da ilk yıldönümümüz var, onun için de bişiler hazırlayıp göndericeem
İlk ikisini atlattım heyoooo
ilk ikisini atlat gel üçüncüye kafa yoralım
niye hep biz bişey yapıyoruz ki:)
ben 3.yü de 2yle eş zamanlı halledicemmemlekete gittiğim için orda sıkıntı olur kargo işi bana, gizli kapaklı yapamam
valla benimki de yapıyo bana böle inceliklerr, bizimki karşılıklı, hakkını yemiyim şimdiii
bizimde 23 haziran tanışma yıldönümümüz napıcam hiç bilmiyorum gıcık bide bizimki okunur bakılır deli olurum diyo ki hakikatten kavga çıkarır orda biliyorum napıcam bilmem
tam yerine cuk
Hmm ben kapaklıda gizlide yaptım vallaben 3.yü de 2yle eş zamanlı halledicemmemlekete gittiğim için orda sıkıntı olur kargo işi bana, gizli kapaklı yapamam
valla benimki de yapıyo bana böle inceliklerr, bizimki karşılıklı, hakkını yemiyim şimdiii
he heeee
Hmm ben kapaklıda gizlide yaptım valla
Ama öküzlüğü kırılmıştır heralde bu kutunun üstüne gelince bir şeyler yapar heralde
Dur yapmazsa trip atayım günlerce
Aferin aferin uyanık ol böylela kızım ben kapaklı gizli koskoca 3 çerçeveyi gönderdiydim benimkine
Yapayım durhımmmm o zaman yap tabi tribiniii
Aferin aferin uyanık ol böyle
Yapayım dur
Kasım yarenlerinin konusuna baktım şimdi ne güzel şeyler yazmışlar hepsi çok heyecanlı
Ama şunu farkettim ki şubat yarenlerinin çenesi daha düşük onlar 6 ayda 1400 sayfa yazışmışlar bizimkilerin gelmesine daha 3 ay var 1100 küsür sayfa konuşmusuz çok gevezeyiz galiba
o sayfaların çoğunda benim atarlarım var kzımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?