354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yok benimki o kadar değildir.. amaa beni daha uzun daha çok arayabilir..ama bana der mesela sen haber ver fln diye..mesela günlük tutuyor ilk günler hep hepimizden bahsedio; annesi babasi kardeşi ben :/ sonra sonra bakıyorum sayfalar gitgide değişiyor..
normalde bi de ailesiyle hiç ayrilmamis evlenince ilk kez ayrılmıştı. Onlardan ayrılmak, hala kendisini o evden sorumlu hissetmek vs halleri vardır. Olur olur da o kadari fazla gelirdi bana; bizim evimizi benimsememis gibi hissediyordum. Bu hasretlik başka onu anladı, evlendikten sonra askere gitmenin tek ii yanı bu herhalde.. kendisi de yemin töreninden sonra demişti "askerlik mezara girmeden birbirimizin kıymetini anlamamıza vesile oldu" diye.. farklı bişey...
inşallah bu günlerin bu hasretliklerin üzüntüsünü unutup birbirimizi kırmaya devam etmeyiz..mutlu hatta daha mutlu yaşarız inşallah..

Kusura bakmayın yeni üyeyim konu nerden açılıyo bana bi yardımcı olurmusunuz bi türlü bulamadım ne karışık site ya

:)sizi gördüm cevap vermeden çıkmayayım dedim, hangi bölüme konu açacaksanız oraya girin ve en alt ve en üst kısımlardada konu aç diye pembe bir buton var oraya basıp açabilirsiniz :)

Günaydın sevdiceklerrrr.Çok şükür bir gün daha geçtiiii.Bir gün daha kavuşmalara az kaldıı

hımmm anladım canım... yok benimkisi zaten üniversite zamanından beri ayrı aileden, okurken 4 sene, 3 senedir de başka bi ilçede çalışıyor, bayramdan bayrama anca gidiyor ailesine yani, pek düşknlüğü yoktur, benim dürtüklemem ile bile aramıyo, düşün yani, "çok merak ediyolarsa onlar arasın, sen merak edince nasıl arayıyosun seni aradığım numarayı, onlar da zahmet edip arasın" diyoo bizimki askerlik tribini bana değil, ailesine yapıyo yanii

Iyiymiş walla :) benimki çok düşkündür :/

benim eşimde çok düşkün değil ama bu ailesinden kaynaklanıyor onlarda çok düşkün değiller bence kiiii ben askerlik bitsin o aileden sileceğim insanlar var çok kızgınım neyseeee kendide diyor zaten sen çok ayrısın onlar ayrı benden başka kimseyi aramıyor yada çoookkk nadir. Kıymet bilmek için iyi bir süreç ama ne bileyim evlenmeden öncede çok ilgiliydi şimdide sadece duygusal biri olduuuu inşallah canım bugünler unutulmazda hayatımızda herşey çookk daha güzel olurrr

günaydın herkeseee nasılsınız kızlarrr

iyiyim çok şükür sen nasılsın

Gunaydinn canimmm iyiyizz cok sukurr..sen nasilsinn...bu aralar biraz deprresiftim:))bazen duydugum ozlem tuhaf yapiyor beni..ama olsun sabir...iyi olsunlarda...

Iyi diyelim cnm sinav calismam lazim kendimi huzursuz hissediyorum geç kalktım yine, simdi kahvaltı fln anca oturcam yine geciktim :/

iyi olalım yaa. bizim de morale ihtiyacımız var ama dimi. pis prenses gitti tamamen galiba evli hatunlar sorum size. bizimki de hep beni arar ailesine de sizi haftasonu çarşıya çıktığımda arıcam demişti ki öyle yapıyor zaten. ama mesela benim aileme hep selam gönderir ellerindne benim için öp der. bir iki kez benim biraz ısrarımla laf sokmamla konuştu. sonra zaten trip yaptığımı farkedince her konuşmasında onları da arayamyrum falan demeye başladı. bu pazar günü de annemin babamın kardeşimin numaralarını aldı arıcakmış. bu durum evliyken nasıl olur ki acep?:44:

Gunaydinn canimmm iyiyizz cok sukurr..sen nasilsinn...bu aralar biraz deprresiftim:))bazen duydugum ozlem tuhaf yapiyor beni..ama olsun sabir...iyi olsunlarda...

kıyamam canım yaaa zaten hamilelik başlı başına duygularda değişim birde özleem allahım yardımcın olsun. Çok şükür sağlıklılar ya zaman geçiyor bir şekilde ve biticek hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…