İyi o zaman:) İnşallah canım, sabah kalkar kalkmaz iyiyim raporu yaz buraya
Herkes korkar canim dikkatli ool
İyiyim iyiyim şu an sıkıntı yok ses yok ışığı açık bırakıp uyumayı düşünüyorum yinede :)
kilitle kapıları iyice canım:18:
takıntıya başladım yinehaydi kaçtım ben
kolaya katılıyorumm, benimki de öyle diyor, hiçkimseyi özlemiyorum senden başka dedi, ki benden başka kimseyi de aramıyoo zaten
geçen bi olay yaşadık yaaa mesela, ondan sonra ablanı da ara o da telaşlandı duysun sesini falan dedim, amaaan boşver, sen haber vermişsin işte, geçmiştir telaşı, aramak istemiyorum diyo
Kusura bakmayın yeni üyeyim konu nerden açılıyo bana bi yardımcı olurmusunuz bi türlü bulamadım ne karışık site ya
Yok benimki o kadar değildir.. amaa beni daha uzun daha çok arayabilir..ama bana der mesela sen haber ver fln diye..mesela günlük tutuyor ilk günler hep hepimizden bahsedio; annesi babasi kardeşi ben :/ sonra sonra bakıyorum sayfalar gitgide değişiyor..
normalde bi de ailesiyle hiç ayrilmamis evlenince ilk kez ayrılmıştı. Onlardan ayrılmak, hala kendisini o evden sorumlu hissetmek vs halleri vardır. Olur olur da o kadari fazla gelirdi bana; bizim evimizi benimsememis gibi hissediyordum. Bu hasretlik başka onu anladı, evlendikten sonra askere gitmenin tek ii yanı bu herhalde.. kendisi de yemin töreninden sonra demişti "askerlik mezara girmeden birbirimizin kıymetini anlamamıza vesile oldu" diye.. farklı bişey...
inşallah bu günlerin bu hasretliklerin üzüntüsünü unutup birbirimizi kırmaya devam etmeyiz..mutlu hatta daha mutlu yaşarız inşallah..
hımmm anladım canım... yok benimkisi zaten üniversite zamanından beri ayrı aileden, okurken 4 sene, 3 senedir de başka bi ilçede çalışıyor, bayramdan bayrama anca gidiyor ailesine yani, pek düşknlüğü yoktur, benim dürtüklemem ile bile aramıyo, düşün yani, "çok merak ediyolarsa onlar arasın, sen merak edince nasıl arayıyosun seni aradığım numarayı, onlar da zahmet edip arasın" diyoobizimki askerlik tribini bana değil, ailesine yapıyo yanii
Günaydın sevdiceklerrrr.Çok şükür bir gün daha geçtiiii.Bir gün daha kavuşmalara az kaldıı
güüünaaaaydınnnnnnnnnn bacılar
Guunaaaydiiin kizlaaaar
günaydın herkeseee nasılsınız kızlarrr
Gunaydinn canimmm iyiyizz cok sukurr..sen nasilsinn...bu aralar biraz deprresiftim:))bazen duydugum ozlem tuhaf yapiyor beni..ama olsun sabir...iyi olsunlarda...günaydın herkeseee nasılsınız kızlarrr
Yok benimki o kadar değildir.. amaa beni daha uzun daha çok arayabilir..ama bana der mesela sen haber ver fln diye..mesela günlük tutuyor ilk günler hep hepimizden bahsedio; annesi babasi kardeşi ben :/ sonra sonra bakıyorum sayfalar gitgide değişiyor..
normalde bi de ailesiyle hiç ayrilmamis evlenince ilk kez ayrılmıştı. Onlardan ayrılmak, hala kendisini o evden sorumlu hissetmek vs halleri vardır. Olur olur da o kadari fazla gelirdi bana; bizim evimizi benimsememis gibi hissediyordum. Bu hasretlik başka onu anladı, evlendikten sonra askere gitmenin tek ii yanı bu herhalde.. kendisi de yemin töreninden sonra demişti "askerlik mezara girmeden birbirimizin kıymetini anlamamıza vesile oldu" diye.. farklı bişey...
inşallah bu günlerin bu hasretliklerin üzüntüsünü unutup birbirimizi kırmaya devam etmeyiz..mutlu hatta daha mutlu yaşarız inşallah..
iyiyim çok şükür sen nasılsın
Gunaydinn canimmm iyiyizz cok sukurr..sen nasilsinn...bu aralar biraz deprresiftim:))bazen duydugum ozlem tuhaf yapiyor beni..ama olsun sabir...iyi olsunlarda...
Iyi diyelim cnm sinav calismam lazim kendimi huzursuz hissediyorumgeç kalktım yine, simdi kahvaltı fln anca oturcam yine geciktim :/
benim eşimde çok düşkün değil ama bu ailesinden kaynaklanıyor onlarda çok düşkün değiller bence kiiii ben askerlik bitsin o aileden sileceğim insanlar var çok kızgınım neyseeee kendide diyor zaten sen çok ayrısın onlar ayrı benden başka kimseyi aramıyor yada çoookkk nadir. Kıymet bilmek için iyi bir süreç ama ne bileyim evlenmeden öncede çok ilgiliydi şimdide sadece duygusal biri olduuuuinşallah canım bugünler unutulmazda hayatımızda herşey çookk daha güzel olurrr
iyiyim çok şükür sen nasılsın
Gunaydinn canimmm iyiyizz cok sukurr..sen nasilsinn...bu aralar biraz deprresiftim:))bazen duydugum ozlem tuhaf yapiyor beni..ama olsun sabir...iyi olsunlarda...
iyiyim şükür canım ne olsun standart devaamm 80 lere düştükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?