354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

geldiği günde kesin yanar bizim devreler ha ha ha bideee aynı gün gelirlerse ankara gardada beraber olucaz ya canım ayy hayal edemedim bizi neler olucağınııııı

Aaaaaaay kız çok heyecanlı trende,havaalanına giderken,havaalanında hep saçmalarız artık
Benimkinin ordan terhis olanların uçağı 13.30 muş umarım benimkininde öyle olur çok geç gelsin istemiyorum geliversin hemen:26:

Herkesin bi hesabı var işte
Allahım uğraştığımız şeylere bak çabuk geçsin şu günler

takvimlerle günlerle kafayı yedim öle salak hesaplarki işe başladığım günden bugüne yarısı kadar bile değilll kardeşimin gittiği günden bugüne yarısı kadar manyadım cidden

takvimlerle günlerle kafayı yedim öle salak hesaplarki işe başladığım günden bugüne yarısı kadar bile değilll kardeşimin gittiği günden bugüne yarısı kadar manyadım cidden

Öyle manyamışsın ki ne yazdığını anlamadım

ayyy aynı gün aynı saate denk gelir umarım ben bunu hiç sormadım sorayım bi eşime onlarda ne zaman :26:

Öyle manyamışsın ki ne yazdığını anlamadım

yaaaaaaaa şimdi düşünüyorum ben işe başlayalı 8 ay bitti nasıl geçti anlamadım kendi kendime diyorum ki işe başladığın günden bugüne yarısı kadar bile kalmadı eşimin gelmesine

ayyy aynı gün aynı saate denk gelir umarım ben bunu hiç sormadım sorayım bi eşime onlarda ne zaman :26:

Bilmiyor olabilir bi kaç gün önce terhis olacaklar vardı benimki özellikle baktı uçuş saatlerine merak ediyorduk çünkü bakalım seninki biliyor mu
Evet yolda yoldaş olurduk birbirimize heyecanımızı paylaşırdık denk gelirse güzel olucak

bizimde çıkanlar oldu ya organize etti onların evraklarını vs biliyodur sanırm ama çook merak ettim yaaa hakikatten aynı gelirse çok iyi olucak o saatler tek başına geçmek bilmez ereesss

yaaaaaaaa şimdi düşünüyorum ben işe başlayalı 8 ay bitti nasıl geçti anlamadım kendi kendime diyorum ki işe başladığın günden bugüne yarısı kadar bile kalmadı eşimin gelmesine
Hee anladım bu sefer
bizimde çıkanlar oldu ya organize etti onların evraklarını vs biliyodur sanırm ama çook merak ettim yaaa hakikatten aynı gelirse çok iyi olucak o saatler tek başına geçmek bilmez ereesss

Bence de zor olur tek başına ama öbür türlü sohbet muhabbet akar gider
Mayısın sonunda tam çıkış günleri hesaplanacakmış.Sizinkilerinde mi o zaman hesaplanacak acabaa
En azından temmuzu beklemicez kesin çıkış ne zaman diye mayısta belli olacak

Son düzenleme:

bizim çarşı izni 2 haftada 1 çıkıyorda o yüzden erken gelmez sanırım tam gününde gelir diye düşünüyorum

bizim çarşı izni 2 haftada 1 çıkıyorda o yüzden erken gelmez sanırım tam gününde gelir diye düşünüyorum

E benim garibim haftasonları geberiyor sıkıntıdan ama erken çıkmasına bi etkisi yok ki var mı ? Askeriyede muhaberede duruyor çalışıyor ama erken mi çıkar ki ?

vuhuuuu o zaman o seni çooookk seviyoo

E benim garibim haftasonları geberiyor sıkıntıdan ama erken çıkmasına bi etkisi yok ki var mı ? Askeriyede muhaberede duruyor çalışıyor ama erken mi çıkar ki ?

büyük ihtimal canım 4 5 gün erken çıkar bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…