Iyi diyelim cnm sinav calismam lazim kendimi huzursuz hissediyorumgeç kalktım yine, simdi kahvaltı fln anca oturcam yine geciktim :/
iyi olalım yaa. bizim de morale ihtiyacımız var ama dimi. pis prenses gitti tamamen galibaevli hatunlar sorum size. bizimki de hep beni arar ailesine de sizi haftasonu çarşıya çıktığımda arıcam demişti ki öyle yapıyor zaten. ama mesela benim aileme hep selam gönderir ellerindne benim için öp der. bir iki kez benim biraz ısrarımla laf sokmamla konuştu. sonra zaten trip yaptığımı farkedince her konuşmasında onları da arayamyrum falan demeye başladı. bu pazar günü de annemin babamın kardeşimin numaralarını aldı arıcakmış. bu durum evliyken nasıl olur ki acep?:44:
89 ulaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Gel düzce gel
aynen 1 hafta sonra düzceeeeeeee inşallaaaaaahhh
aaaaaa 29 nisan hani 30 nisandı
hııımm canım benim eşim ailemi çok seviyor ama paylaşımlardan kaynaklı 1 yıldır aynı apartmandayız. ama ailelerde önemli benim annem onun doğum gününnde benden çok hazırlanır eskiden aynı apartmanda değilken yemeğe gittiğimizde onun en sevdiği yemekleri pişirir babam da aynı şekilde o yüzden oda sahiplendi onları ben onun benim aileme düşkün olduğu kadar değilim malesef çünkü aynı ilgi alakayı görmüyorum ki nasıl olayım ama eşime yansıtmam yapmam gerekenleri üzerime düşenleri yapıyorum sadece.
29 unamı denk geliyor ben 30 gibi hesaplamıştım teee ne zaman29 oluyor hakketten
hmm sorun falan çıkmaz herhalde yahu ( nişanlısına çok güvenen monark modu )
Bende kaç kere saydım 30 uydu
Neler oluyor sırlar alemindeyiz
Ben bizim matematiğimize tüküreyimayneeennn bende en az 3 kez saydııımmmm:18:
Ben bizim matematiğimize tüküreyim
aaaaaa 29 nisan hani 30 nisandı
29 unamı denk geliyor ben 30 gibi hesaplamıştım teee ne zaman29 oluyor hakketten
Bende kaç kere saydım 30 uydu
Neler oluyor sırlar alemindeyiz
ha ha sözüm oda muhasebeciyim ben laaannn kovsunlar beni işten daha takvimden gün sayamıyorumm ben
kızlar siz 30unda başlıyosunuz zaten
şu an 89sunuz, 81 olmak için 89-81= 8 gün gerekiyor
22 nisan + 8 gün = 30 nisan
kızlar siz 30unda başlıyosunuz zaten
şu an 89sunuz, 81 olmak için 89-81= 8 gün gerekiyor
22 nisan + 8 gün = 30 nisan
İnsallah canimm...amiinnnkıyamam canım yaaazaten hamilelik başlı başına duygularda değişim birde özleem allahım yardımcın olsun. Çok şükür sağlıklılar ya zaman geçiyor bir şekilde ve biticek hayırlısıyla
Ulaaaaaaaaan ben bi an 82 il var sandım gamzeli haklı eski hesabımız doğruymuş
Sen nasıl 29 una ulaştın sana da mı 82 il var gibi geldi
Çok gerizekalı hissediyorum şuan:26:
harbiden sıyırdık biz ya ereesss ben bugünüde sayıyom beee iş yerindeki takvimde bugüne çızık atmamışım bugünü 88 diyom ereesle biz 2 ayı görünce böle olduk gamzeliiii ama anormal hoşuma gitti ya şu 2 ay yazması bakıp bakıp sırıtıyorum durumum vahim
aynen canım bendeeeeeeee ama bu 2 ay olayı çarptı bizi bende işyerindeki masa takvimime hergün bi çızık atıyom bugün atmamışım bugünüde 88 diye saydım
Canim gercekten karsilikli bence boyle seyler..cok sukur benim kv kp de sagolsunlar masallah diyim cok iyi..onlar iyi olunca bende iyi oluyorum..ailemde esime karsi ayni sekilde oyleler..esimde aileme oyledir sagolsun..ama mesela benim esimde sorar hafta sonlari annemlere giderim ..annemler nasil der iyi selamlari var fln derim oyle telde konusmadilar ama yemin torenine iki ailede gittik..bi sogukluk yok..iletisimle ilgili..cok sukur tabi.Allah nazarlardan korusun...hic sorun cikmaz cnm bazrn alttan al.mesela biz isten cikiyorduk aksam yorgun oluyordum kv ariyordu kizim aksam yemege gelin diye bazen yorgunluktan gidesim gelmiyordu sonra aman bi iki saat ne olcak gonlu olsun diyordum tamam diyip kapatiyorduk..haa suda bi gercek ilgi alaka gormesek belki boyle olmaz..hmm sorun falan çıkmaz herhalde yahu ( nişanlısına çok güvenen monark modu )
harbiden sıyırdık biz ya ereesss ben bugünüde sayıyom beee iş yerindeki takvimde bugüne çızık atmamışım bugünü 88 diyom ereesle biz 2 ayı görünce böle olduk gamzeliiii ama anormal hoşuma gitti ya şu 2 ay yazması bakıp bakıp sırıtıyorum durumum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?