büyük ihtimal canım 4 5 gün erken çıkar bu durumda
Kızlar nasılsınız benim içim sıkıldı yaaa
pofff benim de öyle :/
Hee anladım bu sefer
Bence de zor olur tek başına ama öbür türlü sohbet muhabbet akar gider
Mayısın sonunda tam çıkış günleri hesaplanacakmış.Sizinkilerinde mi o zaman hesaplanacak acabaa
En azından temmuzu beklemicez kesin çıkış ne zaman diye mayısta belli olacak
Kızlar nasılsınız benim içim sıkıldı yaaa
Yaa ben bilmiyorum tam olarak ne zaman hesaplanacak.. zaten aramadi sabahtan beri merak ediyorum
Bi de kocamin tirnagi batiyo ayakta, acemideyken terhise 15 gün kala cektir, istirahat al 15 gün erken terhis olursun demisler. Kafasında öyle planlıyor ama ben yine de normal zamana göre şafak sayıyorum. Çünkü erken gelirse sevinirim ama geç gelirse hesabıma göre dokunur yani :/
Off ya napsakkiii :S
Ben de ders çalışıyorum canim, biraz konu çalıştım şimdi de aldim Coğrafya test kitaplarını önüme baslicam bakalım nasipse :)
koalam kolam gelsin canımmm. bilmiyorum yekta hava güzel ben işteyim sıkılıyorum :s bitse de eve gitsek
Hmmmm tırnak batması kötü ama erken dönerse güzel
Ben de ders çalışıyorum canim, biraz konu çalıştım şimdi de aldim Coğrafya test kitaplarını önüme baslicam bakalım nasipse :)
ben evdeyimde ne oluyor bende sıkıldım((((((((((((((((((
koalacım sen ne mezunuydun? yds nasıl geldi?
Sıkıldım bende sıkıldım
ne yapmalı ne yapmalı? sıkıntıdan bizimkine mesaj attım'ben de en çok neyi seviyorsun aşk?' yazdım bakalım cvp ne zaman ne şekilde gelecek
benimki yatacaktı saat 12 de konuştuyduk, umarım uyuyabilmiştir
ilk iki gün sık konuşup sonra konuşmaya imkan olmayınca bunaldım ben
evet alışıyorsun sonra bir anda kesiliyor ya görüşme.. böyle sanki dünyanın en yalnız en dertli kişisi senmişsin gibi geliyor.. biliyorum o hissi.
Doğuda çarşı iznine çıkamayan askerlerin erken terhis edilmesi konusu seneler önce gündeme getirilmiş ama yasalaşmış birşey yok malesef...
Olsa çok güzel olurdu aslında
evet alışıyorsun sonra bir anda kesiliyor ya görüşme.. böyle sanki dünyanın en yalnız en dertli kişisi senmişsin gibi geliyor.. biliyorum o hissi.
Hmmmm tırnak batması kötü ama erken dönerse güzel
koalam kolam gelsin canımmm. bilmiyorum yekta hava güzel ben işteyim sıkılıyorum :s bitse de eve gitsek
Sıkıldım bende sıkıldım
Yakın olsakta toplaşsak ne iyi olurdu kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?