354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

büyük ihtimal canım 4 5 gün erken çıkar bu durumda

Doğuda çarşı iznine çıkamayan askerlerin erken terhis edilmesi konusu seneler önce gündeme getirilmiş ama yasalaşmış birşey yok malesef...
Olsa çok güzel olurdu aslında

Kızlar nasılsınız benim içim sıkıldı yaaa

Yaa ben bilmiyorum tam olarak ne zaman hesaplanacak.. zaten aramadi sabahtan beri merak ediyorum
Bi de kocamin tirnagi batiyo ayakta, acemideyken terhise 15 gün kala cektir, istirahat al 15 gün erken terhis olursun demisler. Kafasında öyle planlıyor ama ben yine de normal zamana göre şafak sayıyorum. Çünkü erken gelirse sevinirim ama geç gelirse hesabıma göre dokunur yani :/

Hmmmm tırnak batması kötü ama erken dönerse güzel

koalam kolam gelsin canımmm. bilmiyorum yekta hava güzel ben işteyim sıkılıyorum :s bitse de eve gitsek

Ben de ders çalışıyorum canim, biraz konu çalıştım şimdi de aldim Coğrafya test kitaplarını önüme baslicam bakalım nasipse :)

ben evdeyimde ne oluyor bende sıkıldım ((((((((((((((((((
koalacım sen ne mezunuydun? yds nasıl geldi?

Son düzenleme:
ne yapmalı ne yapmalı? sıkıntıdan bizimkine mesaj attım 'ben de en çok neyi seviyorsun aşk?' yazdım bakalım cvp ne zaman ne şekilde gelecek

benimki yatacaktı saat 12 de konuştuyduk, umarım uyuyabilmiştir
ilk iki gün sık konuşup sonra konuşmaya imkan olmayınca bunaldım ben

Son düzenleme:
benimki yatacaktı saat 12 de konuştuyduk, umarım uyuyabilmiştir
ilk iki gün sık konuşup sonra konuşmaya imkan olmayınca bunaldım ben

evet alışıyorsun sonra bir anda kesiliyor ya görüşme.. böyle sanki dünyanın en yalnız en dertli kişisi senmişsin gibi geliyor.. biliyorum o hissi.

Doğuda çarşı iznine çıkamayan askerlerin erken terhis edilmesi konusu seneler önce gündeme getirilmiş ama yasalaşmış birşey yok malesef...
Olsa çok güzel olurdu aslında

eşim komutanının insiyatifine bağlı büyük ihtimal olur dedi sercan varya sana demiştim oda olur büyük ihtimal dedi canıımm hayırlısıı artık

Ben de ders çalışıyorum canim, biraz konu çalıştım şimdi de aldim Coğrafya test kitaplarını önüme baslicam bakalım nasipse :)

Çalış canım çalışabildiğin kadr alıştır kendini.Ben çalışamıyorum ya halbuki çalışmam lazım sene başında çok iyi çalışıyorudm sora bocaladım ve malum son bıraktım ders çalışmayı

He ya ne güzel benim sevgilimde rapor almayı düşünüyor ama sınav olduğu için Temmuz 5 ten önce gelemez:S

koalam kolam gelsin canımmm. bilmiyorum yekta hava güzel ben işteyim sıkılıyorum :s bitse de eve gitsek

evet canım burdada güzel aynen bende saat 5 olsada çıksam

ben evdeyimde ne oluyor bende sıkıldım ((((((((((((((((((
koalacım sen ne mezunuydun? yds nasıl geldi?

Sıkıldım bende sıkıldım

Yakın olsakta toplaşsak ne iyi olurdu kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…