354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kiiiiz insallah yaaaaa
Bende 54 55 olsam rahatlayacagim :)

senin az kaldı yaaa verirsin seeen

benim 22 kg vermem lazım idealime inmek için, işte ağustosa kadar bu vermem gerekenin 12kilosunu versem bari kalan 10 kg'ı da kışa kadar veririm, ve 2015'e yeni bir benle merhaba derimmm

Bugün cevaplarım gecikmeli oldu ama kusura bakmayın kızlar

Sağol cnm benimmmDaha önce istanbuldayken normal kargoyla göndermiştim herhangi bir sorun olmamıştı.Askerdeyken otobüsle göndermiştim şimdide yine otobüse vercem cnm yrn elinde olucak

Yektacim otobüsle gönderiyorsun daa çarşıya ctesi çıkmayacak mı? Çarşı iznine çıkınca alacak değil mi :)

'Sen Benim Diğer Yarımsın'

Gerçekten çok beğendim biraz saçma bulsam da güzeldi.
Dua edin nolur hiç bi sıkıntı çıkmadan kavuşayım yarime

Yemin töreni zamani ben yanina gidip sarılanaa kadar çok stresliydim. Heyecanlı bile değil görebilicem mi yetişebilcek miyiz fln birsürü felaket senaryom vardi :/ inşallah bi sıkıntı çıkmadan kavuşur hasret giderirsiniz canım :*

Gidelim duzceye adanayaa!!!
Kuafordeyimmm ben simdi senin gibi kendim kesmiyorum sacimi

Adana mıııı ?? Beni de aliiiinnnn!!

Canim bana kalirsa yine faize bulaşıp boş yere havaya para ödeme. Bi eşin dostun akraban varsa onlardan iste, bankaya ödeyeceğin miktarı her ay o kişiye öde en azından ne kadar alırsan o kadar ödersin.. faize bulaşmaa nacizane fikrim...

adana yaa adanaaa:)
Cok sevmeezdim adanayi ama suan bekledigik sehiiir

Gunayyydinn

Hayır canım benimkisi 8-5 askeriyede sadece 8-5'ten sora dışarda. Yedek subay gerçi şimdi teğmen oldu

Günaydın canlarr keyfiniz bol olsun bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…