Az kaldi yamacima gelmene de ondan
Gel gel sinrenin bebegini gormeye gideriz senle :)
Heeeey lunaaaaaa bebegim canisim kankitoskom nerdesiiiin
Günaydın hayırlı cumalar canım
İdare ediyorum canım yok bi aramız çünkü en son kardeşimi sormak için aradı bi daha aramadi...
Sen nasılsın ?
günaydııınnn herkeseee nasılsıınız kızlaarr hayırlı cumalar
nasılsın canım nasıl gidiyorr
Anladım cnm üzme sen kendini tatlımmm Rabbim gönlüne ferahlık versinnn.Çok şükür iyim bende
Anladım cnm üzme sen kendini tatlımmm Rabbim gönlüne ferahlık versinnn.Çok şükür iyim bende
Sağol cnm iyiz çok şükür bugün pastaları alcak sevdiğim heycanlıyımmm
nasıl olsun işte canım bildiğin gibi fark yok
amin canım inşallah sağolasın
sevindim hep iyi ol inş. hadi bakalım tepkilerini merakla bekliyoruz :18:
anladım canım hayırlısı inşallahhh bakalım zamaaannnnn
günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin
aynen zaamaaaaaaaaaannn herşeyin ilacı
Amin canım hayırlı cumalar. .günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin
Evet haklısın kendime...kesinlikle öyle ama ona değil en çok kendine veriyorsun bu zamanı öyle düşün
Amin canım hayırlı cumalar. .
Evet haklısın kendime...
Ararsa nasıl konuşurum bilmiyorum ben donuk konuşunca o yine aramak istemicek ee oyff bilmiyorum yarın nete gelirde yazarsa ben nasıl davranicam hiç mi cvp vermesem versem patlarim kesin eee herşey havada oyfff bitsin bu işkence
Cevap vermedim diyelim nereye kadar? Bilmiyorum sonu gelmez bunun kafam karışık aramıcak nasılsa nette zaten cvp vermeyi düşünmüyorumvalla canım benim fikrimi sorarsan ne telefona ne nette cevap vermemelisin
Cevap vermedim diyelim nereye kadar? Bilmiyorum sonu gelmez bunun kafam karışık aramıcak nasılsa nette zaten cvp vermeyi düşünmüyorum
Hayır canım benimkisi 8-5 askeriyede sadece 8-5'ten sora dışarda. Yedek subay gerçi şimdi teğmen oldu
günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin
Ayy ne güzel yaa.. biz de çok istedik eşimle gidecektim eger yedek subay olsaydıkısmet hayırlısı ins..
Ammiiinnn...
Hayırlı cumalar hanimlar.. Rabbim sevdiceklerimizi korusuunn..
.
Cevap vermedim diyelim nereye kadar? Bilmiyorum sonu gelmez bunun kafam karışık aramıcak nasılsa nette zaten cvp vermeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?