354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Az kaldi yamacima gelmene de ondan
Gel gel sinrenin bebegini gormeye gideriz senle :)

Heeeey lunaaaaaa bebegim canisim kankitoskom nerdesiiiin

benim bebeğimi görmeye mi gelceksinizzz ayyyyyyy ne kadaaann mikemmell bir plan hayal olmuş bu inşallah allahımmm göstersin o günleriii

İdare ediyorum canım yok bi aramız çünkü en son kardeşimi sormak için aradı bi daha aramadi...

Sen nasılsın ?

Anladım cnm üzme sen kendini tatlımmm Rabbim gönlüne ferahlık versinnn.Çok şükür iyim bende
günaydııınnn herkeseee nasılsıınız kızlaarr hayırlı cumalar

Sağol cnm iyiz çok şükür bugün pastaları alcak sevdiğim heycanlıyımmm

İçerisine birsürü çikolatayla mektupta koymuştuımmm

günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin

günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin
Amin canım hayırlı cumalar. .

kesinlikle öyle ama ona değil en çok kendine veriyorsun bu zamanı öyle düşün
Evet haklısın kendime...
Ararsa nasıl konuşurum bilmiyorum ben donuk konuşunca o yine aramak istemicek ee oyff bilmiyorum yarın nete gelirde yazarsa ben nasıl davranicam hiç mi cvp vermesem versem patlarim kesin eee herşey havada oyfff bitsin bu işkence

valla canım benim fikrimi sorarsan ne telefona ne nette cevap vermemelisin

Hayır canım benimkisi 8-5 askeriyede sadece 8-5'ten sora dışarda. Yedek subay gerçi şimdi teğmen oldu

Ayy ne güzel yaa.. biz de çok istedik eşimle gidecektim eger yedek subay olsaydı kısmet hayırlısı ins..

Ammiiinnn...
Hayırlı cumalar hanimlar.. Rabbim sevdiceklerimizi korusuunn..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…