BencedeeeÇorba etmişler
şu dönemleri hiç anlamıyorum ya bende sandım ki geri geri gidiyor acaba sıfırlanınca ne olacak diye de düşünmedim değil
var olan 355 ten devam ederler onlarda işte
ben doğurdum ben dokuz doğurdum
Bencedeee
Ahaha olur mu oyle sey 355(mayis haziran) kisa donem ve yedek subay diye biz mi acsakta toplassalar miyarin kisa donemlerin yeri belli olacak. Onlar bizimkilerin yanina gittiginde (en azindan bizim icin boyke benimki jandarma) bizim safak 20-25arasi bisey olacak bugu hesapladik bugun :)
353ün bebekleri var bizim neden yok diye içlenmiştim sen doğurduysan iyi eksik bir yanımız yok fazlamız var
yavrum ya neleri düşünmüşler Hımm bizim açmamız olur mu ki olur ya deneyimlerini paylaşırsın o zaman sen kolları sıva
biz kendimiz bebekiz kızımdaşşş bebek
biz kendimiz bebekiz kızımdaşşş bebek
evet evet sen baya tassin. Yada kaya agir kaya. Tombul gelin. Beyaz kaya. 3 kat gobek. Kiz guzel ama sismanmis biraz
zayifla laaan ben 29unda baslicam geri
Ay ben teldeyim yapamam acalim gidelim kimse gelmezse birazda oralari kirletiriz
Allah iyiliğini versin senin hemi
haha o zaman lunaya soralım luna sen açabilir misin
Allah iyiliğini versin senin hemi
Ağır konuşmuş bak hala gülüyorboyun kilon kaç kaç kilo fazlan var niye üzerine geldi senin eress
Luna yapar bu işi
Bencede o çok etkin sitede benim eksiklerim çok daha yeni yeni öğreniyorumLunacığımm söz sende
Bencede o çok etkin sitede benim eksiklerim çok daha yeni yeni öğreniyorumLunacığımm söz sende
alalunaaa
Olur açayım :)haha o zaman lunaya soralım luna sen açabilir misin
Amiiiiin hepimizin
Tas yerinde agirdir
fazla değil ya 20 kilocukAğır konuşmuş bak hala gülüyorboyun kilon kaç kaç kilo fazlan var niye üzerine geldi senin eress
pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkBenim adim cafeeeer boyum 1.10 gozlerimin rengini bilmiyorum ciguliyi dinlemeyi severim
Aaaaaaa laaaa lunaaaa
A la lu naaa
alalunaaa
Olur açayım :)
fazla değil ya 20 kilocuk
pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tamam açıcımmmmmmmmmm, sizinle sonra hesaplaşacam görürsünüz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?