354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Çorba etmişler
Bencedeee

şu dönemleri hiç anlamıyorum ya bende sandım ki geri geri gidiyor acaba sıfırlanınca ne olacak diye de düşünmedim değil
var olan 355 ten devam ederler onlarda işte

Ahaha olur mu oyle sey 355(mayis haziran) kisa donem ve yedek subay diye biz mi acsakta toplassalar mi yarin kisa donemlerin yeri belli olacak. Onlar bizimkilerin yanina gittiginde (en azindan bizim icin boyke benimki jandarma) bizim safak 20-25arasi bisey olacak bugu hesapladik bugun :)

yavrum ya neleri düşünmüşler Hımm bizim açmamız olur mu ki olur ya deneyimlerini paylaşırsın o zaman sen kolları sıva

haha o zaman lunaya soralım luna sen açabilir misin
Olur açayım :)
Amiiiiin hepimizin
Tas yerinde agirdir

Ağır konuşmuş bak hala gülüyor boyun kilon kaç kaç kilo fazlan var niye üzerine geldi senin eress
fazla değil ya 20 kilocuk
Benim adim cafeeeer boyum 1.10 gozlerimin rengini bilmiyorum ciguliyi dinlemeyi severim
pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bencede o çok etkin sitede benim eksiklerim çok daha yeni yeni öğreniyorum Lunacığımm söz sende

tamam açıcımmmmmmmmmm, sizinle sonra hesaplaşacam görürsünüz siz

Olur açayım :)

fazla değil ya 20 kilocuk

pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamam açıcımmmmmmmmmm, sizinle sonra hesaplaşacam görürsünüz siz

20 miiiiiiiiii oha çokmuş ki ağır konuşmak istemiyorum ama 8 yaşındaki kardeşim resmen senin fazlalık dediğin diyete başla şişko gelin olmaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…