354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kızlar şuan elim ayağım titriyor benimki facebookta aktif ama yazmadı bende yazmadım henüz oyyff çok kötü durumdayım ne yapayım ben şimdi

Günaydın kızlar şuan elim ayağım titriyor benimki facebookta aktif ama yazmadı bende yazmadım henüz oyyff çok kötü durumdayım ne yapayım ben şimdi

biraz bekle canımm. sonra napıyosun diye gir konuya. sonra neden yazmıyorsun diye sor :s yahu bu belirsizliklere de uyuz oluyorum

ben daha da almaktan kokruyorum yemeği özlidekte yiyoruz ya sürekli fast food ondan oldu galiba bu 5 kilo

Çokta alma şuan çok iyi olmuşsundur boyuna göre çok iyisin bence
Ah fast food ah
Özdileeeeeeeeeeekteyim yaşamın içindeyiiiiiiiiim
Bi gün özdilekteyiz benimkiyle saatte epey geç olmuş 12 de kapanıyor ya.Ailemden biri arıyor o saatte dışarda olmama kızarlar diye tuvalete gidiyorum açıyorum telefonu bi başlıyo o karı yine özdileeeeeekteyiiiiiiiiiim yaşamın içindeyiiiiiiiiiiiiiim diye

((( senin kafanda bişilerin net olması lazım. yönlendirmek istemem ama sabır diyorum...

Canim belirsizliktense bizi üzse de kesin ve net bi durum daha iyi.. Allah yardımcın olsun.. inşallah mutlu olacağın bi konuşma olur..

Günaydınnn

prenses konuşuyo musun halaaa :44:
Sağolun kızlar desteğiniz için
Hayır konuşmuyoruz kapandı şimdi aktif ama yazmadım oda yazmadı konuşulan bir şey yok zaten...

Hersey istediğin gibi olsun dedim peki dedi..

yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşa dememişler demekki

Hayır konuşmuyoruz kapandı şimdi aktif ama yazmadım oda yazmadı konuşulan bir şey yok zaten...

Prenses ben seni anlayabiliyorum.Bizde cok sık kavga ediyoruz inan bunaldım.Ne kadr onun xicin biseyler yapsam bi sogukluk var ama onsuzda yapamiyorum.Bilmiyorum bizimde nolcagimiz belli degil.Hele son olaylarda cok kırıldım baya bi sogukluk oldu bende

kızlaaarr selaammm nasılsınııızzz

Napalim canim ben kvdedeyim hala.. evime gitcem inşallah akşama doğru..
Az önce bi haber okudum ona canım sıkıldı kpssde merkezi atamayı kaldıracaklarmis :/ su sınavda yerleştim yerleştim :/ bana dua edin lütfen

ben daha da almaktan kokruyorum yemeği özlidekte yiyoruz ya sürekli fast food ondan oldu galiba bu 5 kilo

Canim yaa 1.68 e göre kilon gayet ii geldi bana .. ben kendimi düşününce baya bi korktum yani.. :)

dün konu açan hatunun aradığı parfüm bu muymuş? hmmmm nasıl acaba kokusu merak ettim :)
hıı hıı evet buymuş bende merak ediyorum, benimkine aldırtıcam bunu
Günaydın milleeeeet
Aydıngün
Günaydın hatunlar nasılsınız
GÜNAYDINNNNNNN,BİLMİYOM SEN
YAVRUM BENİM ALLAHIM SANA YARDIM ETSİN,
Günaydınnn

prenses konuşuyo musun halaaa :44:
GÜNAYDUNN
kızlaaarr selaammm nasılsınııızzz
selam bilmiyom sen?
manyak bizde Forumda çok gezerdik

((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…