Günaydın kızlar şuan elim ayağım titriyor benimki facebookta aktif ama yazmadı bende yazmadım henüz oyyff çok kötü durumdayım ne yapayım ben şimdi
Günaydın kızlar şuan elim ayağım titriyor benimki facebookta aktif ama yazmadı bende yazmadım henüz oyyff çok kötü durumdayım ne yapayım ben şimdi
biraz bekle canımm. sonra napıyosun diye gir konuya. sonra neden yazmıyorsun diye sor :s yahu bu belirsizliklere de uyuz oluyorum
Yazma yazma yazma bekleee
slm... yazdı
yazışıyoruz gibi gibi işte..
ama odun aynı odun..
davranamıyorum bağırıp çağırıp girişesim variçinden geldiği gibi davranmak istediğin gibi davran kuzum..
davranamıyorum bağırıp çağırıp girişesim var
davranamıyorum bağırıp çağırıp girişesim var
slm... yazdı
yazışıyoruz gibi gibi işte..
ama odun aynı odun..
Pekiii boyun kaac
1.68 canım ...............................
Eeee tamam 2 kilo verdin mi tamamdır
ben daha da almaktan kokruyorum yemeği özlidekte yiyoruz ya sürekli fast food ondan oldu galiba bu 5 kilo
((( senin kafanda bişilerin net olması lazım. yönlendirmek istemem ama sabır diyorum...
Canim belirsizliktense bizi üzse de kesin ve net bi durum daha iyi.. Allah yardımcın olsun.. inşallah mutlu olacağın bi konuşma olur..
Sağolun kızlar desteğiniz içinGünaydınnn
prenses konuşuyo musun halaaa :44:
Çokta alma şuan çok iyi olmuşsundur boyuna göre çok iyisin bence
Ah fast food ah
Özdileeeeeeeeeeekteyim yaşamın içindeyiiiiiiiiim
Bi gün özdilekteyiz benimkiyle saatte epey geç olmuş 12 de kapanıyor ya.Ailemden biri arıyor o saatte dışarda olmama kızarlar diye tuvalete gidiyorum açıyorum telefonu bi başlıyo o karı yine özdileeeeeekteyiiiiiiiiiim yaşamın içindeyiiiiiiiiiiiiiim diye
yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşa dememişler demekki
Prenses ben seni anlayabiliyorum.Bizde cok sık kavga ediyoruz inan bunaldım.Ne kadr onun xicin biseyler yapsam bi sogukluk var ama onsuzda yapamiyorum.Bilmiyorum bizimde nolcagimiz belli degil.Hele son olaylarda cok kırıldım baya bi sogukluk oldu bendeSağolun kızlar desteğiniz için
Hayır konuşmuyoruz kapandı şimdi aktif ama yazmadım oda yazmadı konuşulan bir şey yok zaten...
Hersey istediğin gibi olsun dedim peki dedi..
kızlaaarr selaammm nasılsınııızzz
ben daha da almaktan kokruyorum yemeği özlidekte yiyoruz ya sürekli fast food ondan oldu galiba bu 5 kilo
hıı hıı evet buymuş bende merak ediyorum, benimkine aldırtıcam bunudün konu açan hatunun aradığı parfüm bu muymuş? hmmmm nasıl acaba kokusu merak ettim:)
AydıngünGünaydın milleeeeet
GÜNAYDINNNNNNN,BİLMİYOM SENGünaydın hatunlar nasılsınız
YAVRUM BENİM ALLAHIM SANA YARDIM ETSİN,Günaydın kızlar şuan elim ayağım titriyor benimki facebookta aktif ama yazmadı bende yazmadım henüz oyyff çok kötü durumdayım ne yapayım ben şimdi
GÜNAYDUNNGünaydınnn
prenses konuşuyo musun halaaa :44:
selamkızlaaarr selaammm nasılsınııızzz
manyak bizde Forumda çok gezerdikÇokta alma şuan çok iyi olmuşsundur boyuna göre çok iyisin bence
Ah fast food ah
Özdileeeeeeeeeeekteyim yaşamın içindeyiiiiiiiiim
Bi gün özdilekteyiz benimkiyle saatte epey geç olmuş 12 de kapanıyor ya.Ailemden biri arıyor o saatte dışarda olmama kızarlar diye tuvalete gidiyorum açıyorum telefonu bi başlıyo o karı yine özdileeeeeekteyiiiiiiiiiim yaşamın içindeyiiiiiiiiiiiiiim diye
Sağolun kızlar desteğiniz için
Hayır konuşmuyoruz kapandı şimdi aktif ama yazmadım oda yazmadı konuşulan bir şey yok zaten...
Hersey istediğin gibi olsun dedim peki dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?